Aranızda Web Adsense (Blog) Çalışan Var mı?

edius

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aranızda websitesi ya da blog sitelerde adsense çalışanınız var mı? Kazançlar ne alemde, genellikle ne tür üzerine çalışıyorsunuz. Dil v.s nedir?

Takipteyim kardeşim hep bu konuyu merak etmiştim...

bugün size gelen verilere göre bilgi veririm haziran ayına ait.

Bende bikaçtane türkçe blog var ilgilenirsem kazandırıyo ama zamanımı youtube a ayırmam daha karlı o yüzden ilgilenmiyorum

Eğer blogger ise açamazsınız adsense'yi yeni bir kural getirdi 180 gün (f diye hatırlıyorum) önceden kabul etmez bilginiz olsun.
Ama bir domain alıp wordress kurup 4-5 hafta düzgün içerik girip site düzgün olursa sitenizi onaylama olasılığı çok yüksek.

Web sitesi onaylatmak zordur, google seçicidir, eğer onaylamazsa yardım etmeye çalışırım.

Eğer blogger ise açamazsınız adsense'yi yeni bir kural getirdi 180 gün (f diye hatırlıyorum) önceden kabul etmez bilginiz olsun.
Ama bir domain alıp wordress kurup 4-5 hafta düzgün içerik girip site düzgün olursa sitenizi onaylama olasılığı çok yüksek.

Web sitesi onaylatmak zordur, google seçicidir, eğer onaylamazsa yardım etmeye çalışırım.

onaylanırsa. blogger dede kullanabiliyormuyuz. yani 180 günlük sınır kalkıyormu ozaman yoksa yine aynımı

Ben adsense'i 2004 yılından beri kulllanıyorum. 2014 yılında web adsensei hiç kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum. Kazançları merak ediyorum çünkü elimde birkaç tane web sitesi var girip oradan da bir şeyler alayım. Bu konuyla ilgili özelden derdini anlatmak olursa beklerim :)

Son düzenleme:
Ben adsense'i 2004 yılından beri kulllanıyorum. 2014 yılında web adsensei hiç kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum. Kazançları merak ediyorum çünkü elimde birkaç tane web sitesi var girip oradan da bir şeyler alayım. Bu konuyla ilgili özelden derdini anlatmak olursa beklerim :)

domain isimleri ve ne yapacağınız önemli kazançlar buna göre değişkenlik gösterebiliyor, ama youtube göre tbm'si genelde web'in daha yüksektir.

[email protected] mail adresi hem blogger için, hem adsense için, hemde gmail .. vs kullanabilirsin önemli olan başvurduğun site ismi ve adsense yayıncı id'si.

Normade ben fotoğrafçılık, kameramanlık ve sinema üzerine yazılar yazıyorum. Yazılar nitelikli ve özgün olduğu için tbmleri çok yüksek oluyor. Yalnız şöyle bir sorunum var çok az izlenim alıyorum. Aldığım izlenime rağmen günlük 10 tl getirdiği günler de oluyor. Acaba bu organik hitler google adsense gösterime bir katkı sağlar mı? 1000 gösterime 10 tl ise, binbaşına gösterim de dahil edildiğinde günlük 10k hit, ayrıca kazancı katlaması gerekiyor. Halen kazançlar gelmedi :) demek ki şu sıralar herkes yt den kazanç sağlamaya çalışıyor.

site ile uğraşan arkadaşların yerinde olsam biraz bu marketing e yoğunlaşırdım

Ben inanmiyorum kiytirik bi blogun 3haneli kazancagina, gunluk 3 ,5tl yi zorlar

arkadaslar youtube isinden once sitelerle, daha dogrusu bloglarla ugrasiyordum. bloglarda googlede yukselmek youtubedeki kadar kolay degildir. adenseye kayit olmakta youtube kadar kolay degildir. size onerim en basta bi blogger olusturup. adsense disinda saglam bir reklam firmasi bulup. (reklam firmalari adina bi konu acilabilir) paraylada organik hit alirsak. guzel meblaglar kazanabilirsiniz

Discovery Elite Cihazndan bilerek gönderildi.

benimde merak ettiğim: youtube kanallarını bağladığımız adsense hesabımıza aynı zamanda blogger da bağlayabiliyor muyuz ? Bu bir sorun yaratıyor mu ? yapan var mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri