Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet doğru. Ama zengin medya reklamıysa direk videoya veriyor youtube çerezlere göre ise metin reklamlarını ayarlıyor. Şöyle düşün video reklamı alan uzun videoda o reklamla ilgili alakasız videon olsa hatta sen öyle bi sayfaya pc de girmemiş olsan da o reklamı izletir. Çereze bakmaz. ama metin reklamı kodlamaları tamamen çerez..
Arkadaşımızın dediği gibi tam bende onu ekleyecektim. solda reklam türlerinden zengin medya veya en çok para veren ne kadar vermiş kaç tık almışsın görebilirsin
Adense Sayfası Performans raporlarını aç,
Solda reklam türleri yazar tıkla,
zengin medya ve diğer reklam çeşitleri var. En çok tbm veren gözükür
Hangisiyse örneğin zengin medya ise tıkla bu gün kaç tık almışın ne kazanmışın bu reklam türünden sayı yazar
Valla hocam video reklamı dahil 0,12 bile olsa hepsi çok güzel para veriyor. Maşallahh! Yani bu katagoride telif yemeyecek bu tür videolar yüklemeye devam. İlk başta sana yeni videolar biraz düşüş yaşatabilir. Adense kazançları kesinleşene kadar 1 şubat 12 şubat arası inceleniyor zaten. Telif yiyebilecek videolar yükleme ki bu güzel kazanca bir şey olmasın. Çünkü böyle devam eder diye düşünüyorum
Şu an adense sana acayip kıyak reklam veriyor. Maşallah diyelim bir de darısı başımıza! Ve tıklayan sayın çok olsa düşünemiyorum yani. günlük 300-500 yazar heralde!
Baktım. zengin medya ve metin reklamı ikiside süper para veriyor!
günde 10 lirayı göremezken son hafta bişeyler oldusebebini anlayan var mı
Adsense'ime bişey olmaz demi niche kullanmıyorum ama insan korkuyor işte
![]()
Seni çalıştıgın bölümü paylaşmaman ile ilgili bir kez uyarıyım istedim
Çalıştığın bölümü paylaştın ya bitti o bölüm yarın spamlar telifler başlar..
Benim kini de yorumlar mısınız lütfen ?
Dün ne oldu da bu artış oldu bilmiyorum ama umarım sorun olmaz arkadaşlar.![]()
dostum sende hiç bi sorun yok tıklama sayın artmış doğru orantı olarak parada artmışbol kazançlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.