Aramızda Türk Dizileriyle Uğraşan Ve Büyük Paralar Kaldıran Birisi Var

• Kullanıcı aknur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Ddizi.orgdan bende bir sürü dizi alıp attım ve hiçbiri dünya engeli yada eşleşen yemedi bi deneyin isterseniz

dünya engelli ispanyol dizilerini geçiren arkadaş burda mı? diye başlık açsam takılmazdın bu kadar. neden? çünkü kimse ispanyol dizilerini arayıp bulmaz diye. konu türk olunca hemen direnişe geçiyorsunuz. oysa ikisi de senin mantığınla ifşa olmakta. burada isim misim belirtilmedi. dünya engelli türk dizilerini geçirebilen arkadaşa selam gönderildi, o kadar. araştırma yapmak isteyen gider yapar, orası beni alakadar eden bir durum değil.

İkisini aynı kefede tutuyorsan ben başka bir şey söylemiyorum zaten. Türkiye'de yaşıyoruz her akşam TV'de Türk dizileri yayınlanıyo o dizilerin çoğunun ismini biliyoruz ki burası Youtube forumu o dizilerden hangilerinin dünya engeli verdiğini dizi işiyle uğraşanlar bilir bilmem anlatabildim mi

İkisini aynı kefede tutuyorsan ben başka bir şey söylemiyorum zaten. Türkiye'de yaşıyoruz her akşam TV'de Türk dizileri yayınlanıyo o dizilerin çoğunun ismini biliyoruz ki burası Youtube forumu o dizilerden hangilerinin dünya engeli verdiğini dizi işiyle uğraşanlar bilir bilmem anlatabildim mi

dostum kendin diyorsun. burada bu işlerle uğraşan özellikle dizi işleriyle uğraşanlar zaten kimin ne yüklediğini gayet iyi biliyor. bu adamın engelleri aştığını da iyi biliyor. ortada bir sır falan yok. 12837129371927 video arasında gizlenmiş bir kanalı ortaya çıkarıp ifşa etme durumu da yok. adam hiç yüklenemeyen ve popülaritesi çok yüksek olan videoları alıp yüklüyor haliyle bu adamın gizli bi yanı kalmıyor. isim ya da kanal adı verdiğimiz de yok üstelik.

Özelikle Japonlar da bu söylediğin olay çok görünüyor. Piyasada bulamayacağın cinsten bir yazılım kullanıyorlar. Eğer birinin videosunu atamıyorsan onun profosyonelliğine saygı duyup geri çekilmekten başka çaren yok.

Ben şunu anlamıyorum adam dünya engelini geçmiş videoyu atmış ben neden onun aynı videosunu atınca dünya engeli geliyo?
Bilen varsa beri gelsin..

Kim oldugunu biliyorum ben varken ikinci sıradaydı ama saolsun önüne geçince basıyor telifi hemen ayrıca fail videolarda, arapça alt yazı videolarda yüklüyor daha sıralarım kanallarınıda biliyorum.o kendini biliyor ama ayıp etti istesem kanalını bırakmazdım neyse dedim zaten tr ugraşak istemiyordum, açıkcası ona hiç yakıştıramadım yaptıklarını..

aknur üslubun aynı forumdan banlanmış olan Bonna ya benziyor.

Onu bende farkettim , bu yöntem bana acil lazım ama nedense kanallar yenş açılmış ve sadece 1 tane video var . Bir püf noktası var ama anlayamadkk

dizi işinin cılkı çıktı, dizide sahte video yükleyenlere az sövmüyo değilim :) spam yapmayın daha la! Aslında dizicileri toplayıp, herkese bi dizi paylaştırmak lazım :D

ya arkadaş benim anlamadığım tamam dünya eşleşini geçiriyorsunuz fakat dizinin sahibi telif atmıyor mu? telif olayını nasıl çözüyorsunuz?

Onu bende farkettim , bu yöntem bana acil lazım ama nedense kanallar yenş açılmış ve sadece 1 tane video var . Bir püf noktası var ama anlayamadkk

videoyu indiirp inceledinizmi hocam bir anormallik varmı ses görüntü akış?

ramses youtube yükleme yapmıyor muhtemelen o kişi torrentten videoyu indirip youtube yüklüyor çekim olduğu için diziler dünya engelini geçebiliyordur

benimde başıma gelen iki video 1 k izlenim aldıkdan sonra bi baktım dünya engeli geldi buna nedemeli, dünya engelini geçmek yetmiyo birde ilerde ya bir daha karşıma çıkar endişesi :) ne yapcaz bu konuda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri