Aranızda yanıltıcı video yükleyen var mı ?

agssp

Kayıtlı Üye
Web sitesi
linkmoneys.com
Arkadaşlar bu sadece bir kızgınlık bunu başta belirteyim de kimse üstüne alınmasın.

Aranızda yanıltıcı video yükleyen varmı, yada illa reklama bas video açılır tarzında yapanlar.

Varsa böyleleriniz inanın o kadar UYUZ oluyorum ki, spam yapana lafım yok, sonuca başlıkla aynı içerik var ama yanıltıcı video nedir la. Maç özetine tıklıyorum, kandırdııım diye ses çıkıyor, ilk reklama tıkla diyor, sonra diyorum belki video açılacak, kandırdııım. Yok başka bişi....

Direk alt kısımdan bildiriyorum haberiniz olsun, sizin videonuzda olsa, kimin videosu olsa fark etmez arkadaşlar.

Sadece ben değil, herkes bu tarz şeyleri bildirir, ondan sonra kanalım kapandı demeyin. Baştan sadece bir bildiri.

Bir yerden kazanç elde etmeye çalışıyoruz hepimiz, ama spamıda düzgün yapın yapacaksanız, yok onuda beceremiyorsanız ne diyeyim ki size.

Sadece sadece bu tarz şeyleri bildiriyorum, sonuçta bizde, herkes gibi spam yapıyoruz değil mi

Bunu yapanlarlar zaten yeterince küfür işitiyordur yt de.
Sence bunu yapan kişi forumda da çıkıpta ben yaptım der mi

Bunu yapanlarlar zaten yeterince küfür işitiyordur yt de.
Sence bunu yapan kişi forumda da çıkıpta ben yaptım der mi

Hocam der yada demez, ben sadece görüyorum kanallarım kapandı vs. diyen bir çok kişi var, umarım onlardan birisi bu şekilde yapmıyordur. İnşallah doğal sebeplerden dolayı kapanıyordur, onlara acıyorum, üzülüyorum inş. bir daha başına gelmez diye. Fakat bu tarz yapanın kanalı kapansın diye de dua etmiyor değilim...

Varsa görürde, niye kanalım kapandı diye konu açmasın hocam. O derece DELİ Oluyorum. Küfür umurlarında olduğunuda pek sanmıyorum.

birisi yazmıştı forumdan bir mod bile yapıyomuş bu şekilde ama kim olduğu ortaya çıkmadı

Aslında bi tane böyle ifşa bölümü açmak lazım :D bu tarz herkes buldugu kanalları orda paylaşsın böyle böyle biter bunlar :D

Aslında bi tane böyle ifşa bölümü açmak lazım :D bu tarz herkes buldugu kanalları orda paylaşsın böyle böyle biter bunlar :D

Kesinlikle hocam, bu tarz yapılan kanallar, hatta fragmanlarda haddinden fazla oluyor.

Bi bakıyorum, bir dizinin fragmanına bakıcam, bilmem kaçıncı bölüm, ama içine giriyorsun bambaşka bişi !!!

kim buraya "ben yanıltıcı video yüklüyorum" yazar ki? :D

telifçiler, flagçılar, 301ciler, yanıltıcı içerik girenler. Para hırsı insana neler yaptırıyor? sadece ama sadece acıyorum bunlara.

Hocam der yada demez, ben sadece görüyorum kanallarım kapandı vs. diyen bir çok kişi var, umarım onlardan birisi bu şekilde yapmıyordur. İnşallah doğal sebeplerden dolayı kapanıyordur, onlara acıyorum, üzülüyorum inş. bir daha başına gelmez diye. Fakat bu tarz yapanın kanalı kapansın diye de dua etmiyor değilim...

Varsa görürde, niye kanalım kapandı diye konu açmasın hocam. O derece DELİ Oluyorum. Küfür umurlarında olduğunuda pek sanmıyorum.

Hocam bunu yapanların zararı sadece kendine olur. Kanalı kapanır veya adsense si banlanır. Ben onları düşünmüyorum bile.

Asıl problem flagcılar, onların kendileride dahil herkese zararı olur...

Günlük videolar flag yiyip kanalların kapandıkça o sahteciler bile bunların yanında melek gibi görünüyor gözüme...

kim buraya "ben yanıltıcı video yüklüyorum" yazar ki? :D

Hocam derdim yazması değil !!! Ne kadar sülalelerine, annesine bacısına sövüldüklerinin farkına varmaları için. Küfür eden bir insan değilim ! Direk bildiriyorum, o tarz bir video bulduğumda, kanalına giriyorum, o tarz tüm videolara ve ardından da kanalını bildiriyorum. "Yanıltıcı içerik ve görsel kullanarak haksız kazanç elde etmek ve izlemeyi arttırmayı amaçlıyor" Şeklinde değişiik varyasyonlarda bildiriyorum.

Buradan o arkadaşlara sesleniyorum, kanallarınız benim gibiler, benim gibi size UYUZ olan, sizin gibilere söven kişiler yüzünden kapanıyor...

Bu tarz videosu, kanalında olmayanlara tek bir lafım yok, kesinlikle üstüne alınmasın. Asla ve asla tek bir kez bile farklı bir, video tarzı için bildirimde bulunmadım şu ana kadar.

Hocam derdim yazması değil !!! Ne kadar sülalelerine, annesine bacısına sövüldüklerinin farkına varmaları için. Küfür eden bir insan değilim ! Direk bildiriyorum, o tarz bir video bulduğumda, kanalına giriyorum, o tarz tüm videolara ve ardından da kanalını bildiriyorum. "Yanıltıcı içerik ve görsel kullanarak haksız kazanç elde etmek ve izlemeyi arttırmayı amaçlıyor" Şeklinde değişiik varyasyonlarda bildiriyorum.

Buradan o arkadaşlara sesleniyorum, kanallarınız benim gibiler, benim gibi size UYUZ olan, sizin gibilere söven kişiler yüzünden kapanıyor...

Bu tarz videosu, kanalında olmayanlara tek bir lafım yok, kesinlikle üstüne alınmasın. Asla ve asla tek bir kez bile farklı bir, video tarzı için bildirimde bulunmadım şu ana kadar.
Hocam sen biraz sakin ol yt yakında bir yol bulur bu videoları atanların fişini çeker :D

Konu sahibi arkadaşın '' Ben Özgünüm'' pazubantını alın hemen, yedeklere atın arkadaşı. :D

Hocam, özgün kanalım var, burada sadece özgün yapan yok, bu bir gerçek, spam kanallarıma zaten 3 5 hit geliyor, para alamadım daha hiç alırsam, 30 40 lira anca alıcam. Video altına link ekleyerek özgün kanalıma yönlendiriyorum. Toplamda 3 kanalım var zaten. 1 özgün 2 spam.

Önem verdiğim sadece özgün kanalım. Bu yüzden geliştirmek için, bir konu açmıştım lakin istediğim cevabı alamamıştım :)

---------- Spam Engelliyici 19:13 ---------- Önceki Mesaj 19:12 ----------

Hocam sen biraz sakin ol yt yakında bir yol bulur bu videoları atanların fişini çeker :D

Bir değil 2 değil deli olmamak elde değil, sadece burada belirtmek istedim. Şu anda konuyu okuyan arkadaşlardan birisi böyle birisi ise, bana kesin sövüyorlardır...

bi ihtimal yapanlar mail satın almışsa mail adreslerin den bulunur ilgili mail mail satıcılarına gönderilir tabi satıcı açıklamak istemesse o ayrı ifşa etmek isteyen zamanını harcasın ne olacak ki banlanmaz bile böyle bir kural yok anca kendiniz bildirim yapacaksınız da hangi biriyle uğraşacaksınız bu tarz videolar hiçbirzaman bitmeyecek youtube da çöp şeklin de kalacak youtube da yazıklan :confused:

ben spam yapanlara bile kızıyorum gıcık oluyorum ama sadece benim bağlar tabi ki spamda bu işin bir türü

bi ihtimal yapanlar mail satın almışsa mail adreslerin den bulunur ilgili mail mail satıcılarına gönderilir tabi satıcı açıklamak istemesse o ayrı ifşa etmek isteyen zamanını harcasın ne olacak ki banlanmaz bile böyle bir kural yok anca kendiniz bildirim yapacaksınız da hangi biriyle uğraşacaksınız bu tarz videolar hiçbirzaman bitmeyecek youtube da çöp şeklin de kalacak youtube da yazıklan :confused:

Bu yüzden bu tür videoların hepsini bildiriyorum. Hiçde üzülmüyorum bildirirken. Youtube bildirimle artık daha çabuk cevap veriyor ve ilgileniyor.

Sizde bildirim yapıyorsanız böyle şeylere, daha açıklayıcı cümleler kullanın.

Bu yüzden bu tür videoların hepsini bildiriyorum. Hiçde üzülmüyorum bildirirken. Youtube bildirimle artık daha çabuk cevap veriyor ve ilgileniyor.

Sizde bildirim yapıyorsanız böyle şeylere, daha açıklayıcı cümleler kullanın.

benim hiç işim olmaz zamanımı boşuna harcamak istemediğimden anca burda video paylaşılırsa izlerim onun dışında giripte yutupa video izlemem
ben yükleyiciyim

Yapılmaz olur mu ya alası yapılıyor..Her yerde karaktersizliğimizi gösteriyoruz millet olarak..
Ben burda bunu yapanları bildirmek gibisinden bir konu açtım.Konu 2. mesaj atıldı direk kilitlendi.Kimsenin yorumunu bile alamadık gerisini sen düşün..

topluluktan kısa sürede kapanır kanal, para kazanması zaten mümkün değil niye yaparlar anlamak için beynini açıp incelmek gerek galiba.

anında şikayet ediyorum ekmek yediği kaba s*çan insanları...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri