Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aralıkta kapanan kanalları 1 ay geç ödeyecek olabilir muhtemelen artık,bir kaç istisna dışında. En azından benim çıkardığım konu bu yaşananlardan
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aralıkta kapanan kanalları 1 ay geç ödeyecek olabilir muhtemelen artık,bir kaç istisna dışında. En azından benim çıkardığım konu bu yaşananlardan
kasımdaki kazançları ocakta kesinleşen 20 adsenseden 1 tane var onunda kanalı açık diğer 19 adsensede tüm kanallar kapalı ve ocaktada kesinleşmediAralıkta kapanan kanalları 1 ay geç ödeyecek olabilir muhtemelen artık,bir kaç istisna dışında. En azından benim çıkardığım konu bu yaşananlardan
Dediğim gibi istisnalar dışında hocam. Yine kesinleşmezse dahada kesinleşmez.kasımdaki kazançları ocakta kesinleşen 20 adsenseden 1 tane var onunda kanalı açık diğer 19 adsensede tüm kanallar kapalı ve ocaktada kesinleşmedi
belirli bir algoritması yok benimde kapanıpta silmediğim kesinleşmedi sildiğim kesinleşti garip.
hangi ayda kapanıp da silmiştiniz hocam?
aralık 20 25 arası kapanmıştı o arada silmiştim.
Belli bir kriter yok dostum sallamasyon. Resmen o piti piti yöntemiyle kesinleşme yapıyorlar.test amaçlı şimdi bende bir tane 4 hane bırakan kanalı silecem. kanal aralıkta kapanmıştı kesinleşmedi. bakalım önümüzdeki ay sildiğim mi kesinleşecek yoksa silmediğim mi? yoksa hepsi mi?
aralık 20 25 arası kapanmıştı o arada silmiştim.
hocam siz sadece kanalı mı sildiniz yoksa kanal silindikten sonra gmail adresini de mi sildiniz?
ben de az önce alayını sildim. bakalım önümüzdeki ay ne olacak görecez.komple ürünlerden alayını siliyorum genelde gmail youtube ne varsa
Ulasocal dedi ki:
Rs iken siz o konuları açtığımızda, Ezgi denilen Google çalışanına Yükselen Yıldız Mentor Gizli Tartışma bölümünden moreandmore ve yusufergisi olarak sizlerin sorunu sorduk. Böyle hata olmaz yüzlerce kişi soruyor dedik. Önce algoritmada çalışma oldu diyin dediler. Ben artık dayanamadım bir hata varsa düzeltin bu insanlara yalan söylemek istemiyorum dedim. Yanıt beklediklerini ilettim. Hatta bir ara pub idlerini isteyin dedi. Bende o rekor kıran konuyu açtım. Ona linkini verdim.Yani itiraf etti. Bize en son hangout görüşmesinde evet varmış bende yanıldım dedi. Bugün her perşembe toplantı yapılacaktı ve bana demek ki bazı ısrarlarım yüksek yerlere ulaştıki bugün seni Rs likten alıyorum dedi.
Bize algoritma gereği diyen kişinin mail adresi budur. Artık ona yazabilirsiniz.
Neler dönüyor?
Yani kısacası hata mı var ? Çalışma mı yapılıyor ? Tam anlayamadım.
okudum orayı ilginç şeyler dönüyor galiba.umarım düzeltirler bir an önce şahıslar yüzünden bunları yaşamıyoruzdur inşallahHocam bir google forumuna göz atın isterseniz
https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense-tr/uKNuLx2lXrE;context-place=forum/adsense-tr
En alta inin ve bir çıkarımda bulunursanız buraya yazın lütfen![]()
Spamdan kapanıp silmediginiz kanalların bağlı olduğu Adsense den ödeme aldığınızda yazarsanız çok memnun olurum30 aralıkta 2 kanalı da kapanıp bu ay normal kesinleşen adsensem mevcut.
spam'dan kapandılar.
kanalları silmedim.
ek olarak kanalları geçen ay kapanan ama az kesintiye uğrayan 4-5 adsense daha var ama ödeme eşiğinin altındalar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.