arkadaşlar adsense youtube para kazanamadım gel içeri

efkmhyfa22

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bu siteden 1:30 saatlik videoyu izledim bugunb adsense youtobe ye kayıt oldum adsense kabul etti beni youtobeden ayarladım adsenseye baglı video yükledim ve videoyu izlerken reklamda geliyo ama adsense de hiç bişey yok parada gelmiyo niye arkadaşlara dedim tıkladılar reklamlara filan 15 kişi izlemiş niye gelmiyo :mad:

Demekki sadece bu sitedeki 1.30 dk lık videoyu izlemek yetmiyor. İyice bi araştır bakalım niye gelmiyormuş foruma bakarsan anlarsın...

baktımda acaba bi şey unuttum ? ama adsense uygulu reklamlarda hazır yada az tıklandıgı içinmiki bide adsenseye girdigimde hiçbi site filan yazmıyo

Tam bakmamışsın demekki... Araştır bulursun

sende öle bi yazıyonki sorun olmasa peki gelirmiydi para ? 13 izleme var

hocam youtube kazançlari hemen yansimiyor artik..adsense hesabina gir tam raporlari görüntüle var ortada sağda ona tıkla İçerik Barındırıcıları için AdSense yaziyo ona tıkla ozaman kazançlari görürsün..

KONU HAKKINDA FORUMda 50 konu var

Adsense hesabına gir Sag ortada Tam Raporları görüntüle yazısına tıkla . Ordan İçerik Barındırıcına tıkla , orda kazancın yazar yanılıyor muyum?

n5f3w.jpg

Böyle güzel kardeşim işaretli olan bölüm kazancın olan kısım

ordakilerde bide üste para yazıyo benim su anki param ne kadar hangis toplam

arkadaşlar bu siteden 1:30 saatlik videoyu izledim bugunb adsense youtobe ye kayıt oldum adsense kabul etti beni youtobeden ayarladım adsenseye baglı video yükledim ve videoyu izlerken reklamda geliyo ama adsense de hiç bişey yok parada gelmiyo niye arkadaşlara dedim tıkladılar reklamlara filan 15 kişi izlemiş niye gelmiyo :mad:

Bismillahirrahmanirrahim.....

Bugun Adsenseye basvurdun ?
Bugun kanal Actin ?
Bugun Video Yukledin ?
Bugun sikayet Konusu actin ?
Bismillahirrahmanirrahim..................

Guzel kardesim,belli bu iste yenisin,daha ilk gununden,ilk saatinden,ilk yukledigin videodan hemen bu isyani stemi yapiyorsan,inan bak sana bi tavsiyem var.Bu ise hic girme,kafani gozunu beynini bosa youp kendini hasta etme bu iste.

Hele dur bakalim,ac 3-5 kanal yukle her gun videolarini,zaman gecsin 1- hafta 2 hafta bi bak ne geliyor ne gidiyor,o arada oku arastir millet ne yaziyor ediyor,o zaman aklina bisey takilirsa ve kazanamazsan gel yaz yardim edelim.

Simdi bu konun icin ne yardimi yapacaz sana,bisey yapamayizki,daha bugun baslamissin once bi asama katet.Bu kadar sabirsiz ve aceleci olursna kazanamazsin bence ilk bunu bi kendinde duzene sok.

Dediklerimi yanlis anlama,sadece senin icin degil genelde herkes aceleci ve bu aceleiciligi yuzunden hersey bi yerde olmuyor ve basaramiyor.Sonra isyan bayraklari aciliyor,isyan ediyoruz adsenseye youtube'ye.

....arkadaşlara dedim tıkladılar reklamlara filan....

O kadar uyarıya rağmen hala sahte tıklama yaptırıyorsunuz ya helal :D
13 izlenme var diyosun. Yeri geliyor 1000 izlenime 0 kazanc oluyor. Tık kazanc getiriyor izlenme değil.
Araştır biraz forumdaki konulara bak bi bunlar cok kez söylenmis seyler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri