arkadaşlar bakın saldırı mı alıyorum

• Kullanıcı ozakin70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
içerik merak ettim söylermisin :) 1k izlemeye 41 tık ben 8k izlemeye 8 tık alıyorum :D

sana başka,izleyen başkasına farklı reklam çıkabilir ..videoda oynayan reklam daha çok izleyenin çerezleriyle alakalı..sen soldaki reklam türlerinden bak,hangi reklam türünden kaç tbm ye kaç tık görürsün.belki de biri reklama tıklayıp teknoloji sitesinden alış veriş yaptı kim bilir?

Evet doğru. Ama zengin medya reklamıysa direk videoya veriyor youtube çerezlere göre ise metin reklamlarını ayarlıyor. Şöyle düşün video reklamı alan uzun videoda o reklamla ilgili alakasız videon olsa hatta sen öyle bi sayfaya pc de girmemiş olsan da o reklamı izletir. Çereze bakmaz. ama metin reklamı kodlamaları tamamen çerez..

Arkadaşımızın dediği gibi tam bende onu ekleyecektim. solda reklam türlerinden zengin medya veya en çok para veren ne kadar vermiş kaç tık almışsın görebilirsin

nasıl bakacam yeni adsense sayfasında bulamadım

buldum galiba buradan bahsediyordunuz

KdkXNV.png

Adense Sayfası Performans raporlarını aç,
Solda reklam türleri yazar tıkla,
zengin medya ve diğer reklam çeşitleri var. En çok tbm veren gözükür
Hangisiyse örneğin zengin medya ise tıkla bu gün kaç tık almışın ne kazanmışın bu reklam türünden sayı yazar

bu zengin medya nın

w1MNBA.png

buda metin

wL1QXj.png

Valla hocam video reklamı dahil 0,12 bile olsa hepsi çok güzel para veriyor. Maşallahh! Yani bu katagoride telif yemeyecek bu tür videolar yüklemeye devam. İlk başta sana yeni videolar biraz düşüş yaşatabilir. Adense kazançları kesinleşene kadar 1 şubat 12 şubat arası inceleniyor zaten. Telif yiyebilecek videolar yükleme ki bu güzel kazanca bir şey olmasın. Çünkü böyle devam eder diye düşünüyorum

inşaallah iyi bi kazançsa allah herkese nasip etsin ben ilk defa karşılaşınca şok etkisi yarattı yukarıya birde metin tıklamaları koydum da bişey anlamadım bibakıver

Şu an adense sana acayip kıyak reklam veriyor. Maşallah diyelim bir de darısı başımıza! Ve tıklayan sayın çok olsa düşünemiyorum yani. günlük 300-500 yazar heralde!

Baktım. zengin medya ve metin reklamı ikiside süper para veriyor!

şimdi ülkerede baktım full amerikadan geliyor kazanç ikinci ve üçüncü sırada az miktar ingiltere -suudi arabistan;D

günde 10 lirayı göremezken son hafta bişeyler oldu:eek: sebebini anlayan var mı
Adsense'ime bişey olmaz demi niche kullanmıyorum ama insan korkuyor işte

wL13QJ.png

Seni çalıştıgın bölümü paylaşmaman ile ilgili bir kez uyarıyım istedim

Çalıştığın bölümü paylaştın ya bitti o bölüm yarın spamlar telifler başlar..

Benim kini de yorumlar mısınız lütfen ?
wjV8p9.png

Dün ne oldu da bu artış oldu bilmiyorum ama umarım sorun olmaz arkadaşlar. :confused:

dostum sende hiç bi sorun yok tıklama sayın artmış doğru orantı olarak parada artmış :) bol kazançlar

Teşekkürler. Aslında yazmamın sebebi bana daha çok orantısız geldi 12.000 de 170 14.000 de 400 olunca bayağı bir farklı geldi gözüme. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri