Arkadaşımın Yetenek Sizsiniz Ön Eleme Video'su

• Kullanıcı Sky4Line
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Sansar Salvonun Değilmi Bu Şarkı ?

Evet hocam sansar salvo - nekadar umrumda olabilirki parçası

Sansar Salvo - Ne Kadar Umrumda? - YouTube

---------- Spam Engelliyici 18:26 ---------- Önceki Mesaj 18:24 ----------
Ortam, mikrofon, ses sistemi şarkı söylemek için hiç uygun değil.

Video'yu kesmeden önce izlemiştim en başta konuşurken bile patlamalar oluyodu. Fakat şöyle bir durum var otel'in ekipmanı olduğu için o tarz yerlerde sadece konuşma yapılmak için kullanılır o tür mikrofonlar. Daha iyi şartlarda, daha iyi bir performans olabilirdi diye düşünüyorum.

soundcloud da coverları güzel soylemiş ama henuz kendı lirikleri vasat.birde adamım elvis felan deyip baska dandirik mc'lerin mahlasını neden kullanıyor ozenti olmamak lazım bi yerlere gelmek icin,sağlıcakla.

soundcloud da coverları güzel soylemiş ama henuz kendı lirikleri vasat.birde adamım elvis felan deyip baska dandirik mc'lerin mahlasını neden kullanıyor ozenti olmamak lazım bi yerlere gelmek icin,sağlıcakla.

Orjinal parçayı tutturmak için öyle yaptı kardeşim back vokalleri v.s. ama kendisi 1 yıl ara verdi tekrar dönüş için Dijital platformlarda çıkıcak albüm hazıyor iTunes, Spofity bildiğim kadarıyla. Yorumunuz için teşekkürler :)

böyle programlar boş iş... ne izlerim nede izlettiririm.

buraya harcadığınız zamanı youtubeye ve internete harcasanız daha iyi. Emeğiniz boşa gitmemiş olur hiç olmazsa.

Eski bir mc olarak diyorum ki Wack'sin! Daha çok çalışman gerek genç :D

Kendi albümü iTunes üzerinden M4A (Mastered For iTunes) olarak piyasaya çıkacak. Genç ama azimli bir genç :) Kendi canlı söyledi yanımda kayıttan çok farklı.

---------- Spam Engelliyici 21:32 ---------- Önceki Mesaj 21:30 ----------

Jeremih ile düetlerimi varrr???? Nerden aldınız hocam bu haberi? :)

Kendi facebook sayfasından yazmıştı hocam :)

sonuçta bir heyecan var bir heves var sesi fazla iyi olmasa bile sonuçta o kadar insanın önüne çıkmak bile cesaret ister iyi çalışmalar...

sonuçta bir heyecan var bir heves var sesi fazla iyi olmasa bile sonuçta o kadar insanın önüne çıkmak bile cesaret ister iyi çalışmalar...

Yorumunuz için teşekkürler hocam :)

---------- Spam Engelliyici 23:41 ---------- Önceki Mesaj 21:46 ----------

Serkan Şafak - Ganja (2014) (Cover)(Prod.by Serkan Narin) bu parçasını sinledim hiç bir şey anlamadım ama dinledim iyi ilk tura kadar

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam :)

Özele alınan video'lar herkese açık hale getirilmiştir. Önceki parçaları dinleyebilirsiniz.

artık rap'den başka yetenek görmek istiyor türkiye ve arkadaşın buna hazır değil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri