Araç Trafik sigortası önerisi?

Referans BİLİŞİM

Yasaklanmış
Arkadaşlar 2001 polo model bir aracım var. bu aracın sigortası dün itibariyle bitti. malum tvlerde sürekli bir sürü haber çıkıyor fiyatlar uçtu falan diye. bankalarda artık sigorta yapıyormuş direk. yakın zamanda sigorta yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilirler mi

7 ay önce 1700 nasıl ama:D araç sahibi +30 +35 yaş ve ilk arabası değilse zaten 400 500 tl civarında çıkacaktır ortalama

Son düzenleme:
en ucuz ziraat ve şeker bankta yapılıyor diye biliyorum

benim 2.senem 1100 ödedim :D

geçen sene ödediğiniz miktarın üstüne az bişey ekleyin bence o fiyat çıkar

320 ödemiştim ama geçen sene devlet tavan fiyat uyguluyordu o uygulamayı bitirdi sanırım. şirketler önüme gelene acımam diyor şuan

---------- Spam Engelliyici 22:41 ---------- Önceki Mesaj 22:39 ----------

canımı acıtacaklar o belli de. en az hangisi acıtır'ı arıyorum ben

Valla hocam 2010 honda civic için gittim +50 yaşında hiç kazası şeyi olmayan babamın üstüneydı arabam. Ziraat bankasına gittim tam hatırlamıyorum ama 675 lira çıkmıştı sanırım. Sonra gidip başka bi sigortacıya 685 lira çıktı :D Bir farkı yok yani. Gidip sordurup bakabilirsin.

Valla hocam 2010 honda civic için gittim +50 yaşında hiç kazası şeyi olmayan babamın üstüneydı arabam. Ziraat bankasına gittim tam hatırlamıyorum ama 675 lira çıkmıştı sanırım. Sonra gidip başka bi sigortacıya 685 lira çıktı :D Bir farkı yok yani. Gidip sordurup bakabilirsin.

hem 2010 hemde +50 yaşta o fiyat çıktıysa süper. korkacak birşey yok o halde:D

bulunduğun yerden birçok firmadan fiyat alman daha doğru olur. aynı firmada 400 tl ye kadar fark olabilir bunu gördüm. dikkatli olmak lazım. şartnamede önemli tabi.

2004 toledo yu 2 ay önce 480 TL ye yaptırdım. İlk araba 2. sigorta. Kooperatif araç sigortası en ucuz olanıydı.

Marphe diye bir sigorta şirketi bana en uygun fiyatı verdi 440 tl.. Önceki sigortada aynı şirkette belki o yüzden uygun verdi fiyatı bilemiyorum. Sigortam nete sordum onlarda aynı şirketten aynı fiyatı verdi. Bir iki sigortacıya sordum sonuç hep aynı :) 440 tl bayılacağım. Sende birkaç yere sor hallet biran önce fiyatlar genelde aynı.. Yılbaşından sonra yaptırmayı düşünüyordum ama büyük risk tamda kış aylarında..

ben dün yaptım, MAPFRE SİGORTA 'dan yaptırdım 810TL.

Marphe diye bir sigorta şirketi bana en uygun fiyatı verdi 440 tl.. Önceki sigortada aynı şirkette belki o yüzden uygun verdi fiyatı bilemiyorum. Sigortam nete sordum onlarda aynı şirketten aynı fiyatı verdi. Bir iki sigortacıya sordum sonuç hep aynı :) 440 tl bayılacağım. Sende birkaç yere sor hallet biran önce fiyatlar genelde aynı.. Yılbaşından sonra yaptırmayı düşünüyordum ama büyük risk tamda kış aylarında..

sigortam.net bana teklif veremedi sizi arayalım falan hikayesi yaptı. sanırım mesaja e postaya izin vermediğimden oldu. yarın siagortacıları gezeceğim. çok teşekkür ediyorum verilen bilgiler için

---------- Spam Engelliyici 23:09 ---------- Önceki Mesaj 23:07 ----------

ben dün yaptım, MAPFRE SİGORTA 'dan yaptırdım 810TL.

araç, yaş ve memleket neresi hocam sizin

sigortam.net bana teklif veremedi sizi arayalım falan hikayesi yaptı. sanırım mesaja e postaya izin vermediğimden oldu. yarın siagortacıları gezeceğim. çok teşekkür ediyorum verilen bilgiler için

---------- Spam Engelliyici 23:09 ---------- Önceki Mesaj 23:07 ----------

araç, yaş ve memleket neresi hocam sizin

Ford Fiesta 2010 1.4TDCi
İstanbul

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri