Aralık Ayınız Nasıl Başladı?

tarıkturan341

Kayıtlı Üye
aralık ayınızın ilk günü nasıl başladı arkadaşlar? benim allaha şükür çok iyi başladı inşallah böyle devam eder herkese şimdiden bol kazançlar diliyorum iyi bir ay geçirmemiz dileğiyle

valla son 3 gündür iyi :D kazancı 3 katına çıkardım sabit kazanç anlamında :)

Aynen ne oldu ise bilmiyorum son 2-3 günde kazancım 2 kat arttı :)

ALLAH'ıma Şükürler olsun çok güzel bir başlangıç yaptım.İnşallah tüm ay böyle devam hepimizin. :)

11 lirayla başladım pek iyi bi başlangıç değil benim için
ama hiç olmamasından iyidir çok şükür.

Ortalamamın biraz altında kaldım ama çok şükür buna da. :) Yükselir umarım 2-3 gündür az benim kazançlar. :)

Tbm düsük bi sekilde basladık hayırlısı :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok iyi başlamıştım 12 saatte 30 TL gelmişti ama 13. saate girdiğimde kanallarım topluluktan gümledi :(

2 aralıkta ilk tıkım 0.4 tbm inşallah böyle devam etmez. Tık sayısı değilde tbm 0.10un altına düştümü hiç hoşuma gitmiyor.

adsenseler topluluk yedi partner kanalımda 1 videom patladı bakalım ne getirecek şuan 83k da sabit tekrardan güncellenir birazdan yabancı haber inş bgbm si iyidir

TBM ilk tıklarda benim de az oluyor fakat sonradan düzeliyor. 1 Aralık gayet güzel geldi bu arada fark var kazançlarda.

biraz düşük geldinormalinden.bazen öyle oluyo gerçi.ama genelde pek değişmiyo günlük kazanç

çok kötü. 1300 gösterim 5 tık. anlamadım gitti.bugün 1 sattir 250 gösterim 0 tık

bende ortalamamın çok altında başladım, düzelmesini umuyorum hepimizin durumunun :)

Kendi adıma aylık 1k kazancım var ama uzun zamandır bu işteyim 1k geçtiğim oldu ama seviye atlatmam lazım bu iş böyle mesele para ama her zaman bir üst seçeneği yavaş yavaş seçin ileriyi her zaman düşünün yoksa hep aynı seviyede kalırsınız denersiniz olmaz bir daha deneyin bu iş kolay bir iş değiş emek olmadan yemek yok.Herkese bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri