Ardakaslar Arabam Calışmıyor Yardım Lütfen :)

aynı durum benım basıma 2012 model fiorinoda geldi akü tam şarj etmiyordur bu yüzden akü problemi olma olasılığı yüksek görüşteyim hocam

---------- Mesaj saat 10:54:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:54:07 civarında gönderildi. ----------

Senin yapman gereken, kutup başlarını düzenlemen ve aküyü ölçtürmen.

Büyük ihtimal anfi, araç stop da iken uzun süre açık kaldı veya akü yeterli dolu değil iken açık kaldı yani sorunun tamamen akü.

Boş olabilir, ömrü tükenmiş olabilir, kutup başlarıkaçırıyor olabilir, oksitlemiş olabilir.

olabilir de olabilir. sonuç olarak bütün yol Aküye çıkıyor.
Tecrübe konuşuyor :)

usta zaten yazmıs aynı gorusteyım :D

aynı durum benım basıma 2012 model fiorinoda geldi akü tam şarj etmiyordur bu yüzden akü problemi olma olasılığı yüksek görüşteyim hocam

---------- Mesaj saat 10:54:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:54:07 civarında gönderildi. ----------

usta zaten yazmıs aynı gorusteyım :D

Arkadaşım 2 gün önce aynısı başıma geldi marşa basıyorum tık ediyor kalıyor ölçü aleti ile ölçtüm akü 12v gösteriyor fakat marşa basıldığında voltac 0 oluyordu aküyü söküp evde 24 saat şarc ettim normale döndü kışın aküler soğuktan dolayı araçlarda tam olarak şarj olmaz birde benim gibi sadece hafta tatillerinde araca biniyorsunuz bu gibi sorunlara alışmak lazım bende şarz aleti aldım akünün ömrünü uzatmak için

Araba modeli nedir ustad?

Şahin ise eğer kömürler bitmiştir. Akü bitse farlar yanmaz teyip çalışmazdı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri