(Araştırma) Günlük 10k İzlenim Alan Life Network Kanal

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Elimde şuanda günlük 10k seviyesine çıkmış 19 Ağustosta life networke bağlanmış bir eski dizi kanalı var kanalda şuan 12 video var fakat dizini daha 5 katı atılmamış bölümü var yavaş yavaş 2-3 günde bir bölüm yüklüyorum. şu ana kadar telif gelmedi gelirmi bilmem

kanalın 149 abonesi mevcut ve kanala ilk video 10 ağustosta atıldı

sizce bu kanal ne kadar eder yada bekleteyimmi

Beklet, değerlenir telif gelmezse büyük ihtimalle satmaktan bile vazgeçersin :)

alıcıyla felan urasma bgbm zamanla artar abonen artınca ben tek kanaldan gunde 100 dolar alıyorum 20 k ızlenıme benden tavsıye beklet dursun ole

kanal daha iyi olunca alıcı sayısıda azalacak :)

Bahsettiğin şekilde bir kanalım var günlük 70 dolar civarı sadece o kanaldan kazanıyorum kötü yanı kanalın Türkçe bir dizi olması :) Aynı izlenimi yabancı bir dizide alsam 3-4 katı kazanacaktım ama kısmet artık :)

hemen al fiyatı 300 tl diyorum 1 aya kapanmassa telif almassa 3000 lira eder :)

200 lira ile açık arttırmaya başlıyorum yokmu arttıran :)

alıcıyla felan urasma bgbm zamanla artar abonen artınca ben tek kanaldan gunde 100 dolar alıyorum 20 k ızlenıme benden tavsıye beklet dursun ole

kardeş bir şey soracam sana yeni kanal açtım yabancı dil de videolarımı attım sonra creavitye kanalı bağladım şu an günlük ortalama 15-20 bin izleniyor bgbm 0.25 civarı kazanc ise 3-4 dolar arası hiç normal değil seninle aynı hite sahibim ama kazancım çok düşük.. etiket sorunu da yok acaba partnere baglamakla hatamı ettim? :confused:

bende partner calısıyorum bekle duzelır [MENTION=12079]DiNoo[/MENTION]

Benimde 5 ağustosta life soktuğum görüntüleme 506bin günlük görüntüleme 10k-50k arası bu ne kadar eder

life atarsa ve videolar ünleme düşerse para etmez hocam :)

atılcak gibi bir kategori değil lifeda 2 telifli kanallarım bile atılmadı bütün ışıklar yeşil günlük ortalama 15video atıyorum 220yi geçik abonesi olması lazım net bir fiyatı varmı bu kanalın satmıcam sadece araştırma ;)

atılcak gibi bir kategori değil lifeda 2 telifli kanallarım bile atılmadı bütün ışıklar yeşil günlük ortalama 15video atıyorum 220yi geçik abonesi olması lazım net bir fiyatı varmı bu kanalın satmıcam sadece araştırma ;)

günlük kazanç nekadar ?
içeriğini başka yükleyen varmı ?
varsa nezamandır yüklüyorlar ?
kaç kişi yüklüyor ?

bunlara göre bi fiyat çıkarıcam :)

günlük kazanç nekadar ?
içeriğini başka yükleyen varmı ?
varsa nezamandır yüklüyorlar ?
kaç kişi yüklüyor ?

bunlara göre bi fiyat çıkarıcam :)

günlük kazanç nekadar 5-30 dolar arası çok değişiyor 28 günde 430 dolar bıraktı
içeriğini başka yükleyen varmı yoktu şimdi baktım biri koyuyor ama görüntü berbat benim kanal daha iyi tasarımlı ve daha popüler ve görüntüsü gayet iyi

kaç kişi yüklüyor 1 galba
edit: çeken adam 1 hafta içinde çekmeye bırakır %90 kanalın fakesi var ama aynı videoları yüklemiyoruz

Son düzenleme:
günlük kazanç nekadar 5-30 dolar arası çok değişiyor 28 günde 430 dolar bıraktı
içeriğini başka yükleyen varmı yoktu şimdi baktım biri koyuyor ama görüntü berbat benim kanal daha iyi tasarımlı ve daha popüler ve görüntüsü gayet iyi

kaç kişi yüklüyor 1 galba
edit: çeken adam 1 hafta içinde çekmeye bırakır %90 kanalın fakesi var ama aynı videoları yüklemiyoruz

rakip yok
izlenim her geçen güne oranla artıyor sanırım
bu içerik eskiyse başıboş sahipsiz kalmış demektir yani telifsiz içerik :)

iyi para eder 1500 tl hemen al fiyatı 1 ay sonra ise +-5k eder ...

Arkadaşlar Elimde şuanda günlük 10k seviyesine çıkmış 19 Ağustosta life networke bağlanmış bir eski dizi kanalı var kanalda şuan 12 video var fakat dizini daha 5 katı atılmamış bölümü var yavaş yavaş 2-3 günde bir bölüm yüklüyorum. şu ana kadar telif gelmedi gelirmi bilmem

kanalın 149 abonesi mevcut ve kanala ilk video 10 ağustosta atıldı

sizce bu kanal ne kadar eder yada bekleteyimmi

benim soyledigim dizimi yoksa la

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri