Arkadaşlar Bizim Yapamadıgımızı M.U.A Yapmıs ..

Aslan parçası o hak ediyor herşeyi Mehmet.Hediyesi geldiğindede resmini çekip atmış bana :):) Kaç aydır kargo gelmedi abi gelirmi deyip duruyordu sevindim mesaj attığında.

valla hocam kapanmamıs iste birde VEVO ile ortaklık yapmıs herhalde birşeyler olmus
hayır gözüm yok olanında çıksın ama tr yayınlanan videolarında %90 küfür ve hakaret var anlamadıgım nasıl ayakta kalabiliyor çokda iyibiri ffaceden falan okuyorum konuları ama aklım almıyor ama inan bana sıkıntısı olan izlesin bişe kalmıyor adamda.

valla helal olsun arkadaşa umarım bizde alırız bunu darısı bizim başımıza...

Biz alsak alsak 1. milyonuncu spam videonuz tebrikler konulu bir ödül alırız:D

Çok güzel ya. :) Gümüşmüş 500 dolar değerinde ama manevi değeri paha biçilemez. 1 milyon olunca gelen altın çok çok daha güzel duruyor. İnşallah herkese nasip olur şunu görmek.

aramada kanalını buldum MUA nın gülmekten öldüm ya gece gece supermıs adam tabancayı görünce bıçağı saklıyor :D

M.U.A. bi tanedir. Bakmayin oyle makara yaptigina, cok saygili ve efendi bi kardesimiz. Zaten kendisine telefonda da soylemistim ama buradan da soyleyelim. Basarilari daim, yolu acik olsun :)

Muyap var bide milyonluk plaketi yapistirmislardir onada :)

M.u.a yi ilk kesfedisimde gulme krizlerine girmistim bu aralar video atmiyor pek parasi bitince yapiyor :) ara sira faceden blogger sitesinede tiklatmasi yokmuydu birakmis o huyunu^^

M.u.a yi ilk kesfedisimde gulme krizlerine girmistim bu aralar video atmiyor pek parasi bitince yapiyor :) ara sira faceden blogger sitesinede tiklatmasi yokmuydu birakmis o huyunu^^

Muyapın korkulu rüyası netd müzik oldu :)
p40Z0a.png

bu plaketi almak icin kendi iceiklerinizi yayinlamak lazim ordan burda almayla gondermezler bence

her videosunu izlediğimde kahkaha attıran bi adam :D
Plaket ile de bi video çekmesini bekleriz :D

100k abone limitini gectigi icin almis iyiymis :)

Google'ın Tarlasini Hacklerken gönderdi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri