Aras kargo da kargom çalındı!!

teşekkürler yorumunuz için hocam baştan avukatla görüşücem salı günü daha sonrasında süreci başlatıcam

Savcilik sikayetinde zaten savci, ilgili kuruma muzekkere yazar, kurum da mecbur cevap verecek. Dosya uzlastirmaciya verilirse de maddi kaybin kadar para istersin sonra uzlasirsin dosya kapanir.

ekşiye konu açabilmem için yeni hesap açtığımda konuyu açabiliyormuyum peki?

hayır açamazsın, ama burda ya da r10'da hesabı olan birilerine en kötü ufak bir meblağ vererek açtırabilirsin.

14 şubat aras kargo rezaleti diye başlık açtır hemen popüler olur zaten.

---------- Spam Engelliyici 02:34 ---------- Önceki Mesaj 02:33 ----------

Savcilik sikayetinde zaten savci, ilgili kuruma muzekkere yazar, kurum da mecbur cevap verecek. Dosya uzlastirmaciya verilirse de maddi kaybin kadar para istersin sonra uzlasirsin dosya kapanir.

Onun iddianamesinin hazırlanıp mahkemeye gidip mahkeme günü verilmesi 1 sene sürer. Önce ekşi sözlüğü denemesi daha etkili olur.

hayır açamazsın, ama burda ya da r10'da hesabı olan birilerine en kötü ufak bir meblağ vererek açtırabilirsin.

14 şubat aras kargo rezaleti diye başlık açtır hemen popüler olur zaten.

---------- Spam Engelliyici 02:34 ---------- Önceki Mesaj 02:33 ----------

Onun iddianamesinin hazırlanıp mahkemeye gidip mahkeme günü verilmesi 1 sene sürer. Önce ekşi sözlüğü denemesi daha etkili olur.

Yargiyla webi karsilastirdiniz ya ne diyim size, pazar pazar iyi eglendim :)

sikayetvar.com u kesin denemelisin kurumsal firmalar buralara çok önem verir ve açık şikayet kalmaması için çok uğraş verirler sorunu oraya yazdığında eminim yetkili birileri seninle iletişime geçip sorununu çözüp şikayetini olumluya çevirmen için çaba sarf edicek. Kurumsal firmalarda yaşadığım birçok sorunu orda çözüme kavuşturdum

aras kargomu ? Allah düşmanımın başına vermesin !!

benim arkadasinda arasda kargosunu calmislardi baskasi adamin yerine gitmis almis amerikadan 2bin dolar civari aldigi bi laptopdu tuketici hakem heyetine sikayet etti 6 ay sonra 6 ay onceki kurdan parasini ödediler...

tartışmayı tam anlamadım tam da okumadım ama bi konu popüler olunca savcılıktan daha hızlı çözülüyor :) çünkü ülkede ki adalet insanların reklam yüzüyle alakalı itibarı ile alakalı

---------- Spam Engelliyici 19:05 ---------- Önceki Mesaj 19:03 ----------

benim arkadasinda arasda kargosunu calmislardi baskasi adamin yerine gitmis almis amerikadan 2bin dolar civari aldigi bi laptopdu tuketici hakem heyetine sikayet etti 6 ay sonra 6 ay onceki kurdan parasini ödediler...

evet bu mümkün adam eksi sözlüğe konu açarak bunu 1 ayda çözmüştü :) 6ay önceki kur a göre para vermekte gerçekten saçmalıkmış aradaki faizi ve mağduriyetinde bir bedeli olmalı sanırım bu da savcılıkta çözülüyor

Gelecekten geliyorsun sanırım Engin Bey :D yazdığınız tarihlere bakınırsa:D:D

Şaka maka Geçmiş olsun, Umarım sorununuz en kısa sürede çözüme ulaşır.

:D harbiden yanlış yazmısım tarihi :D 06.02.2019 olucaktı

---------- Spam Engelliyici 16:16 ---------- Önceki Mesaj 16:14 ----------

şikayetvar.com a yaz hocam cevap verirler hemen

oraya yazdım aras kargo 1 saat sonra aradı telefondan araştırıcaz ilgilenicez dediler kaç oldu geri dönüş yok gene bakalım bugun gittim avukata yarın kargo hareket dökümlerini felan götürcem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri