aramalarda cikmama sebebim neler olabilir?

• Kullanıcı y4mur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
4 ayi gecti bi kanalim var 20 videomun 17 sinde ana anahtar kelimem (ayni) basliktada aciklamadada etiket kisimlarindada bulunuyor..
Fakat arama yapinca 12. 13. Sayfada cikiyorum (yt de takilirken 4. Sayfaya kadar bile ilerlemem ben kim 13. Sayfaya bakarki) ( arama sonucuyla gelen %10 luk %60 likta onerilen videolardan gelio) 4. 5. Sayfada ise abone izlenim begeni yorum olarak benim yarim kadar olan videolar cikabiliyor..
Haftada 1 duzenli video atiyorum onceki sayfalarda ise en son 3 ay once toplamda 4 videosu olan kanallarin videosu cikiyor...
Ben burda kocamaan bir haksizlik goruyorum sabrediyorum ha duzelir duzelir acilir zamanla diyorum ama benden sonra 2 video atan kanallarin durumu benden iyi goruyorum... bu da beni cildirtiyor..
Velasil kelam parada gozum yok amma o kadar cekimle editle uğraşip kitlelere ulasamicaksam niye devam edeyim ki diyorum..
Bu durumun neyden kaynaklandigini tahmin eden bilen birileri var mi acaba, gerci simdi blog aciyorsunuz ama :D
hangi kelimede 13. sayfadasınız

csgo envanter kelimelerinde.

Bu arada biraz dusmus backlink birakinca :). Hala ilk sayfa da gerci pek sorun olmuyor izlenim geliyor gunluk

O konuyu ben de bekliyorum kardeşim.

Blog'dan kastın bir kaç tane blog açıp videoyu orada paylaşmak mı? Yoksa her videoyu aynı blog'da birer kez paylaşmak mı? Backlink kasma olayını açmanı bekliyorum ben de :) Ben her videoyu birer kez blogumda paylaşıyorum ama yararı var mı yok mu bilmiyorum pek de gözlemlemedim.

Birazdan dehşet-ül vahşet bir konuyla geleceğim. Parmaklarım uyuştu yazmaktan :D . Video yeterli anlatım sağlamayacağı için her şeyi elle ayarlıyorum. Tahmini yarım saat içerisinde sizlerle olacaktır.

Etiket seçimi, başlık hatta izlenimden bile daha önemli şey var o da kitle tutma. YouTube algoritması bir izleyici videonuza girdiğinde o videoyu ne kadar izlediğine bakıyor. Kitle tutması yüksek olan video haliyle daha kaliteli olarak düşünülüyor ve arama sonuçlarında üst sıralara çıkarılıyor. Yani siz istediğiniz kadar yorum ve izlenme alın, sizden daha az izlenen ama kitle tutması yüksek olan video arama sonuçlarında önünüze geçecektir.

ben spam çalıştığım için kullandığım yöntem şöyle.

-720p den ve 30dk. aşağı video yüklemem.
-düzenli video yüklerim (haftalık)
-başlık: konu başlığı xxxxxx (izle,HD,2015 vs... gibi)
-açıklama: konu başlığı xxxxxx (izle,HD,2015 vs... gibi) ekler açıklamayı öyle yazarım.
-etiketler: youtubede ençok aranan güncel kelimeleri eklerim kaynak: Google Trendler
-playlist mutlaka yaparım. 4-5 farklı hedef kelimede.
-aradan biraz zaman geçince kendi kanalımın. analytics bölümünden trafik kaynakları ve youtube aramalarından gelen ziyaretçiler hangi kelimelerde aratarak kanalıma gelmişler, bunları kayıt ederim ona göre etiket ve açıklama kısmına ekleme yaparım. şu bölümü iyi analiz etmelisin: https://www.youtube.com/analytics?o=U#dt=nt,fe=16810,fr=lw-001,fs=16783;fcr=0,r=trafficsources

kanalım kapansa bile aynı hiti 10-15 gün içerisinde tekrardan yakalıyorum bu yöntemlerle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri