Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dünya engelli ispanyol dizilerini geçiren arkadaş burda mı? diye başlık açsam takılmazdın bu kadar. neden? çünkü kimse ispanyol dizilerini arayıp bulmaz diye. konu türk olunca hemen direnişe geçiyorsunuz. oysa ikisi de senin mantığınla ifşa olmakta. burada isim misim belirtilmedi. dünya engelli türk dizilerini geçirebilen arkadaşa selam gönderildi, o kadar. araştırma yapmak isteyen gider yapar, orası beni alakadar eden bir durum değil.
İkisini aynı kefede tutuyorsan ben başka bir şey söylemiyorum zaten. Türkiye'de yaşıyoruz her akşam TV'de Türk dizileri yayınlanıyo o dizilerin çoğunun ismini biliyoruz ki burası Youtube forumu o dizilerden hangilerinin dünya engeli verdiğini dizi işiyle uğraşanlar bilir bilmem anlatabildim mi
Ddizi.orgdan bende bir sürü dizi alıp attım ve hiçbiri dünya engeli yada eşleşen yemedi bi deneyin isterseniz
DNS ile girilebiliyor sadece.
Ben şunu anlamıyorum adam dünya engelini geçmiş videoyu atmış ben neden onun aynı videosunu atınca dünya engeli geliyo?
Bilen varsa beri gelsin..
DNS ile girilebiliyor sadece.
ya arkadaş benim anlamadığım tamam dünya eşleşini geçiriyorsunuz fakat dizinin sahibi telif atmıyor mu? telif olayını nasıl çözüyorsunuz?
Onu bende farkettim , bu yöntem bana acil lazım ama nedense kanallar yenş açılmış ve sadece 1 tane video var . Bir püf noktası var ama anlayamadkk
dns olmadan girebildim.
videoyu indiirp inceledinizmi hocam bir anormallik varmı ses görüntü akış?
ramses youtube yükleme yapmıyor muhtemelen o kişi torrentten videoyu indirip youtube yüklüyor çekim olduğu için diziler dünya engelini geçebiliyordur
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.