Aralık veya Ocak ayı içinde Para kazanması kapananlar cevap verirse sevinirim!

• Kullanıcı kont2000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
aragorn evet sorunlu kanalın "Movie". Aslında o mailden 2 gün önce sana bi mail daha atıolar. Şu kanalından dolayı tüm kanalların para kazanmaya kapatılacaktır diye. işte onu gördüğün zaman hiç acımadan silmen gerekiyor tüm kanallarını.

---------- Mesaj saat 00:39:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:33:23 civarında gönderildi. ----------

Benimde 4 Şubatta tüm kanallarım para kazanmaya kapatıldı. Bu işe Ocak ayında başlamıştım acemilikten kolaya kaçıp yeni hesap açmak zor geldiği için Tüm kanallarımı alt kanal olarak açmıştım. Toplamda 4 gmail hesabının altında 40 tane alt kanal vardı ve hepsinin para kazanması kapatıldı aynı anda. Bana 2 şubatta mail atmışlar. Şu kanalınızdan dolayı tüm hesaplarınız para kazanmaya kapatılacaktır diye fakat ben takip etmediğim için mailleri geç kaldım. Kapatıldıktan sonra hem bu forumda hem de yabancı Forumlarda Baya bir araştırma yaptım ancak alt kanalların para kazanmasının tekrar açılması ile ilgili hiç bir şey bulamadım. Sonra kendimce çözüm olarak adsensemi de kaybetmemek için tüm kanalları hereyi ile silmekte buldum. O dört tane gmail hesabımı kapattım. Kapattığımda tarih 8 Şubat olmuştu. Yanlış hatırlamıyorsam da 12 Şubatta tüm hesaplarımdan kazandığım miktarlar adsenseme yatırıldı.

---------- Mesaj saat 00:41:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:39:42 civarında gönderildi. ----------

Şu anda aldığım ders ise bir daha ne olursa olsun alt kanal açmıyorum ve her kanalın gmailini kendi kullandığım mail adresnine yönlendirip mailleri de telefondan sürekli kontrol ediyorum

evet alt kanaldan uzak durmak lazım. Yalnız şöyle bir durum var. Ocak ayı kazancın yatar o ay bittikten sonra para kazanman kapatılsa bile. Sorun yok yani. O yüzden senin kanalları silmen sıfırdan başlaman demek ocak ayı bitmiş zaten o kazanç hesplanır para kazanma şubatta değilde ocak son gün olsa işte o zaman iş karışırdı

ben tüm kanallarımı siliyorum ve şimdi yeni ana kanallar açıcam durmak yok :D

Başka bir kanalım yüzünden diğer kanalların para kazanması kapandı.Sorunlu kanalı g mail ile tamamen sildikten sonra diğer kanalımın ve buna bağlı 2 alt kanalın 3 aydır para kazanması kapalı ve parası kesinleşmedi.

Valla hocam youtube akıl erdiremedim. Sizin yorumun bir altında 17 aralık para kazanma kapatılmış arkadaşımızın aynen devam etmiş. Kafasına göre mi takılıyor bu youtube anlamadım. Şimdi google + ile silsem kazançtan vaz geçtiğimi beyan ediyorum zaten tıklayıp. Yapmasak parayı ya veriyor ya vermiyor. Hakkaten şansa kaldık anlaşılan

---------- Mesaj saat 00:52:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:51:39 civarında gönderildi. ----------

ben tüm kanallarımı siliyorum ve şimdi yeni ana kanallar açıcam durmak yok :D

Hocam bi kumar oynayalım :D sen kanalları kökten siliyorsun bense sadece sorunlu kanalı siliyorum :) 11-12 martta para kesinleşmede görüşelim kesin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri