Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaş filmi?
anlamadım hocam arkadaş filmi derken sansurlediğim yerde kız arkadaşım var ve nerede olduğunu merak ediyorum hepsi bu sadece bilen arkadaşlardan yardım istiyorum
hocam başka resim var mı ?
varsa google görsellerden arat bence..
bide yanlış anladıysam kusuruma bakma lütfen..
bu kadar şüpheci olma bence..
hocam zaten yazdım ben bi arkadaşımı arıyorum sadece hepsi bu nerde olduğunu merak ettim sadece [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] biraz daha açarmısın hocam
Başka resim yok hocam malesef şüphelerimde haklıyım galiba o yüzden bulmam lazım buranın neresi olduğunu
arkadaşlar biraz saçma olucak ama resimde pek bi şey anlaşılmıyor ama antalyada böyle bi yer varmı bilen arkadaşlar cevap atarsa sevinirim.
![]()
https://www.google.com.tr/search?q=...&sa=X&ei=N54KVYqJIcaAU5_Ug7gO&ved=0CAYQ_AUoAQ
şurdan taramakta faydalı olabilir
Buyuk fili gorunce aklima kemer yolunda ki dinopark mi neydi o geldi aklima ama emin degilim
Burası otel tatil köyü tarzı bi yer . Park bahce fln değil bnce şezlong var baksana orda. Antlyadaki otelleri tek tek ara
benimde aklımda öyle geldi hocam şezlogu bende gördüm ağaçlar felan akdeniz ağacı belki bi ümit forumdan böyle bi yer gören olmuştur diye konu açtım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.