aragorn evet sorunlu kanalın "Movie". Aslında o mailden 2 gün önce sana bi mail daha atıolar. Şu kanalından dolayı tüm kanalların para kazanmaya kapatılacaktır diye. işte onu gördüğün zaman hiç acımadan silmen gerekiyor tüm kanallarını.
---------- Mesaj saat 00:39:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:33:23 civarında gönderildi. ----------
Benimde 4 Şubatta tüm kanallarım para kazanmaya kapatıldı. Bu işe Ocak ayında başlamıştım acemilikten kolaya kaçıp yeni hesap açmak zor geldiği için Tüm kanallarımı alt kanal olarak açmıştım. Toplamda 4 gmail hesabının altında 40 tane alt kanal vardı ve hepsinin para kazanması kapatıldı aynı anda. Bana 2 şubatta mail atmışlar. Şu kanalınızdan dolayı tüm hesaplarınız para kazanmaya kapatılacaktır diye fakat ben takip etmediğim için mailleri geç kaldım. Kapatıldıktan sonra hem bu forumda hem de yabancı Forumlarda Baya bir araştırma yaptım ancak alt kanalların para kazanmasının tekrar açılması ile ilgili hiç bir şey bulamadım. Sonra kendimce çözüm olarak adsensemi de kaybetmemek için tüm kanalları hereyi ile silmekte buldum. O dört tane gmail hesabımı kapattım. Kapattığımda tarih 8 Şubat olmuştu. Yanlış hatırlamıyorsam da 12 Şubatta tüm hesaplarımdan kazandığım miktarlar adsenseme yatırıldı.
---------- Mesaj saat 00:41:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:39:42 civarında gönderildi. ----------
Şu anda aldığım ders ise bir daha ne olursa olsun alt kanal açmıyorum ve her kanalın gmailini kendi kullandığım mail adresnine yönlendirip mailleri de telefondan sürekli kontrol ediyorum
evet alt kanaldan uzak durmak lazım. Yalnız şöyle bir durum var. Ocak ayı kazancın yatar o ay bittikten sonra para kazanman kapatılsa bile. Sorun yok yani. O yüzden senin kanalları silmen sıfırdan başlaman demek ocak ayı bitmiş zaten o kazanç hesplanır para kazanma şubatta değilde ocak son gün olsa işte o zaman iş karışırdı