Arkadaşlar Bu Böyle Gitmez...

DeviLLe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kolayca.net
Arkadaşlar henüz farkına varmasakta, youtube hepimizin geleceğinde büyük rol oynuyor. bu sosyal medya platformu sayesinde çoğumuzun belki hayatı boyunca çalışıp kazanamayacağı paralar kazanıp biriktirme şansımız oluyor.

AMA BU BÖYLE GİTMEZ!

Şu yeni dizi var bitane Kara Kutu diye merak ettim izlemek istedim. Youtube'a girdim yazdım kara kutu 1. bölüm diye, çıkan sonuçlardan tıklayıp girdiğim bütün videolar saçma sapan bişey çıktı.

YA BU DURUMA DUR DEMEMİZ LAZIM YA DA KISA ZAMAN SONRA PARA KAZANMAMIZ HAYAL OLABİLİR. LÜTFEN TEHLİKENİN FARKINDA OLUN VE EKMEĞİMİZLE OYNAMAYIN.

Bu saçmalığı yapanlar mutlaka aramızda barınmaktadır, kendi adıma söylüyorum lütfen arkadaşım yapma, zaten bu tarz yanıltıcı işlerle 5 kuruş para kazanamazsın, bari bizim ekmeğimizi ateşe atma.

hic bir sey degismeyecektir herkes yaptigi seyi yapmaya devam edecektir o yuzden herkes kendi isine devam edebilir :D

Para kazanmaları türkiyeye kapatırlarsa hiç şaşırmam

Bu zamana kadar normal bir kullanıcı olarak kimseye flag atmadım ama bu şekilde yapılan saçmalıklar yüzünden insanı mecbur bırakıyorlar. Kesinlikle tasvip etmediğim bir şey ama Youtube işinin içinde olmamış olsam, normal bir kullanıcı olmuş olsam kesinlikle ve kesinlikle bildirim yapardım.

geçen gün konusunu açınca ,o tarz yükleyenlerden birinin aramızdan mod olduğu da ortaya çıktı.bunlara en azından tavır alınmalı.konuyu kilitleyip çöpe atmakla üstü kapanmıyor.

insanı kendi memleketinin insanından böyle soğutuyorlar işte.İnsan gibi video yükleyip kazanmak varken hayvanlık yaparsan eninde sonunda o hayvanlığının cezasını çekersin.Ama kurunun yanında malesef yaşlarda yanar!

Ben bunları gördükçe aylardır youtubeden bişey izlemiyorum.Bana göre Türkiye'den artık youtube den izlenecek bişey kalmadı..

geçen gün konusunu açınca ,o tarz yükleyenlerden birinin aramızdan mod olduğu da ortaya çıktı.bunlara en azından tavır alınmalı.konuyu kilitleyip çöpe atmakla üstü kapanmıyor.

öyle mi yapıldı hocam hiç bilmiyordum bunu. o kanalın kazancı ayda 5 tl yi geçmez bunun içinde bütün herkesin tehlikeye atılması akıl kârı bir durum değil yani.

Buraya üye olanların çok küçük bir kısmı para kazanamayınca kıskanıp saldırıyor/saçmalıyor..Kimse alınmasın gücenmesin ama burada bir çok insan ev aldım araba aldım 50 bine yatırım, arsa alacağım, aylık kazancım 5 hane vs derse, bazı karaktersizlerde para kazanamazsa kıskanıp saçmalıyor veya flag vs saldırıyor

Ev araba alıp mutluluğunu paylaşmak herkesin hakkı ancak en azından o tür konuların olmaması daha iyi olabilir

Çözüm olarak daha önce de söyledim [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocanın bir projesi vardı yeni gelenler, bu işin ehli olmuş insanlardan eğitim alıp bir miktar para kazanabilecekti ancak o proje icraata geçemedi..Sebebini bilmiyorum ancak yeni gelenleri yönlendirecek ufak bir başlık açılsa eğitici program gibi iyi olabilir..En azından flag atmazlar veya başka şeyler yapmaya vakit bulamamış olurlar :)

Edit: imla hatası

Son düzenleme:
Ben bunları gördükçe aylardır youtubeden bişey izlemiyorum.Bana göre Türkiye'den artık youtube den izlenecek bişey kalmadı..

bende bütün herşeyi youtube üzerinden izlemeye çalışıyorum, yükleyen arkadaşlara 3-5 bişeyler kazandırabilmek için, hatta düzgün işini yapanların reklamlarına da tıklıyorum. ama son zamanlarda gerçekten böyle saçmalıklarla çok karşılaşınca yazmak istedim artık tutamadım kendimi.

Madem flag atılacak, bir konu açılsın bu tür videoların linkleri o konu altında paylaşılsın ve herkes şikayet etsin. Büyük bir etkisi olmasada damlaya damlaya göl olur.

bende bütün herşeyi youtube üzerinden izlemeye çalışıyorum, yükleyen arkadaşlara 3-5 bişeyler kazandırabilmek için, hatta düzgün işini yapanların reklamlarına da tıklıyorum. ama son zamanlarda gerçekten böyle saçmalıklarla çok karşılaşınca yazmak istedim artık tutamadım kendimi.

Devılle kardesım Türk dizilerinden youtube de hangı dızı ve fılm doğru düzgun,ısım başka ıçerık başka,yada 301.lanetı almak ıcın kasmalar veya sezon dıye eskı dızılerı kakalamalar hangısı doğru ben açıkca görmedim oyuzden bırak bunlara para kazandırmayı günahlarına ortak oluyorsun.

Hocam bu durumu uzun süredir bende görüyorum. Adamlar yanlış başlık etiket yazıp farklı videolar atıyorlar, bu yanıltıcı içeriğe giriyor. Videoları bazen özgün oluyo, kapanmaması için, ancak şikayet olursa kapanabiliyor.

Bu tip arkadaşlar forumda da çok piyasada da, yapacak bişey yok sadece şikayet edebiliriz. Bazen düşünüyorum, sadece bizim Türklerin mi aklına geliyor böyle şeyler. Yalan dolan, sahtekarlık falan hep var. Öğrenmek güzel ama işin ib.... öğreniyorlar , dürüstçe yapsalar iyi olacak ama kime söylüyoruz ki.

Buraya üye olanların çok küçük bir kısmı para kazanamayınca kıskanıp saldırıyor/saçmalıyor..Kimse alınmasın gücenmesin ama burada bir çok insan ev aldım araba aldım 50 bine yatırım, arsa alacağım, aylık kazancım 5 hane vs derse, bazı karaktersizlerde para kazanamazsa kıskanıp saçmalıyor veya flag vs saldırıyor

Ev araba alıp mutluluğunu paylaşmak herkesin hakkı ancak en azından o tür konuların olmaması daha iyi olabilir

Çözüm olarak daha önce de söyledim [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocanın bir projesi vardı yeni gelenler, bu işin ehli olmuş insanlardan eğitim alıp bir miktar para kazanabilecekti ancak o proje icraata geçemedi..Sebebini bilmiyorum ancak yeni gelenleri yönlendirecek ufak bir başlık açılsa eğitici program gibi iyi olabilir..En azından flag atmak veya başka şeyler yapmaya vakit bulamamış olurlar :)

yani belki güzel bir çözüm olabilir, aslına bakarsan yeni başlayan birisi forumu doğru düzgün okuyup analiz ederse bütün bilgiler mevcut. kazanmaması için hiçbir engel yok. ben bu işe başladığımda serkan daha bu forumu kurmamıştı kendi kendime bişeyler yapıyordum. şimdikilerin işleri daha basit. çünkü hazır kurulu bir sistem var ve bütün dökümanlar programlar hatta programların nasıl kullanıldığına kadar yazıyor. ama bizim tek sorunumuz OKUMAMAK. arkadaşların öğrenmekten çok birinin çıkıp "arkadaşlar pepee yükleyin çok büyük kazandırıyor" demesini bekliyor. yani yiyeceği ekmeği ağzının içine kadar sokup çiğnemesine kadar yardımcı olunması bekleniyor. bunun kısaca adı da HAZIRCILIK.
(pepee sakın yüklemeyin dünya engeli mevcut bilerek örnek verdim)

Ben izleyici olarak o videolara denk gelince şikayet ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri