Arkadaşlar askerlik ile ilgili sıkıntım var bir bakın lütfen

Hayırlısı kardeşim sen sınavı kazanmaya bak yeterki. Eğer kazanırsan belki sıkıntı olmaz tecilin uzar. Diyelim ki en kötü sınavı kazandın ama tecilinde bitti ve uzatmıyorlar, o zaman okuluna başvur ve okulu dondur askerden gelince okula başla.. Yani her ikiside aynı şey olur.. Çok sıkıntı yapma..

okula girersen birşey olmaz
bende her 2 senede bir açıköğretim bölümü değiştiriyorum :D

artık zorla götürme dönemi bitti resmi işlerde sıkıntı olabilir ama kaçsanda sıkıntı olmaz bakaya için ceza ödersin diye biliyorum okula kaydın olursa zaten direk uzar tecilin okul bittikten 2 yıl sonrasına kadar

Arkadaşlar ben anlatamıyorum galiba.Bakın ben 2 yıl yoklama kaçağıymışım.Yani ünive gir otomatik tecil olur demeyin.Bu kriter 2 yılı doldurmamış kaçaklar için geçerli bir durum.Benim size sorduğum şu 2 yılı doldurmuş yoklama kaçakları için tecil yaptırmanın bir yolu varmı vey a2. bir tecil yaptırma olayı varmı.

Arkadaşlar ben anlatamıyorum galiba.Bakın ben 2 yıl yoklama kaçağıymışım.Yani ünive gir otomatik tecil olur demeyin.Bu kriter 2 yılı doldurmamış kaçaklar için geçerli bir durum.Benim size sorduğum şu 2 yılı doldurmuş yoklama kaçakları için tecil yaptırmanın bir yolu varmı vey a2. bir tecil yaptırma olayı varmı.

Direk askere git o zaman kardeşim başına iş açma bence.. Öyle bir şey yok. Zaten ikinciye tecil istersen hemen işlemleri başlatıp askere alırlar.. Git yap askerliğini gel ondan sonra üni oku. Bu sene üniyi kazanmanın sana faydası olurmu okula askerdeyken başvurabilirmisin ve dondurabilirmisin onu bilemem.
Ama şöyle düşün askerlik bitmiş gelmişsin, ünidesin. Senden şekillisi ve rahatı yok o saatten sonra. İYi yönde düşün birde.. Yani o dediğinin bir yolu olacağını sanmıyorum..

18000 TL kredi çeksen yaş muhabbeti var dimi?

Son düzenleme:

sen git benim anlattığım şekilde şubeye sor bakalım ne diyecekler,yoklama kaçaklığını ne sanıyorsun kardeşim korkutmayın bu kadar gözünüzü,gideceksin yoklamanı yaptıracaksın ordan aldığın belgeyle üniversite kaydnı yaptırıp tecilini alacaksın yaptığım şey söylüyorum herşey kanuna uygun.

Aöf uzatmada sayılmıyormu? İlla bir üniversiteyemi gidilmesi gerekiyor? :)

sen git benim anlattığım şekilde şubeye sor bakalım ne diyecekler,yoklama kaçaklığını ne sanıyorsun kardeşim korkutmayın bu kadar gözünüzü,gideceksin yoklamanı yaptıracaksın ordan aldığın belgeyle üniversite kaydnı yaptırıp tecilini alacaksın yaptığım şey söylüyorum herşey kanuna uygun.

hocam şimdi bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın.Bu bana verecekleri askerlik durum belgesinde yoklaması yapıldıu askere gidecek yazacak.İyi de şimdi üniversite demezmi bu adam askere gidecek bunu okula nasıl alacaz diye?

hocam şimdi bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın.Bu bana verecekleri askerlik durum belgesinde yoklaması yapıldıu askere gidecek yazacak.İyi de şimdi üniversite demezmi bu adam askere gidecek bunu okula nasıl alacaz diye?

hayır üniversite o konuda birşey diyemez isterse belgede 15 gün sonra askere gidecek yazsın kayıt günü durumun geçerli,kaydını yapmak zorundalar yasalarda niyete göre iş yapılmaz,öğrencilik sırasında uygulanacak askerlik işlemleri başka konu o zaten vakti gelince uygulanacak

hayır üniversite o konuda birşey diyemez isterse belgede 15 gün sonra askere gidecek yazsın kayıt günü durumun geçerli,kaydını yapmak zorundalar yasalarda niyete göre iş yapılmaz,öğrencilik sırasında uygulanacak askerlik işlemleri başka konu o zaten vakti gelince uygulanacak

hocam peki bana şubedekiler derseki birader sen askerlik durum belgeni ne yapacan niye istiyon ? ne dicem.

hocam peki bana şubedekiler derseki birader sen askerlik durum belgeni ne yapacan niye istiyon ? ne dicem.

farklı birşey demene gerek yok üniversite için lazım dersin,ya kardeş kimse kimseye birşey sormuyor merak etme senin işlerin kimsenin umrunda olmuyor ne yapacağını bil yeter:D

hocam şimdi bana geçen hafta otelde tutanak tuttular.15 gün içinde yoklama yaptırmazsam işlemlerimi yaptırmazsam ceza yiyecem:( şimdi ben üniv için yazı beklicem kayıt olacağım hafta gidip yoklama yaptırıp kağıdı alıcam.Sonra okğaıtla ünive gidip üniv kaydı yaptırıcam.Mecburen idari ceza parasını yemiş olacam:(

hocam şimdi bana geçen hafta otelde tutanak tuttular.15 gün içinde yoklama yaptırmazsam işlemlerimi yaptırmazsam ceza yiyecem:( şimdi ben üniv için yazı beklicem kayıt olacağım hafta gidip yoklama yaptırıp kağıdı alıcam.Sonra okğaıtla ünive gidip üniv kaydı yaptırıcam.Mecburen idari ceza parasını yemiş olacam:(

ufak miktarlar onlara takılma,hadi 5-10 senelik bakaya olsan tamam,benim 11 bin liraya yakın ceza vardı 2 kere tutanak yemiştim

ufak miktarlar onlara takılma,hadi 5-10 senelik bakaya olsan tamam,benim 11 bin liraya yakın ceza vardı 2 kere tutanak yemiştim

Hocam ben 92 doğumluyum.Baktım şimdi netten 2014 yılında 89 doğumlu ve önceleri için askerlik durum belgesi istiyormuş açık öğretim.Yani benim bu belgeyi almama gerek kalmıyor ozaman.Yani direkt gidip ünive kayıt olup tecil hakkım dolmuş olsa bile 4 yıl tecil yapabilirmiyim 22 yaşımdayım.

Hocam ben 92 doğumluyum.Baktım şimdi netten 2014 yılında 89 doğumlu ve önceleri için askerlik durum belgesi istiyormuş açık öğretim.Yani benim bu belgeyi almama gerek kalmıyor ozaman.Yani direkt gidip ünive kayıt olup tecil hakkım dolmuş olsa bile 4 yıl tecil yapabilirmiyim 22 yaşımdayım.

yaparsın hiçbir sorun olmaz

[MENTION=24616]Messerschmitt[/MENTION] bilmediğin bir konu var mı?:) Adam yürüyen tecrübe:)

[MENTION=19316]dizikit[/MENTION] Hocam üniversiteye kesin kayıt yapana kadar piyasada gözükme :) üniversiteye kesin kayıt yaptırdığında genel kurmay gelse alamaz seni. otomatikman 4 sene artı 2 sene tecil hakkın olur. bu arada rakipbulda mı oynuyosun yoksa ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri