Arkadaşlar Bu Böyle Gitmez...

YT onlardan arınsa izlenim ve kazançlar 10kat artar. Ben zaten şaşıyorum yt den insanlar nasıl birşey izliyor diye herşey sahte aldatmaca tv den yatarken açtığım programlardan başka pc de yt izlemem hiç. Benim gibi bir çok kişi yt de hakkıyla uğraşan kişilere ulaşamıyor. Her video enayi yerine koyuyo izleyiciyi küfürü basıp çıkıyorum bunlar bukadar basit geniş insan. Günah ve aldatma boyutuna hiç girmicem.

Ben kendim video atıyorum nasıl beni bulupda izlendiğine şaşıyorum doğrusu yakında çoğu başka sitelere yönelip kazançlar daha da düşüp iflası çektirecekler.

geçen burak yılmazın perili şutunu arıyım dedim hepsi fake ama para kazanılmadığını bilmiyormu bu kazmalar

Bence güzel plan.. [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] Abi alternatif somut bi önerin var mı ?

yani bu duruma benim önerim olamaz forum yetkililerinin ve forum kullanıcılarının arasında çözebileceği bir durum. yöneticiler bir öneri sunarsa bizde ona göre hareket ederiz.

Bunlar paranın kölesi olmuş insanlar işte. Para için herşeyi yapabilecek insanlar bunlar. Kendilerini bile satarlar bu tarz iş yapanlar..

Allah akıl fikir versin ne diyelim.
Unutmayın dolandırıcılıkla kazanılan para, çıkacak bir yer bulur.

Youtube zaten bunlar yüzünden sürekli önlemleri arttırıyor.Burda böyle saçma sapan işler yapan kim varsa bıraksın,bıraksın çünkü bindiğini sandığı dalı kesiyor.

Youtube zaten bunlar yüzünden sürekli önlemleri arttırıyor.Burda böyle saçma sapan işler yapan kim varsa bıraksın,bıraksın çünkü bindiğini sandığı dalı kesiyor.

keşke sadece kendi bindiği dalı kessede kurtulsak, ama maalesef hepimiz aynı daldayız, dal kesilirse hepimiz düşeriz.

yani belki güzel bir çözüm olabilir, aslına bakarsan yeni başlayan birisi forumu doğru düzgün okuyup analiz ederse bütün bilgiler mevcut. kazanmaması için hiçbir engel yok. ben bu işe başladığımda serkan daha bu forumu kurmamıştı kendi kendime bişeyler yapıyordum. şimdikilerin işleri daha basit. çünkü hazır kurulu bir sistem var ve bütün dökümanlar programlar hatta programların nasıl kullanıldığına kadar yazıyor. ama bizim tek sorunumuz OKUMAMAK. arkadaşların öğrenmekten çok birinin çıkıp "arkadaşlar pepee yükleyin çok büyük kazandırıyor" demesini bekliyor. yani yiyeceği ekmeği ağzının içine kadar sokup çiğnemesine kadar yardımcı olunması bekleniyor. bunun kısaca adı da HAZIRCILIK.
(pepee sakın yüklemeyin dünya engeli mevcut bilerek örnek verdim)

%100 katılıyorum..Hatta verdiğin ilk örnek için kanıtım diyebilirim..Foruma üye olup ilk zamanlar sadece okudum herkes herşeyi açık açık söylüyor zaten..İnsanların söylediklerinden anlam çıkaramıyorsan bu işi beceremeyeceksin demektir..Bu işi nasıl yapmam gerektiğini 2 haftada insanların sözlerinden + forumu okumaktan anlamıştım ama dediğiniz gibi hocam kimilerine göre illa şu kategoriden şu çizgi filmin şu bölümünü yükle gibi açık açık paylaşmamız bekleniyor herhalde :)

Yalnız bu konu sonucunda kesinlikle bir çözüm bulmalıyız bu olaya..En azından geçici bir çözüm..Biraz beyin fırtınasıyla çıkarız bu işin içinden

Hocam siz gerçek diziyi uygun formatta atarsanız aldığını like, comment 've izlenimden dolayi videonuz hak ettiği yere gelecektir.

akşamları evde oturup tv zlerken hanım şu diziyi izleyemedim yt dan açıverde izleyim diyor. Tv den YT uygulamasına giriyorum dizi adını yazıyorum tabi kumandadan yazmak öyle kolay iş değil. Arama sonuçlarında başlıyorum gezmeye bu değil, bu görüntü bozuk bunun adı başka içi başka, bu adı doğru ama 3 ay önce yüklenmiş, bunun adı doğru içinde pis yedili var vs. vs. derken 1 saat geçiyor... 360p görüntü bulsam izleyecem ama Sonuç 0..

akşamları evde oturup tv zlerken hanım şu diziyi izleyemedim yt dan açıverde izleyim diyor. Tv den YT uygulamasına giriyorum dizi adını yazıyorum tabi kumandadan yazmak öyle kolay iş değil. Arama sonuçlarında başlıyorum gezmeye bu değil, bu görüntü bozuk bunun adı başka içi başka, bu adı doğru ama 3 ay önce yüklenmiş, bunun adı doğru içinde pis yedili var vs. vs. derken 1 saat geçiyor... 360p görüntü bulsam izleyecem ama Sonuç 0..

aynı durum bende de mevcut eşim güllerin savaşını izleyemedi pazar günü açayım dedim. youtube üzerinden 20 video ya girdim çoğunda pisi yedili, kimisinde dini program çıktı. en son youtube dan çıkıp dailymotion da buldum.

bu şekilde ayda 5 tl kazanacaklarına biz 5 tl ödeyelim yeterki youtube dan çıkıp gitsinler.

Benım ne demek ıstedığimi çok güzel özetlemişsin oyuzden ben asla youtube de dizi film vs. izlemem..

Kendı sonumuzu getiriyoruz bişey kalmadı,keşke bu youtube olayları bukadar yayılmasaydı kendi ayağımıza sıkmak buna denir.

Gecende fener macinda burakin pozisyonu vardı videoyu yarıda kesip devami icin reklama tiklayin yaziyordu

13-14 yaş veya daha büyük kişilerde olabilir kendini bilmeyen her kimse ne dersen de gene bildiğini yapacaktır...

Hocam siz gerçek diziyi uygun formatta atarsanız aldığını like, comment 've izlenimden dolayi videonuz hak ettiği yere gelecektir.
Hocam yorum veya begeni almasi icin izlenmesi gerekiyor ama bu adamlar yuzunden videolar siralamalarda gerilere dusuyor izlenmiyor. Izlenen videolar ya abonesi fazla ya linkleri izlenme alabilecek yerde paylasmistir ya da paylasan kisi sanslidir.

Benim tavsiyem ise foruma yeni üye olan biri sadece belirli kategorilere erişebilsin üyelik süresi şöyle 6 ayı doldurmadan bazı kategorilere erişmesin . Çünkü adamın biri konu açıyor hocam ev aldım diye yeni gelen adam hop bana da yardım et hocam falan diyor tamam desin demesine de yani o kadar kısa sürede o konuyu görüp körü körüne olaya dalmaya çalışması çok büyük sıkıntı... Programlarda bile demo sürüm mevcut ya hu...
[MENTION=11620]era[/MENTION]

O gerizekalı +100k aboneli youtube kanalları, partner şirketlerinin "özgüne ihtiyaç var" gazıyla böyle youtubeden para kazanmayı 12 yaşınfaki veledlere anlatmaya devam ederse zaten yakında bu iş biticektir.Herkes türklere yüklenmiş ama bu işin kralını yabancılar yapıyor sıktınız artık her kötü olayda kendi milletinizi yerin dibine sokuyorsunuz.Kardeşim beğenmiyorsan çek git kimse seni zorla tutmuyor.Birazda kıymet bilin kıymet hepiniz ultra şanslı adamlarsınız dünyanın yarısı hala savaş ve açlık mücadele ediyor bizimkilerde inter hızı düşük, spamı bitiriyorlar diye kendi insanını aşağılıyor.Aman ne büyük dert ! Hey Allahım ya

Yanlış bi durum ama para kazanmayı neden tehlikeye soktuğunu anlamdım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri