Aralık & Kasım Ayı Toplu Adsense Banlanmaları

Emperyalist devletin emperyalis şirketinin hareketi olarak adlandırıyorum ben bu harekatı. Spam neysede özgun ve temiz adsense neye istinaden kapanir birde politika yazmış açıklama hakkını gizli tutar .... ödeme hakkını gizli tutar neyin açık bizde suç kendi sistemlerimizi kuramıyoruz elin gavuruna muhtaç oluyoruz... ırakta .suriyede ..afganistanda vb. Ulkelerde bunların nasıl insan oldugunu gorduk hepimiz

hepimiz kaybettik adsenselserimizi. kapanan adsenseleri açma durumu yok değil mi ?

banlanan adsensenin girdiğim banka onay ödemesi geldi 0.72 kuruş,adamlar dalga geçiyor resmen

Banlanan adsenselerin kanalları ne durumda arkadaşlar. Para kazanması kapandı mı hemen ya da kapandı mı?

Özgün çalışan arkadaşlar bir zahmet bu saatten sonra adsense çalışmasın partnere girsin. Özgün spam dinlemeden kapatırlar adsenseleri.

Küçük rakamlıda var, büyük rakamlıda var. Rakamla alakalı değil hocam banlar. İçerik ve kanal sayısıyla. Sen youtube adsense yöneticisi olsaydın hangi algoritmaları koyardın spami anlamak için? Ben aşağıdakileri koyardım.

1) Telif almış kanallı adsenseleri
2) 5-6 adetten fazla kanalı 1 adsenseye bağlıyanları(1 kişinin kaç özgün kanalı olabilir ki)
3) Yükleme yaptığında aldığı ünlem ve eşleşen % miktarı

Evet hocam ben uzun süredir amatör çalışıyorum. Tv kanallarının logosu olacak hiç bir videoyu çekmem. Aktif olmayan kişilerin aktif olmayan videolarını özgünleştirip yükleyip hitlenmesini beklerim. Belli hit üstü kanala adsense açar bağlarım. Kanal ayda iyi miktar bırakabilecekse tek adsense tek kanal. Eğer kanal ciddi miktar yapamayacak ama hoş miltar yapabilecekse 4 kanal 1 adsense yaparım. Kanalların videolarını kasıtlı 10 ve katı olacak şekilde bırakırım. Video sayısında azalma olursa veya videoyap video yöneticisinde dolar olmayan olursa girmeme gerek bırakacak durum olursa girerim yoksa girmem. Baktım ki bir sıkıntı var. Adsenseden o kanalı kesmek için kabul edecek bir partnera başvururum. Adsenseye zarar vermemesi için adsenseden bu şekilde çıkarırım

Hocam ben sizn gibii amatör video çalışmıyorum ne çalıştığımız malum ama bende patlıyan videolar bağlıyorum.Buradaki tek fark siz uyarı yemiyorsunuz neden amatör video olduğu için.

Adsense banlanmak istemiyorsanız yada istemiyorsam telifli kategorileri terk edicez yada çalışcaz uyarı yemiycez buda mucize

Yurt dışındaki adamlar banlanmayip sadece ülkemizde ban dalgası oluyorsa bu işin cılkını çıkaranların şapkaları önüne alıp düşünmeleri lazım. Zamanında çok dedik topluluk atmayin sahte izlenim yapmayın herkes kazansin sadece siz kazanacak değilsiniz diye anlamadiniz umarım o uyarıları dikkate almayanlarin bu sektörde bir daha yerleri olmazda biz de rahatlariz.

artık hiç uyarı gelmeyen hiç kanal kapanmayan adsenselerdemi banlanıyo tam ödeme günü

Son kalan 2 adsense gümledi ulan adsense az kanal vardı 1-2 kanal iyi veriyordu.

Allah belanı versin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri