Aranızda suda boğulmak isteyen var mı?

agssp

Kayıtlı Üye
Web sitesi
linkmoneys.com
Sortie en mer Bu site ile arkadaşlar, suda boğulabiliyorsunuz, peki siz ne kadar dayanacaksınız suda boğulmaya karşı, bunu gerçkten gözler önüne seriyor, anılarınız hatıralanız, herşeyin snler içinde gözünüzün önünden geçtiğini hayal edin ve sn ler sonra öleceğinizi...

Kim ister ki suda boğularak ölmeyi değil mi... Hadi bi oynayın bakalım, o suda boğulmayı hissedeceksiniz, açıkcası kendi adıma istemem ve oynamaya çalışırken bile üzüldüm.

Hepinizin ne kadar hayatta kalacağını merak ediyorum, vücudta enerji kalmadığında, ölüm kaçınılmaz...

Millet artık ne yapıcağını şaşırdı

usta sen iyimisin biraz öncede zombili bi paylaşım yaptın ruhum daraldı bunuda biliyorum o yüzden açmayacağım :D teşekkür ederim merak edenler buyrun :)

valla sadece adamlar ilk denize düştüğünde biraz ürperdim anlık olarak onun dışında bişey hissetmedim.Ama tabi kamera görüntü kalitesi herşey muhteşemdi.Farklı birşey yapmış adamlar.Bu arada Allah kimseye zor ölüm yaşatmasın inş.

Daha öncede keşfetmiştim bu siteyi daha çabuk boğuldum şimdi 1:13 sn sürdü :D o anı baya yaşatıyor . Sonrasında da sosyal bir mesaj var ilgilenenler için . Denizde normalden daha çok yorulursunuz mutlaka yelek giyin diye . Bence güzel bir proje olmuş .

valla sadece adamlar ilk denize düştüğünde biraz ürperdim anlık olarak onun dışında bişey hissetmedim.Ama tabi kamera görüntü kalitesi herşey muhteşemdi.Farklı birşey yapmış adamlar.Bu arada Allah kimseye zor ölüm yaşatmasın inş.

Millet açıkcası bir ders vermek ve millete neler yaşayacağını hissettirmek için neler yapıyor. Orada adamın gitmesi, senin için geri dönücem falan diyip gitmesi...

Bir yerde, insanın ölüm anında bile yanlız kaldığının göstergesi değilmidir aslında. Öleceksen yanında o yola beraber çıktığın adam bile durmuyor...

Farenin orta tuşunu sürekli yukarı yaparak su üstüne kalmaya çalışıyoruz, lakin bir süre sonra güç bitiyor neredeyse, ve yetmiyor çaba. İlk su üstüne çıktığımızda adam simit atsa, kurtulur ama o gitmeyi seçti...

Açıkcası azcık canım sıkıldı bunlar karşıma geldi, sizlede paylaşmak istedim. Efektler zaten insana o hissi veriyor

çok saçma bence insanın psikolojisi bozulur bakmamak gerek böyle şeylere

Hocam burada muhtemelen %98 diyebilirim, 18 yaşının üstündeyiz. Bu tarz şeylerle piskolojisi bozulacak insanlar daha çok 7-12 yaş arasıdır diye düşünüyorum. Burada bir bilinçlendirme olduğunu düşündüğüm için paylaştım.

ttnet sayesinde boğulmaktan kurtuldum

Boğulmak istiyorum ama ölmek istemiyorum :eek:

beyaz_tip_psikopat1.jpg

yalnız değilmişim. :D

koptum başlığa.
Allah ölümünde hayırlısını versin...

Maksadım ilgi çekmesiydi, böyle soru olmaz tabi, dikkat etmek gerek... Her zaman dezide ve denizle işi olanlar için, otururken bile can yeleği şart.

Gerçi ben kime diyorumk, biz toplum olarak, emniyet kemeri denilen şeyi bile takmıyoruz, neymiş sıkıyor, ölünce de seni sıkacaklar merak etme diyesim geliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri