Arkadaşlar Böyle Yapsak nasıl olur

hocam bı dızı kanalım var atıyorum defalarca unlem verdı ama yıne aynı kanala defalarca vıdeo atıp doları yaktım.ve az once sıfır kanalda bı vıdeo denedım unlem verdı taktıkle attım aynı vıdeo dolar oldu ve su bı gercek unlem sorunu cozulunce kanal kapanda derdıde ortadan kalkacak emın olun cunku kapanmaların derdı vıdeo sayısı veya uzunlugu degıl tamamen unlem gelen kanal

hocam ünleme düşmüş kanalı dolar yapman imkansız.

hocam ünleme düşmüş kanalı dolar yapman imkansız.

valla gardas zaten bende kara lıstedekı kanalda denıyom bunları :) taktıklerımden bırısını bugun @вєякαη
nıcklı kardeıme soyledım buyursun o yorum yapsın ıse yaradı veya yaramadı konusmadım

@вєякαη
@ вєякαη

Son düzenleme:
@вєякαη ordamın dostum....

Son düzenleme:
valla gardas zaten bende kara lıstedekı kanalda denıyom bunları :) taktıklerımden bırısını bugun @вєякαη
nıcklı kardeıme soyledım buyursun o yorum yapsın ıse yaradı veya yaramadı konusmadım

@вєякαη
@ вєякαη

evet burdayım .. Taktik tarafımca öğlen saatlerinde denendi hem karalistedeki kanalda işe yarıyor hemde kanala bir daha ünlem gelmemesini sağlıyor

Son düzenleme:
Kitabı boşver hocam pm başı satış fiyatı ver :D acil alalım
Ref te olur :D

вєякαη;434688' Alıntı:
evet burdayım .. Taktik tarafımca öğlen saatlerinde denendi hem karalistedeki kanalda işe yarıyor hemde kanala bir daha ünlem gelmemesini sağlıyor

panpa :D arkadaslara aynı vıdonun hm unlemlı halını hmde dolar halını gostermek ıcın dnm yapacaktım ögutlesmıs gıbı kanala unlem verdıremedım vlla :D mıllt gcmeye calısıyor ben unlm ymey calısıyorum ne alm hayat ya :D

valla o dedıgını yapcamda :D ındex sorunu bıtırıyor bnı nednse . ama bazı arkadaslar farklı ımlme sıtelerıyle vıdeoyu ımeyıp kazanıyor ve ayrıca bızde bencıllık yoktur hocam :) ALLAH yardım edenın yanında olur herkes kazansın amacım..ne sızlerın kazandıgı para benım cebımdne cıkacak ned ben odeyecegım herkes nasıbını yer bu hayatta

Sen benim ünlem sorunumu hallet ben senin index sorununu halledeyim. ;)

Arkadaşlar rica ediyorum bana pm atmayın. Bu bilginin telif hakkı [MENTION=9326]cemocan03[/MENTION]' tedir. Şu anda sadece ikimiz biliyoruz Cemal'in izni olmadan bu bilgiyi ben paylaşamam

вєякαη;434733' Alıntı:
Bu konuyu uzatmasan iyi edersin cemal

tmm pampada aklım yıne cia progr***** takıldı ya :S yıne adım cıkıyor n ıllet bırsey bu ya sımdı baska yerlerde de cıkıyor :S

tamamen ünlemle alakalı diyorsunda partner kanallarıda kapanıyor telifsiz

s.a arkadaslar...malum herkesın derdı unlem . ve unlem sorununu kesınlıkle cozdum bı kac ufak taktıkle... ve e-book yapıp satmayı dusunuyorum n dersınız????
az once bı vıdeoyu attım unlem verdı kucuk bı kac taktıkle aynı vıdoyu dolara cvırdım ve kesınlıklede mantıklı calısmalarım var ve defalarca unlem yıyn kanalında vıdolarını dolara cevrıyorum ve + kınlıkl vıdeonun kalıtesınde veya suresınde dusme kararma olmuyor

yt = yt mi hocam bu?

peki arkadaşlar spama düşmemek için günde en fazla kaç video atmak lazım kanala. bir de ne kadar zaman aralıklarla yüklemeli videoları?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri