arkadaşlar yaklaşık 20-25 gündür içinizdeyim yeri geldi okudum yeri geldi yorum yaptım yeri geldi sadece sustum, bugününe kadar birçok kişiye özel mesaj attım birkaç kişi ile tanıştım. birçok kişiden yardım talebinde bulundum, kimisi cevap verme zahmetinde bile bulunmadı kimisi klasik söylemler ile başından savdı. Kimse yardım etmek zorunda elbette değil fakat yanlış giden birşeyler var bunun sizlerde farkında değilmisiniz, bu forumun amacı nedir, yardımlaşmak ve paylaşmak. Elbette kimi insan bu bilgileri para karşılığında anlatabilir SONSUZ SAYGIM var. Fakat amacın paylaşmak olduğu böyle bir forumda insanların şevkini kırabilecek derecede vurdum duymaz olunması eminim benim gibi bir çok arkadaşımızın yakındığı konudur. Arkadaşlar, amacımız para kazanmak, bilginizi satabilirsiniz bu en doğal hakkınız fakat lütfen yardım isteyen insanları bu kadar küçük görmeyin, unutmayın ki sizlerde bir zamanlar bizim gibiydiniz, birileri öğretti ve şu anda günde 200-500$ kazanıyorsunuz ALLAH daha versin, sizden tek ricam lütfen bu kadar ilgisiz kalmayın ve lütfen gerçekten yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar ile ilgilenin, yoğun bir talep karşısında kalabilirsiniz bu normal birşeydir, bunun çözümü iş paylaşımıdır, işi bilen arkadaşlar kendi aralarında iletişime geçip bir organizasyon yapabilirler yada buna benzer şeyler. her ne durumda olursa olsun yardıma ihtiyacı olanlara yardım edelim, bu sadece bura için geçerli değil.
Ben bunun zorluğunu normal hayatımdada yaşadım bu yüzden çok zoruma gitti,
beni anlayışla karşılayacağınızdan şüphem yok
şimdiden ALLAH razı olsun