Aramızda Avukat Varmı Veya Hukuktan Anlayan Birileri ??

beyto33

Yasaklanmış
Arkadaşlar Benım bi sitem var tam 13 aydır her ay düzenli 100 civarı makale giriyorum ve makalelerimin hepsi özgün makaleler ben yazarım veya ücretli oalrak yazarlarıma yazdırım...hatta şuanada kadar 4000 tl civarında makaleye para vermişim

şimdi sorun şu : bi eleman benım sitemdeki bana ait olan yazıları direk almış belki 100 belki 500 makalemi ,, burda benım emeğimi Gasp etmiş.Googleye şikayet ettim Spam site bildirden ama bu elemana hukuh yolu ilede bişiler yapamazmıyım ? hakkımı arayamazmıyım ??

Tabikide yapabilirsin hocam sonuçta makaleler %100 sana aitmiş.

Tabikide yapabilirsin hocam sonuçta makaleler %100 sana aitmiş.

Evet tüm makalelerim bana ait özgün hatta tüm makalelerim WORD oalrak dosyamda duruyor.....işte nasıl bi yol izlemem lazım ?? önce gidip noterden felanmı bişiler yapmam lazım vb ???

Bu seferlik uyar. Affet Durmazsa Mahkemeye verirsin herkes 1 şans hak eder

merhaba beyto.tam emin olmamakla birlikte sana şukadarını söyleyebilirim.bunun için suç duyurusunda bulunmalısın yani kamu davası açmalısın.kamu davasını ya savcılıkta(eğer tanıdığın değilse tavsiye etmem.adamlar cinayet yok şu yok bu yok git karakola ifade ver der.)yada karakolda açabilirsin.gidersin durumu anlatırsın onlarda tutanak tutar ve seni gönderir.ardından senin katılmadığın ve haberinin dahi olmadığı bir gün mahkeme yapılır takipsizlik verilir.tekrar karakola gidersin gidip bir avukat tutup asliye hukuktan maddi manevi tazminat davası aç derler.gider açarsın tabi bu davayla uğraşacak bir avukat bulabilrsen açarsın.hadi avukatla anlaştın açtın davayı vay dava günü gelecek avukat bu davadan ne kazanırım diyip ilgilenmeyecek bu arada nerden baksan 1-2 yıl geçmiş olacak.sen artık vazgeçmiş olacaksın.en son belkide mahkemeyi boş yere uğrastırmaktan 50-60 tl para cezası bile yiyebilirsin.tam emin olmamakla birlikte işleyecek sürecin bu şekilde olduğunu söyleyebilirim.ancak herzaman en doğrusu bir avukat ile görüşmek olacaktır.

sallama değilde işi bilen yokmu ???

sadece google bildirim yapabilirsin. resmi olarak birşey yapacağını sanmıyorum. ( noter onaylı olsa idi değişirdi.) sonuçta senin bu makaleleri özgün yazdığını bilemezler ve onlara bunu nasıl ispatlarsın bilemiyorum. sitene kopyalamaya karşı olan eklentiyi kurman sorunu bir nebze olsun çözebilir.
Ayrıca adama bir mail at uyar, yazılarını silmesi için silmezse yasal yollara başvuracağım falan de, adam siler büyük ihtimal.

merhaba beyto.tam emin olmamakla birlikte sana şukadarını söyleyebilirim.bunun için suç duyurusunda bulunmalısın yani kamu davası açmalısın.kamu davasını ya savcılıkta(eğer tanıdığın değilse tavsiye etmem.adamlar cinayet yok şu yok bu yok git karakola ifade ver der.)yada karakolda açabilirsin.gidersin durumu anlatırsın onlarda tutanak tutar ve seni gönderir.ardından senin katılmadığın ve haberinin dahi olmadığı bir gün mahkeme yapılır takipsizlik verilir.tekrar karakola gidersin gidip bir avukat tutup asliye hukuktan maddi manevi tazminat davası aç derler.gider açarsın tabi bu davayla uğraşacak bir avukat bulabilrsen açarsın.hadi avukatla anlaştın açtın davayı vay dava günü gelecek avukat bu davadan ne kazanırım diyip ilgilenmeyecek bu arada nerden baksan 1-2 yıl geçmiş olacak.sen artık vazgeçmiş olacaksın.en son belkide mahkemeyi boş yere uğrastırmaktan 50-60 tl para cezası bile yiyebilirsin.tam emin olmamakla birlikte işleyecek sürecin bu şekilde olduğunu söyleyebilirim.ancak herzaman en doğrusu bir avukat ile görüşmek olacaktır.

öncelikle bir bilgi karmaşasını düzeltelim.kamu davası acmalısın demişsin ancak kamu davaları savcılık talimatıyla acılabilir.
Disiplin ve tazyik hapsi halleri hariç, hapis cezası öngörülen konularda kamu davasını açma görevi, cumhuriyet savcıları tarafından iddianame yoluyla yerine getirilir.
Yani davaları savcı bu hususa uygun şekilde açar.[kişiler dogrudan kamu davası acamaz ,kamu davası denen denen şey tck da yazan suclardaki biz buna resen kovuşturulan suclar diyoruz bunların gercekleşmesi durumunda acılır]

Arkadaşlar Benım bi sitem var tam 13 aydır her ay düzenli 100 civarı makale giriyorum ve makalelerimin hepsi özgün makaleler ben yazarım veya ücretli oalrak yazarlarıma yazdırım...hatta şuanada kadar 4000 tl civarında makaleye para vermişim

şimdi sorun şu : bi eleman benım sitemdeki bana ait olan yazıları direk almış belki 100 belki 500 makalemi ,, burda benım emeğimi Gasp etmiş.Googleye şikayet ettim Spam site bildirden ama bu elemana hukuh yolu ilede bişiler yapamazmıyım ? hakkımı arayamazmıyım ??

Söz konusu makalenin izinsiz kullanılması, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında hukuka aykırılık teşkil etmektedir. Bu kapsamdaki eserlerin korunması için tescil gerekmemektedir.Öncelikle izinsiz yayın yapan siteyi uyarın, ihlal devam ederse dava açın.

sitenizde yaptığınız ve [ç]alıntılıyan sitelerde bahsi gecen makalelerin yayınlanma tarihleri gösterilir konumdaysa [sadece sizin site tarihinizde yeterlidir , karşı taraftan ayrıca istenebilir] cok rahat bir şekilde sorunsuzca hak iddaa edip haklılıgınızı kanıtlayarak maddi manevi dava acabilirsiniz.

yanlış hatırlamıyorsam öncelerden mynet'de bir siteden haber calmıştı o zamanlar karşı tarafın yayınlarında tarih ibaresi bile olmamasına ragmen mynet davayı kaybetmişti.

uyarmayı deneyipte sonuc alamadıysanız dava acmalısınız.

kazanma ihtimaliniz %99.99dur.

[eger ortada bir suc varsa ve hakkınıza tecavüz ediliyorsa hakkınızı koruyunuz. dava etmekten ve şahsın maddi manevi olarak ceza almasına üzülüp haklılığınızı bir kenara atmayınız. suc varsa ceza olmalı]

hukuk dışı olarakda bir ufak tavsiye bundan sonraki makalelerinizi.tasdix benzeri yerlerde onaylatırsanız birdaha böyle durumlarla karşılaşmanız durumunda kanıtları ortaya sunmanız cok daha pratik ve kolay olacaktır.

en sağlamı tanıdık bir avukata yada hukukçuya danışman beyto,biz ne desek boş-ama %99 mahkeme lehinde sonuçlanır.

öncelikle bir bilgi karmaşasını düzeltelim.kamu davası acmalısın demişsin ancak kamu davaları savcılık talimatıyla acılabilir.
Disiplin ve tazyik hapsi halleri hariç, hapis cezası öngörülen konularda kamu davasını açma görevi, cumhuriyet savcıları tarafından iddianame yoluyla yerine getirilir.
Yani davaları savcı bu hususa uygun şekilde açar.[kişiler dogrudan kamu davası acamaz ,kamu davası denen denen şey tck da yazan suclardaki biz buna resen kovuşturulan suclar diyoruz bunların gercekleşmesi durumunda acılır]

Söz konusu makalenin izinsiz kullanılması, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında hukuka aykırılık teşkil etmektedir. Bu kapsamdaki eserlerin korunması için tescil gerekmemektedir.Öncelikle izinsiz yayın yapan siteyi uyarın, ihlal devam ederse dava açın.

sitenizde yaptığınız ve [ç]alıntılıyan sitelerde bahsi gecen makalelerin yayınlanma tarihleri gösterilir konumdaysa [sadece sizin site tarihinizde yeterlidir , karşı taraftan ayrıca istenebilir] cok rahat bir şekilde sorunsuzca hak iddaa edip haklılıgınızı kanıtlayarak maddi manevi dava acabilirsiniz.

yanlış hatırlamıyorsam öncelerden mynet'de bir siteden haber calmıştı o zamanlar karşı tarafın yayınlarında tarih ibaresi bile olmamasına ragmen mynet davayı kaybetmişti.

uyarmayı deneyipte sonuc alamadıysanız dava acmalısınız.

kazanma ihtimaliniz %99.99dur.

[eger ortada bir suc varsa ve hakkınıza tecavüz ediliyorsa hakkınızı koruyunuz. dava etmekten ve şahsın maddi manevi olarak ceza almasına üzülüp haklılığınızı bir kenara atmayınız. suc varsa ceza olmalı]

hukuk dışı olarakda bir ufak tavsiye bundan sonraki makalelerinizi.tasdix benzeri yerlerde onaylatırsanız birdaha böyle durumlarla karşılaşmanız durumunda kanıtları ortaya sunmanız cok daha pratik ve kolay olacaktır.

teşekkür ederim tavsiyelerin için

teşekkür ederim tavsiyelerin için

son olarak sitene , sitende yayınlanan makalelerin yazıların ve resimlerin 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası ile koruma altına alındığını, yazılı muvafakat alınmaksızın kısmen ya da tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, yayınlanması yasaktır. ibaresi koy.

son olarak sitene , sitende yayınlanan makalelerin yazıların ve resimlerin 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası ile koruma altına alındığını, yazılı muvafakat alınmaksızın kısmen ya da tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, yayınlanması yasaktır. ibaresi koy.

DMCA koydum siteye (daha önce bilmiyordum) bundna sonr akoruma altında yayınlancak makalelelrim inş....dediğin gibi koymakta fayda var

bir kaç şeyde ben yazayım bu kamu davası olmaz niteliği ile ilgili olarak. öncelikli sitenizde görünür yerde yazdığınız makalelerin size ait olduğu ve izinsiz kopyalanması ve çoğaltılması yasak yönünde uyarı yazısı yazın bu yazı ilerde hukuksal olarak elinizde delil niteliği taşır. bu sizin şahsınızın eserlerine yapıldığı için takibi şikayete bağlı suçlar kapsamındadır. polis merkezine müracaat gerekmez (karakol) cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunursunuz savcılık sizin dilekçeniz ve sunduğunuz delilleri inceler ya yetersiz bulur takipsizlik kararı verir bu karara 15 gün içerisinde sulh ceza mahkemesine itiraz edersiniz ya da şikayetinizi yeterli bulur fikir ve sanat eserleri kapsamında değerlendirirse ve bulunduğunuz yerde bu mahkeme varsa davaya orası bakar yoksa asliye ceza mahkemeleri bakar. ceza davası açıldığında ilk duruşmanızda dava sonunda kazanmanız kaydıyla tazminat talebinde bulunun ve diğer haklarınızın saklı kalmak kaydıyla.
geçmiş olsun.

Hocam iki kere kamu davası açtım ve ikisinde de karakoldan başvuru yaptım.ve ikisinde de savcı git karakola ifade ver dedi.artık onun talimatı resmi olarak var yada yok bilmiyorum.ve yine ikisinde de takipsizlik çıktı.itiraz mitiraz sonuç değişmedi asliye hukuğa dava açtım beklemekteyim.

Hocam iki kere kamu davası açtım ve ikisinde de karakoldan başvuru yaptım.ve ikisinde de savcı git karakola ifade ver dedi.artık onun talimatı resmi olarak var yada yok bilmiyorum.ve yine ikisinde de takipsizlik çıktı.itiraz mitiraz sonuç değişmedi asliye hukuğa dava açtım beklemekteyim.

savcılık sizinle ilgili dosyaları inceleyip demekki dava acılmaması talimatını vermiş:)

burda anlatmak istedigim şahısların dogrudan kamu davası açamayacagıdır. yoksa tarafların beyanları dogrultusunda gereklilik durumunda istenmese dahi kamu davası acılabilir. herşey talimata bağlı.

Kamu davasının açılıp ya da açılmamasına Cumhuriyet savcıları karar verir. Siz şikayetinizi belirtirsiniz bu dava açılacak anlamına gelmez, Cumhuriyet Savcıları şikayetinizi alır delilleri ve tanıkları ile inceler iddianız da geçerlilik ve makul deliller varsa dava açılması yönünde ilgili hakimliğe gönderir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri