Arkadaşlar ARTIK YETER !!!LÜTFEN BİRAZ İLGİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam siz şimdi adama beleşe konma git kendin araştır diyorsunuzda taktiği bilmiyor olabilir nasıl ne yapacağını bilmiyor olabilir bunu bi aklınıza sokun bu arkadaşın dönemlerinden bende geçtim sizlerde geçtiniz bende zorluklar çektim yeri geldi forumdakilerden yardım almaya çalıştım yeri geldi etraftan bilgi aldım biraz biraz oldu desemde olmamıştı çünkü o bilgiler çok yetersizdi yani günlük 20cent para alıyordum sonra bir kaç arkadaşa teklif verdim kardeşim gel biz ikimiz beraber bir niche kelime bulalım ben tek bulamıyorum tekniğini bilmiyorum dedim arkadaş tabi ki cevap yazmadı. Bu arkadaşta haklı doğru söylüyor Serkan abi sağolsun onun sayesinde biraz biraz para kazanmaya başladım Serkan abi olmasa herkes ben yaptım ben yiyecem diyor ben de anlamadım bu forumu :)

Matrix ilk filminde Morpheus Neo ya 'kapıyı ben gösteririm, o kapıdan geçmek sana kalmış' meşhur kelimesi, bu kelime bu iştede geçerli. Morpheus görevini Muslera üstleniyor ve Neo da siz oluyorsunuz.Muslera ustanın kelimelerine bakıp geçmeyin aradığınızı görmeye çalışın.Niye böyle benzetme yaptınız derseniz daha önce Musleranın benim kelimelerime bakıp geçmeyin onları iyi analiz edin demişti benimde aklıma Matrix filmindeki Morpheus gizemli konuşmaları geldi.

Bu arada bende zamanında yardım istemiştim hatta Muslera ustaya mail dahi attım 1 ay kadar önce halen cevap gelmedi ama sitede chat 1 gün açık kalınca ben anlamam gerekeni kelimelerinden çıkarttım.Şuan kazancım çok iyi bu forum sayesinde para kazanıyorum.Forumu sürekli takip ediyorum ve de 3 4 tane kanalım var 1 tanesi kendime özgü bir kanal.Emek vermeden araştırıp öğrenmeden bir şey kazanamazsınız

Abi ben anlamıyorum girip serkan abinin açtıgı onca konuya bi bakın.
Ne bileyim deneme yanılma yöntemiyle biraz biseyler yapmaya calısın.
Neden hersey hazır olsunki.
Gerekli konular zaten var kazanmayla ilgili.
Ben 6-7 aydır ugrasıyorum youtube ile.
Hiçbir zaman böyle sitem etmedim.
Evet sorular sordum ama üstüne hep kendim koymaya calıstım.
Cevap gelmeyince vs. neden böyle celalleniyorsunuz.
Biraz azimli olalım arkadaslar.

Konuya direkt cevap olarak değil de konuyla bağlantılı olduğu için ben dahil çoğu kişi için bir eleştiri yapmak istiyorum ben de.

Bazen başkalarının kazançlarını görünce sihirli bir formül varmış hissine kapılıyoruz, sanki çok gizli bir sır varmış ve bu sırrı ele geçirirsek anında onlarca dolar kazanacakmışız gibi geliyor... Halbuki başarıya giden sadece bir yol yoktur bence, eminim ki burada ne kadar kişi varsa hepsinin de kendine göre bir çalışma mantığı, çalışma düzeni vardır. Kısacası yüzlerce farklı şekilde kazanabilmemiz mümkün, önemli olan doğrusuyla yanlışıyla bir şeyleri denemekten korkmamak ve zamanla kendi yolumuzu çizmek.

Herkese bol kazançlar...

Forumun amacını bence siz yanlış biliyorsunuz forumda pm'yi sanki yardım butonu olarak kullanamazsınız sorularınızı araştırırsınız forumda bulamazsanız konuyu açarsınız.
Çok önemliyse yazılır veya özelse.
O gördüğün resimler şevkini artırsın arkadaşım demek kazanılıyor günlük 500$ günümüzde bu miktarla aylık parayla kaç aile geçiniyor ama sen 1 günde yada 1 haftada öğreniceksin nerede adalet?

Forumdaki paylaşılan yazıların hepsini yaptın mı üzerine emek harcadın mı düşündüm mü(Neyi düşünelim ki bilmiyoruz diyene forumda düşünmeniz için yeterli bilgi var bence) ? 1 ay 2 ay dan sonra kazançlar belli eder kendini(eğer ilk başlarda güzel kazanıyorsan demek o taktiğinin üzerine git.)

Forumda ki bilen abilerimiz, arkadaşlarımız özel olarak hepinize hizmet vermesini istiyorsunuz o abilerimizin hiç işi yok hep full bilgisi vermesi gerek 24 saat.

Forumun amacına uymadığını ve forumda ki işleri sorguluyorsunuz inanın forumun sahipleri olsam hiç bişey hak değil paylaşım yapmam r10 da youtube bölümüne bakın varmı böyle konular bakın ben hiç göremedim nedense?

arkadaşlar yaklaşık 20-25 gündür içinizdeyim yeri geldi okudum yeri geldi yorum yaptım yeri geldi sadece sustum, bugününe kadar birçok kişiye özel mesaj attım birkaç kişi ile tanıştım. birçok kişiden yardım talebinde bulundum, kimisi cevap verme zahmetinde bile bulunmadı kimisi klasik söylemler ile başından savdı. Kimse yardım etmek zorunda elbette değil fakat yanlış giden birşeyler var bunun sizlerde farkında değilmisiniz, bu forumun amacı nedir, yardımlaşmak ve paylaşmak. Elbette kimi insan bu bilgileri para karşılığında anlatabilir SONSUZ SAYGIM var. Fakat amacın paylaşmak olduğu böyle bir forumda insanların şevkini kırabilecek derecede vurdum duymaz olunması eminim benim gibi bir çok arkadaşımızın yakındığı konudur. Arkadaşlar, amacımız para kazanmak, bilginizi satabilirsiniz bu en doğal hakkınız fakat lütfen yardım isteyen insanları bu kadar küçük görmeyin, unutmayın ki sizlerde bir zamanlar bizim gibiydiniz, birileri öğretti ve şu anda günde 200-500$ kazanıyorsunuz ALLAH daha versin, sizden tek ricam lütfen bu kadar ilgisiz kalmayın ve lütfen gerçekten yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar ile ilgilenin, yoğun bir talep karşısında kalabilirsiniz bu normal birşeydir, bunun çözümü iş paylaşımıdır, işi bilen arkadaşlar kendi aralarında iletişime geçip bir organizasyon yapabilirler yada buna benzer şeyler. her ne durumda olursa olsun yardıma ihtiyacı olanlara yardım edelim, bu sadece bura için geçerli değil.

Ben bunun zorluğunu normal hayatımdada yaşadım bu yüzden çok zoruma gitti,

beni anlayışla karşılayacağınızdan şüphem yok
şimdiden ALLAH razı olsun

Hocam Muslera06 hocamızının bütün makalelerini en baştan okuyun önemli gördüğünüz yerleri not alın illaki gerisi gelecektir..

arkadaşlar yaklaşık 20-25 gündür içinizdeyim yeri geldi okudum yeri geldi yorum yaptım yeri geldi sadece sustum, bugününe kadar birçok kişiye özel mesaj attım birkaç kişi ile tanıştım. birçok kişiden yardım talebinde bulundum, kimisi cevap verme zahmetinde bile bulunmadı kimisi klasik söylemler ile başından savdı. Kimse yardım etmek zorunda elbette değil fakat yanlış giden birşeyler var bunun sizlerde farkında değilmisiniz, bu forumun amacı nedir, yardımlaşmak ve paylaşmak. Elbette kimi insan bu bilgileri para karşılığında anlatabilir SONSUZ SAYGIM var. Fakat amacın paylaşmak olduğu böyle bir forumda insanların şevkini kırabilecek derecede vurdum duymaz olunması eminim benim gibi bir çok arkadaşımızın yakındığı konudur. Arkadaşlar, amacımız para kazanmak, bilginizi satabilirsiniz bu en doğal hakkınız fakat lütfen yardım isteyen insanları bu kadar küçük görmeyin, unutmayın ki sizlerde bir zamanlar bizim gibiydiniz, birileri öğretti ve şu anda günde 200-500$ kazanıyorsunuz ALLAH daha versin, sizden tek ricam lütfen bu kadar ilgisiz kalmayın ve lütfen gerçekten yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar ile ilgilenin, yoğun bir talep karşısında kalabilirsiniz bu normal birşeydir, bunun çözümü iş paylaşımıdır, işi bilen arkadaşlar kendi aralarında iletişime geçip bir organizasyon yapabilirler yada buna benzer şeyler. her ne durumda olursa olsun yardıma ihtiyacı olanlara yardım edelim, bu sadece bura için geçerli değil.

Ben bunun zorluğunu normal hayatımdada yaşadım bu yüzden çok zoruma gitti,

beni anlayışla karşılayacağınızdan şüphem yok
şimdiden ALLAH razı olsun

Bu Tür Bos Konuları Kilitlemekten ve Her O Boş Konunun Altına Aynı Kelimeleri Yazmaktan Yardım Etmeye Kimsenin Fırsatı Olmuyor İnan ;) Belkide Bu Yüzden Yardım Alamıyor Millet . Yada Alan Nasıl Ne Şekilde Alıyor Acaba .
Ya Bakın Bu Forumda 50 Yaşında Abimiz Bile Var Adam Az Kazanıyordu Değil Kazanamıyordu Bile Ama ALLAH Yukarda Ben Bir Konu Acıpta Biri Bana Taktik Versin Veya Ya Arkadas Bu Forumda Neden Kimse Bildiği Birşeyi Paylaşmaz Tarzı Cumleler Kurduğunu Görmedim .

Sonuç.!

Adam Belki Serkan Abiden Bile Fazla Kazanıyodur Şuan ...

Okadarı Abartıya Kacar Belki Ama Burdaki Çoğu Kişiyi 3'e 5'e Katlar Kazanclarıyla .

SİTEMDEN ÖNCE PAY ÇIKARIN! SONRA BİRDE İMZAMI OKUYUN! BİRAZ DAHA DÜŞÜNÜN ACABA BİZ BU YT'dan PARA EKMEK YİYEBİLİRMİYİZ DİYE!!

KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri