Arkadaşımın üstüne Adsense açtım gelen pini ise söylemiyor

• Kullanıcı Luiscan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
adsense bilgilerini değiştir ne muhatap olacan boş ver.

gir şu adrese, kendine göre düzenle. 3kez pin iste sonra kendi kimlik bilgilerinle onaylat.

https://www.google.com/settings/personalinfo

wOj9o4.jpg

O zorunluluk devam ediyor ama adsense ayarlardan isim ve adres değişikliği yapılabiliyor bundan bahsedilmiş.

Ozaman bu şekilde parayı istediğimiz hesaba akatarabiliriz sadece adsense den isim değişikliği ve bu kişinin banka hesabını eklememiz yeterli?

Adsense deki isimle banka hesabındaki isim tutmak zorunda diye biliyorum nezaman kalktı kesin bilgimi?

beyler biraz güncel kalın çok geridesiniz kesinin kesini 2 hesabımda o şekilde :D

NOT : Alıcı isimi tabi ki aynı olmak zorunda ancak aynı olmaması için bir neden yok Alıcı ismi değişiyor beyler.. Adsensenin açıldığı isimle alıcı ismi aynı olmak zorunda değil bundan bahsediyorum

bende de var bi tane daha pin gelmedi yeni açtım bakalım deveye hendek atlatabilecek miyiz olmadı bi biskrem veririm olur biter :)

Yarın arabayla alıyım seni evden elemanın eve gidelim verir :D

arkadaşın haberi var mı ki? baştan beri haberi olupta vermiyorsa ayıp haberi olmadan vermiyorsa haklı.

öyle adama arkadaş mı dıyorsun git direk ağzını burnunu kır al

Ben sizin yerinizde olsam pini kimlikle onaylattıktan sonra googlea benzer çakma bir mail adresi ve telefon numarası ile pininiz adsensinize girilmiştir daha sonra yasadışı işlem yapıldığı tespit edilmiş olup hakkınızda dava açılacaktır.İlinizde bulunan savcılıktan detaylı bilgiyi alabilirsiniz, yazar gönderirim ki en az 1 hafta uyuyamasın.

Ben sizin yerinizde olsam pini kimlikle onaylattıktan sonra googlea benzer çakma bir mail adresi ve telefon numarası ile pininiz adsensinize girilmiştir daha sonra yasadışı işlem yapıldığı tespit edilmiş olup hakkınızda dava açılacaktır.İlinizde bulunan savcılıktan detaylı bilgiyi alabilirsiniz, yazar gönderirim ki en az 1 hafta uyuyamasın.

Benim aklıma daha güzel bi fikir geldi. Google a benzer bi eposta adresiyle şu an eposta atarım hesabınızda 100 bin tl birikmiştir. Paranızı çekebilmek için şu tarihe kadar pininizi girin diye. Adam o zaman baktın sana sokuluyo kanka bana 10 kagıt felan ver diyo postayı koyarsın o zaman :D

kardeş pin geldiğinde onlardan önce postacının elinden kapmaya bak.

Konu dısına cıkacam ama
Spam yapanlarda bu risk gerçekten varmıdır acaba :)
Biz bu paraları iyi güzel alıp yiyoruzda, bur gün YouTube sen SPAM yaptın bu paraları haketmedin sana dava acıyoruz deme gibi lüksü olabilirmi acaba.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri