Aramızda Huawei marka telefon kullanan var mı ?

mlh19

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar mate 20 lite almayı düşünüyorum 2 gündür araştırıyorum. bir çok kişi İnstagram'da videoların kalitesiz gözüktüğünü ve hikayede fotoğrafların hepsini gözükmediğini söylüyor .Elime alıp hiç kurcalamadım. Kullanan varsa biraz anlatabilir mi telefonu var mı böyle veya başka sorunları ?:confused:

P20 lite kullanıyorum. İnstagram hikayelerinin kenarları gözükmüyor. Neden oluyor, bir çözümü var mı bilmiyorum ama bana herhangi bir sıkıntı yaratmıyor. Zaten benim için iPhone 5'den sonra böyle bir telefona geçmek eşekten inip ata binmek gibi bir şey oldu böyle küçük detaylar moral bozmuyor :)

bende xiaomi tavsiye ederim 1 hafta kadar oldu Redmi Note 6 Pro versiyonunu aldım gayet iyidir...

mate 9 u ilk çıktığı gün almıştım hale kullanıyorum gayet güzel telefon hala bir yavaşlama vs olmadı.

Huawei Honor magic 2 al efsane yapmışlar Kızaklı kasaya sahip 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum
İstersen kendin çentikli yapabiliyorsun =)

Son düzenleme:
4500 5000 civarı kayıtsız tr ye daha gelmedi garantili yapmaları için =)

Huawei Honor Magic 2 Özellikler
6.39 inç (2340×1080 piksel) Full HD+ AMOLED 19.5:9 ekran
Huawei Kirin 980 işlemci, ARM Mali-G76MP10 GPU
6GB RAM, 128GB depolama / 8GB RAM, 128GB/256GB depolama
Android 9.0 Pie işletim sistemi, EMUI 9.0 arayüzü
16MP, f/1.8 diyafram, RGB sensör, 24MP, f/1.8 diyafram, monochrome sensör, 16MP, f/2.2 diyafram, geniş açı sensörlü üçlü arka kamera
16MP, f/ 2.0 diyaframlı ön kamera, 2MP+2MP çift 3D yüz algılama kamerası
Çift 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz and 5GHz) (wave2), Bluetooth 5 LE, GPS (L1 + L5 çift band), NFC, USB Type-C
40W SuperCharge destekli 3500mAh batarya

4500 5000 civarı kayıtsız tr ye daha gelmedi garantili yapmaları için =)

Huawei Honor Magic 2 Özellikler
6.39 inç (2340×1080 piksel) Full HD+ AMOLED 19.5:9 ekran
Huawei Kirin 980 işlemci, ARM Mali-G76MP10 GPU
6GB RAM, 128GB depolama / 8GB RAM, 128GB/256GB depolama
Android 9.0 Pie işletim sistemi, EMUI 9.0 arayüzü
16MP, f/1.8 diyafram, RGB sensör, 24MP, f/1.8 diyafram, monochrome sensör, 16MP, f/2.2 diyafram, geniş açı sensörlü üçlü arka kamera
16MP, f/ 2.0 diyaframlı ön kamera, 2MP+2MP çift 3D yüz algılama kamerası
Çift 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz and 5GHz) (wave2), Bluetooth 5 LE, GPS (L1 + L5 çift band), NFC, USB Type-C
40W SuperCharge destekli 3500mAh batarya

pc özellikleri gibi telefon :D baktım resmine güzelmiş fakat 4 5 bin çok yahu :rolleyes:

P10 Lite bulunuyor bende herhangi bir sorun daha yaşamadım. Öncesinde xperia m5 vardı garantisi ve taksiti bitmeden değiştirmek zorunda bıraktı beni. Kesinlikle sony önermem kronik hataları çok fazla. Huawei öneriyorum Türkiye üzerinde de güzel çalışmaları bulunuyor marka olarak ayrıca çinden 5 10 tllik bi kılıf aldım onunla kullanıyorum 9. ayını doldurdu cihaz :)

Ek olarak kutu içerisinden ekran koruyuculu ve kılıflı şekilde çıkıyor. Beni cezbeden bir özelliğiydi :) Hızlı şarj olayı da çok iyi, batarya olarak yeterli.

Kılıf bu kesinlikle öneririm tam bir fiyat performans ürünü

https://tr.aliexpress.com/item/Huaw...lgo_pvid=007f64ad-d95a-4577-b290-7f8152fab32b

Son düzenleme:
mate 10 pro kullanıyorum ilk çıktığından beri, iphone u ilk çıktığından beri kullananlardan birisydim, ben boşuna hamallık yapıyormuşum dedim :) iphone kadar sağlam, dayanıklı donma yok şarj sorunu yok hayatımı kolaylaştırdı resmen

Mate20 Pro kullaniyorum kamera sorunu felan yoktur. Huawei kamera sorunlu telefon piyasaya sürer mi akil var mantik.

YouTube için videosunu kullanacaksan Huawei nin bütün modellerinden uzak dur derim. Kamera çok güzel ama video gerçekten kötü çekiyor. S6 edge bile kat kat iyi çekiyor p20 prodan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri