Arkadaşımın üstüne Adsense açtım gelen pini ise söylemiyor

• Kullanıcı Luiscan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
bu manyak arkadaşlardan bende de var...
adam her gün iddaa bayisine paraları bayılır.
gel sen netten oyna,1-2 maç hep kaybetmezsin dedim...
hem oynamadan önce 50 tane soru soruyor,hem de gidip yine 4-5 maçlık kuponlar yapıyordu mal:D

yabancılık çekmeyiz hapiste :D Forumca takılırız o zaman

Düşünsene . Spamciler Hapise giriyor. ve O sahne
Mahkum koğuş kapısından İçeri girer. --
içeridekilerden biri:Kardaş allah kurtarsın.
Mahkum: Sağol
içeridekilerden biri:Suçun Nedir Kardaş
Mahkum: Youtube da Spam Yapmak!
içeridekilerden biri: Gel Kardaş Gel . Sende Bizdensin

içerdekiler:
Koğuş Ağası: [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]
Yardakçıkları (burayı yanlış anlamayın lütfen): Trigalx, Strider
Koğuş Temizlikçisi :@rserin75
Mahkumlar: [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION] [MENTION=2393]Incubus[/MENTION]
ve diğer forum Üyeleri :)

SUÇLAR:
[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] Youtube da Spam Yapmak, Spam yapacak adam Yetiştirmek ve Örgütlemek, Forum Açıp Yardım Yataklık Yapmak :)
[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] Forum da Spam yapan Kişilerin Düzenini Sağlamak:)

Düşünsene . Spamciler Hapise giriyor. ve O sahne
Mahkum koğuş kapısından İçeri girer. --
içeridekilerden biri:Kardaş allah kurtarsın.
Mahkum: Sağol
içeridekilerden biri:Suçun Nedir Kardaş
Mahkum: Youtube da Spam Yapmak!
içeridekilerden biri: Gel Kardaş Gel . Sende Bizdensin

içerdekiler:
Koğuş Ağası: [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]
Yardakçıkları (burayı yanlış anlamayın lütfen): Trigalx, Strider
Koğuş Temizlikçisi :@rserin75
Mahkumlar: [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION] [MENTION=2393]Incubus[/MENTION]
ve diğer forum Üyeleri :)

SUÇLAR:
[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] Youtube da Spam Yapmak, Spam yapacak adam Yetiştirmek ve Örgütlemek, Forum Açıp Yardım Yataklık Yapmak :)
[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] Forum da Spam yapan Kişilerin Düzenini Sağlamak:)

O değil de azmettirici ben oldum :)

O değil de azmettirici ben oldum :)

:) E yalan mı Forum Düzeni Senden Sorulur :)

daha yazmadıklarım var.
[MENTION=705]Rigobert[/MENTION] [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
bunlarda Forum Üyelerine Spam yapmak için techizat sağlamaktan Yatıyorlar :)

Arkadaşlar içinde biriken 250 küsür bakiye mevcut ilk başta Adsense açalım üstüne dediğimde olumlu cevap vermişti daha sonra ise bilgisayar cahilliği yüzünden daha sonra bu işten başım ağrır diyerekten adsense pinini bana söylemiyor ve özgün videolarım vardı günlük 8 9 tl veren bir kanalım kanalında değilim fakat bu adsenseyi nasıl kurtarabilirim ve pini nasıl onaylatabilirim veyahut nasıl bir ikna yöntemi sergileyebilirim teşekkürler.

Ozaman sende senın adına Siyasi Kötü şeyler paylaşacam. Başın yanacak 10 yıl hapis yersin :D maden bilgisayar cahili bunuda yer. :) ;)

böyle tırsakları emniyettenim diye arayacaksın, şuraya-şu kadar para bırak deyip korkutacaksın :D

demekki neymiş dostunu iyi seçeçekmişssin :) hayır diğer eleman o pini napacak töbe töbe ya

3. pine gerek yok adsenseye girip alacaklı profilini düzenleyip kendi adınızı ve adresinizi yazın 2. pini isteyin o gelince sizin adınıza geçmiş olur tamamen :)

arkadaşarl bilgileriniz için teşekkür ederim işim çıkmıştı görememiştim teşeşkür ederim herkese

ben birine telefon onayı yaptırdıydım youtube için beni 1 hafta aralıksız aradı hat babamın adına bir şey olmaz dimi ne için kullanıyorsun kendi telini kullan sizi aile yi kullan bak bir şey olursa görüşürüz senle falan diye bide bu çocuk bilişim okuyan biri. ne yazık ki böyleleri var yok değil ::)

Arkadaşlar içinde biriken 250 küsür bakiye mevcut ilk başta Adsense açalım üstüne dediğimde olumlu cevap vermişti daha sonra ise bilgisayar cahilliği yüzünden daha sonra bu işten başım ağrır diyerekten adsense pinini bana söylemiyor ve özgün videolarım vardı günlük 8 9 tl veren bir kanalım kanalında değilim fakat bu adsenseyi nasıl kurtarabilirim ve pini nasıl onaylatabilirim veyahut nasıl bir ikna yöntemi sergileyebilirim teşekkürler.
100tl teklif et illaki verir pini sonra parayı aldıktan sonra kendi adına adsense açıp kanallarını ekle yoksa arkadasın seni çoook sömürür :)

üzerine bir bardak su iç yalniz çoçukda hakli vermemekle

---------- Mesaj saat 19:30:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:30:02 civarında gönderildi. ----------

Senin arkadaşının kişiligi çok degişikmiş böylerlerinden uzak durmak gerekir.

çoçukdur belki daha

sıkıştır eline 40-50 lira, sonra da bas tekmeyi :) Pini geçtim telefon doğrulama için bile mızmızlananlar var başıma bir şey gelir diye. İntikam almak istiyorsan, diğer arkadaşların dediği gibi emniyet, polis. vs ile alakalı bir şaka yapılabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri