ARALIK Ödemesi İşleme Girmeyenler

• Kullanıcı OquzAlp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Ödemeniz işleme girdimi

• Kullanılan toplam oy
    132
  • Anket kapatılmış .

OquzAlp

Yasaklanmış
Web sitesi
www.oquzalp.com
Merhaba Arkadaşlar. Diğer konuda ödeme alan arkadaşlar olduğu için ödemesi işleme girmeyenleri buraya alalım.daha net bir cevap almış oluruz. Ankette oy kullanırsak herkes görür daha iyi olur

benim 12 aydır problemsiz para aldıgım içinde tek kanal bağlı olan adsensem kanalda 12 aydır acık. bu gün itibariyle hala işleme girmedi.

tek kanalsa bırak kendi haline kalsın bi umut önümüzdeki ay girer belki işleme

Bence bugün 23:00 ekadar bekleyin girmezse acilen partnere geçin dedi dersiniz.

malesef herkese bir gün vuracak adsense.. o yüzden yavaştan partnere taşıyın kanallarınızı ilk ay biri banlandı diğeri işleme girmedi.. 2.ay diğeri banlandı.. yani eninde sonunda ban kaçınılmaz gibi..

1,2 k bu ay gelecek ayda 1.5 k kesinleşmemiş var üstüne bi bardak su içerek google la iyi bi küfür ettim bi daha adsenseye bulaşmam

Isleme girmeyenler islemde yazan yerde, "gecersiz tik youtube" yaziyorsa o hesaptaki kanallari partnere tasiyin bana oyle olmustu zamaninda..

Xperia Z3 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Abiler canınızı sıkmak gibi olmasın ama işleme girmeler başladığında ilk 2 furyayla beraber girdiyse girer işleme sonrasında çok çok zor.. Yani şuan net hatırlamıyorum herkesten sonra işleme giren var mıydı ama varsa bile sayıları 2-3 falandı.. Biz de yaşadık bunları o yüzden mesaj atma gereği hissettim.. İşleme girmeyen arkadaşlar gelecek için çalışma planlarını yapmaya başlasınlar.. Girse de girmese de.. Hazırlıklı olun..

Can sıkmaya gerek yok arkadaşlar. herkes nasibini yer. nasipde varsa yatar paramız.yoksa o para zaten bizim değildir. bizim olmayan bi paraya da üzülmenin bi manası yok. en kısa zamanda işi sonuçlandırıp hız kesmeden devam etmek gerekir. iki ayın toplamı büyük kayıp olacak fakat yapacak bişey yok ..

[MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] kanalını kontrol ettin mi sonradan gelen eşleşen veya sebebsiz yere para kazanması giden video-lar var mı ? bide network sorgulama da kanalın başka bi yere mi bağlı yazıyor yoksa adsenseye bağlı mı yazıyor

[MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] kanalını kontrol ettin mi sonradan gelen eşleşen veya sebebsiz yere para kazanması giden video-lar var mı ? bide network sorgulama da kanalın başka bi yere mi bağlı yazıyor yoksa adsenseye bağlı mı yazıyor

hacı kanala 5-6 aydır girmiyorum kapanır vs die. hiç bakmadım. hala aynı sabit meblağ yı kazandırdıgına göre bişey yoktur die tahmin ediyorum. tek kanal zaten.

Ya beyler başta ben olmak üzere bas bas bağırdık her ay olacak bu durum yapmayın etmeyin diye.Ama kimse kendi başına gelmeden, başına gelenlerden ders çıkarmadı.10 tane adsensim banlandı ve 0 illegal,adsense başı belki 2-3 kanal ile.Her biri ayrı isim, ayrı adres,ayrı şehir,ayrı pc,ayrı internet hattı.Gün gelecek size de vuracak dedim.Keşke vurmasaydı ama hayatta edinilebilecek en ucuz şey bir başkasının tecrübesidir.Siz bunu değerlendirmediniz.Son uyarımı yapıyorum siz değerli dostlarıma; O adsenselerdeki kanalları koparın, partnere bağlayın ve de o paralardan umudu kesin.Umut sizi yavaşlatır.Saygılarımla.

Ya beyler başta ben olmak üzere bas bas bağırdık her ay olacak bu durum yapmayın etmeyin diye.Ama kimse kendi başına gelmeden, başına gelenlerden ders çıkarmadı.10 tane adsensim banlandı ve 0 illegal,adsense başı belki 2-3 kanal ile.Her biri ayrı isim, ayrı adres,ayrı şehir,ayrı pc,ayrı internet hattı.Gün gelecek size de vuracak dedim.Keşke vurmasaydı ama hayatta edinilebilecek en ucuz şey bir başkasının tecrübesidir.Siz bunu değerlendirmediniz.Son uyarımı yapıyorum siz değerli dostlarıma; O adsenselerdeki kanalları koparın, partnere bağlayın ve de o paralardan umudu kesin.Umut sizi yavaşlatır.Saygılarımla.

bu işe başladım başlayalı tek adsense çalıştım ve hata ettim . beni niye vurdu 5 aydır video eklemiyorum ünlem eşleşen vs bile yok

Kepçe daldı bu seferde sizi aldı diyeyim ben özet olarak. 2 ay öncede beni almıştı sildim adsense direk partnere taşıdım kanalları çok beklemeden öyle yapın adsense banlanır kanallarınızda gider sonra.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri