aralık ayı ile ilgili tecrübelerim.

• Kullanıcı Stan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
arkadaslar son defa yaziyorum. pm lerin hepsine dönüs yapmak mahiyetinde.

@vds kullanmadım ilk ayımda , sadece videoyap kullandım, botun sahibi [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] almanızı siddetle öneriyorum.
@bu ay [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] ın sahibi oldugu youploader botunu kullanıyorum fakat vds almalısınız. alınki tadından yenmez. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] nın konuları ve youtube da videoları var. zahmet olmazsa okuyun . ben 3 hafta boyunca o konuları okuyup videoları izledim. inanırsınız inanmazsınız siz bilirsiniz.

son olarakta sabırlı olun cok arastırın . guncel calısın niche kelime ile vakit harcamayın video yukleyin. forumda cok değerli insanlar var onlardan akıl fikir alın. bu forumda pm atmadıgım insan yok gibi. hepsinden birseyler almısımdır. fakat siz muslera06 nın konularını bitirmeden kimseye pm atmayın.

tavsiyelerim bu kadardır yeni baslayan arkadaslara , zaten bu parayı ben martta cekebilirim. 3 ay gözden cıkartacaksınız.

Allah kazancinizi daim etsin hocam.

Bizi tavsiye ettiginiz icin tesekkur ederim. Saniyorum size cok fazla mesaj geliyor. Youploader hakkinda detayli bilgi almak isteyen arkadaslar bana da mesaj atabilirler..

Tesekkur ederim.

arkadaslar son defa yaziyorum. pm lerin hepsine dönüs yapmak mahiyetinde.

@vds kullanmadım ilk ayımda , sadece videoyap kullandım, botun sahibi [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] almanızı siddetle öneriyorum.
@bu ay [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] ın sahibi oldugu youploader botunu kullanıyorum fakat vds almalısınız. alınki tadından yenmez. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] nın konuları ve youtube da videoları var. zahmet olmazsa okuyun . ben 3 hafta boyunca o konuları okuyup videoları izledim. inanırsınız inanmazsınız siz bilirsiniz.

son olarakta sabırlı olun cok arastırın . guncel calısın niche kelime ile vakit harcamayın video yukleyin. forumda cok değerli insanlar var onlardan akıl fikir alın. bu forumda pm atmadıgım insan yok gibi. hepsinden birseyler almısımdır. fakat siz muslera06 nın konularını bitirmeden kimseye pm atmayın.

tavsiyelerim bu kadardır yeni baslayan arkadaslara , zaten bu parayı ben martta cekebilirim. 3 ay gözden cıkartacaksınız.

Ek olarak kanallarınızı tek kategoriye uygun bi şekilde oluşturup video seçimini özenle yapın sadece bota bırakıp ne var ne yoksa yükletmektense sadece sağlam videoları kanallarınıza yükleyin 1 kanala kısa zamanda atılan 300 video+ risk teşkil ediyor.Bu 300 videonun tamamı izlenebilir videolardan olursa kanalınızın kazancıda 3 katına çıkar.

Arkadaşlar bu işe adam akıllı başlamak istiyorsanız size lazım olan şey vds + bot. Videoyap gibi botları da kullanabilirsiniz [MENTION=4692]Stan[/MENTION] 'ın dediği gibi, ancak benim size önerim Youploader. Bunlar elinizde olduktan sonra yapmanız gereken şey senin benim gibi adamların iyi izlenim almış olan kanallarını bulmak ve bota eklemek gerisini zaten Youploader sizin için yapıyor. Resmi bir kanal kopyalamanızı önermem eğer kopyalıyorsanız da o resmi kanalın en popüler videosunun ismini youtube'da aratın eğer başka kanallarda bu video varsa gönül rahatlığı ile kopyalayabilirsiniz :) Şimdi gel gelelim senin benim gibi adamların paylaştığı videoları nasıl bulacağız. Çok zor bir şey değil arkadaşlar istediğiniz bir kelimeyi aratın filtreleme kısmından kanal'ı seçin abone sayısı çok aşırı olmayan (max 10-15bin) ve video sayısı fazla olan kanallar arayacaksınız, ve emin olun orada istemediğiniz kadar bu tarzda kanal bulacaksınız.

evet abi katkını gordum ayrıca kaan arkadas ilk baslarda sana ulasmam icin vesile olmustu. cöp kanal olayı olsun. fail complete olsun 2 kategori senin basla demenle baslamıstım.

Biri Fail Compilation mi dedi? [MENTION=112]Throck[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri