aralık ayı ile ilgili tecrübelerim.

• Kullanıcı Stan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Stan

Yasaklanmış
KP9QNw.jpg
[/url][/IMG]

s.a arkadaslar önceki konumda nasıl calıstıgımı kimlerin katkısı oldugunu , ve nasıl bu parayı kazandıgımı anlatmıstım ama bana gelen mesajlarda abarttıgımı ilk ayda böyle bir paranın kazanılamayacagını söyleyenler cok oldu bu yuzden ben kanıt olarak aralık ayı adsense raporunu yukluyorum.
insnlara biraz inancınız olsun , herkes sahte yapmacık değildir.
bu paranın kazanılmasın emeği gecen insanlara ayrıca tekrardan tesekkur ediyorum.
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] serkan abi ye.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] arkadasa
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION]'a [MENTION=1110]WeyliPreci[/MENTION] arkadasıma
[MENTION=832]furkan[/MENTION] - emeğini asla inkar edemem. [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] , [MENTION=4052]vehbi54[/MENTION]
@anvailant [MENTION=111] [MENTION=111]dared85[/MENTION][/MENTION] son zamanlarda cok katkısı oldu.

hatırlayamadıklarım varsa da onlarada tesekkur ediyorum , allah herkesin niyetine ve kalbine göre versin. bol kazanclar.

Tebrik ederim hocam, Allah kazancını daim etsin.

Muslera06 Konulari-Paylasimlari - YTPara.Com - YouTube-Adsense Destek Forumu

para kazanmanın sırrı buradaki butun konuları tek tek okumakta ... ayrıca official channel var orada [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] nın butun videolarını izleyin ve uygulayın. ben orada bir soru soran kisinin aldıgı cevap uzerine bu parayı kazandım. soru soran kisiden sonra hemen muslera06 ile gorustum ve bana yol gosterdi. hergun o videoları izliyorum , izlemenizi de tavsiye ediyorum lakin ben izlemeyede devam edeceğim.

Hayırlı olsun hocam kazançların.Skype'da görüşelim bugün bi senin VDS işini hallettim sanırım

KP9QNw.jpg
[/url][/IMG]

s.a arkadaslar önceki konumda nasıl calıstıgımı kimlerin katkısı oldugunu , ve nasıl bu parayı kazandıgımı anlatmıstım ama bana gelen mesajlarda abarttıgımı ilk ayda böyle bir paranın kazanılamayacagını söyleyenler cok oldu bu yuzden ben kanıt olarak aralık ayı adsense raporunu yukluyorum.
insnlara biraz inancınız olsun , herkes sahte yapmacık değildir.
bu paranın kazanılmasın emeği gecen insanlara ayrıca tekrardan tesekkur ediyorum.
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] serkan abi ye.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] arkadasa
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION]'a [MENTION=1110]WeyliPreci[/MENTION] arkadasıma
[MENTION=832]furkan[/MENTION] - emeğini asla inkar edemem.
@anvailant [MENTION=111] [MENTION=111]dared85[/MENTION][/MENTION] son zamanlarda cok katkısı oldu.

hatırlayamadıklarım varsa da onlarada tesekkur ediyorum , allah herkesin niyetine ve kalbine göre versin. bol kazanclar.

bana yardımcı olurmusun

Hayırlı olsun kardeşim,katkımız olduysa ne mutlu bize.

evet abi katkını gordum ayrıca kaan arkadas ilk baslarda sana ulasmam icin vesile olmustu. cöp kanal olayı olsun. fail complete olsun 2 kategori senin basla demenle baslamıstım.

Hayırlısı olsun, Bol kazançlar. . .

ne öğretmeni peki tamam teşekkür ederim

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] abartısız bu forumunda , youtube aleminde tartısmasız en kral hocasıdır. hocalardan akıl alınır. zaten videoları ve konuları okuyup izlersen anlarsın. bol kazanc diliyorum sana.

İstikrarlı bir yolda ilerliyorsun. Bence fazlasına göz dikme 1000 - 1500 TL arası ideal bir kazanç ... ilgilenebileceğin kadar az kanal temiz kazanç . çok güzel gidiyorsun .. Allah daha çok versin

İstikrarlı bir yolda ilerliyorsun. Bence fazlasına göz dikme 1000 - 1500 TL arası ideal bir kazanç ... ilgilenebileceğin kadar az kanal temiz kazanç . çok güzel gidiyorsun .. Allah daha çok versin

bu konuda etiketlemeyi unutmusum berkanım kusura bakma. allah sanada ve olmayanlarada verir insallah.

bende ilk ayda 1800 kazanç yaptım.tabii 1-2 video patlamasını çıkarınca günlük kazanç 35 ortalamada.bana yeter de artar bile.hatta artmasın diye ilerdeki planları farklı bir adsense üzerinde denemem lazım çünkü bir patlarsam yazık olur günlük 35 e..sonuçta asgari ücretle çalışan adamız...gerçi bu ilk ay reklam durağanlığından tıklanmalar azaldı ama sonraki aylarda telafi ederiz herhalde.

Kazancın daim olsun tebrikler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri