Arkadaşlar Bu Böyle Gitmez...

durun biraz damardan gireyim. şu sitedeki bot satışı vs durdurulmadan bu söylediğiniz kaale alınacak samimiyet içermiyor.

bot satıcıları, vds satıcıları vs. bu söylediğime alınabilir. hata site admileride fakat dost acı söyler.
Hocam bu soyledigin mantikli degil. Şimdi ben mobil internet kullaniyorum. Yuklemeyi bunla yapamam. Vds yada bot almam gerekli. Şimdi botla boyle videolar atmadikca bi sıkıntı olmaz. Sen direk kötü yönünden bakıyorsun.

Sana bi örnek vereyim. Kibrit yararlı bisey degil mi. Biri gidip bu kibritle yangin çikarsa ulan bu kibriti kim icat etti satilmasi falan yasaklanmali mi sana gore.

İnsanı video izlemekten soğutuyorlar daha niceleri var. Bir şeyler yapmak gerek aslında.

Yt resmen copluk olmus.artik ordan video arattirmiyorum çok yaniltici videolar var resim farkli video farkli bu kdr olmaz ya.asil yt bunlari temizlesin.bizim guzel kanallarimizi kapatiyolar.

Hareketli küçük resimler gelmedikçe sorun böyle devam eder, çoğu sitede böyle oldu artık video içi görüntü gösteriyor. Sanırım browser addonları var video içini gösteren yt nin kendine uyarlaması lazım bunu.

Hareketli küçük resimler gelmedikçe sorun böyle devam eder, çoğu sitede böyle oldu artık video içi görüntü gösteriyor. Sanırım browser addonları var video içini gösteren yt nin kendine uyarlaması lazım bunu.

Katılıyorum hocam.Küçük resim saçmalığınında kaldırılması yerek..Yada küçük resim koyabilmek için belirli bir abone ve izlenim şartı koyulması lazım

kahvesini yudumlarken yorumları okuyordur bence gülerek.

Yav bunu yapan adam nasil paranin köpegi oluyoki. Oyle videoyu kim izliyo izlese bile reklama kim tikliyo bundan para kazanilmadigi halde yapan cahilliginden yapiyordur.

Tapatalk

Hocam bu soyledigin mantikli degil. Şimdi ben mobil internet kullaniyorum. Yuklemeyi bunla yapamam. Vds yada bot almam gerekli. Şimdi botla boyle videolar atmadikca bi sıkıntı olmaz. Sen direk kötü yönünden bakıyorsun.

Sana bi örnek vereyim. Kibrit yararlı bisey degil mi. Biri gidip bu kibritle yangin çikarsa ulan bu kibriti kim icat etti satilmasi falan yasaklanmali mi sana gore.

benim neden bahsetiğimi iyi biliyorsun hocam. kanal hırsızlığı, ultra spam yani günde 10ar 20 şer kanal açmaktan bahsediyorum. yoksa vds youtuber spamcılar için icad edilmiş birşey değil ki.

Hocam bu Türkiye ye has değil çalıştığım pek çok dilde bu saçmalık var adam 1 saatlık boş videoları yükleyip videonun altına link vermiş siteme tıklayın videoyu seyredin diye site ise saçma sapan reklamla dolu dandik bir site... kısaca

Önemli olan saatin çalışması değil doğru zamanı göstermesi....

Arkadaşlar henüz farkına varmasakta, youtube hepimizin geleceğinde büyük rol oynuyor. bu sosyal medya platformu sayesinde çoğumuzun belki hayatı boyunca çalışıp kazanamayacağı paralar kazanıp biriktirme şansımız oluyor.

AMA BU BÖYLE GİTMEZ!

Şu yeni dizi var bitane Kara Kutu diye merak ettim izlemek istedim. Youtube'a girdim yazdım kara kutu 1. bölüm diye, çıkan sonuçlardan tıklayıp girdiğim bütün videolar saçma sapan bişey çıktı.

YA BU DURUMA DUR DEMEMİZ LAZIM YA DA KISA ZAMAN SONRA PARA KAZANMAMIZ HAYAL OLABİLİR. LÜTFEN TEHLİKENİN FARKINDA OLUN VE EKMEĞİMİZLE OYNAMAYIN.

Bu saçmalığı yapanlar mutlaka aramızda barınmaktadır, kendi adıma söylüyorum lütfen arkadaşım yapma, zaten bu tarz yanıltıcı işlerle 5 kuruş para kazanamazsın, bari bizim ekmeğimizi ateşe atma.

Ben böylelerine flag basıyorum ne yalan söyliyeyim hocam daha beter olsun para kazancaksan insan gibi kazan

Bahsedilen çalışma biçimi Asya'lıların elinde. O herifler hayatta durmaz. Amaç youtube üzerinden para kazanmak değil..

Ayrıntı vermiyorum ancak bu önüne giçeliebilecek bir şey değil

Bahsedilen çalışma biçimi Asya'lıların elinde. O herifler hayatta durmaz. Amaç youtube üzerinden para kazanmak değil..

Ayrıntı vermiyorum ancak bu önüne giçeliebilecek bir şey değil

Nasıl yani hocam. Saldırı gibi birşey mi ?

bu tür videolar adsensenize de ciddi zararlar verebilir.sonra da gelip forumda ağlıyorlar durduk yere adsensem banlandı diye.bu söylemelerimiz aslında boşa biz ne dersek diyelim yine yapacaklar.daha yayınlanmamış dizilerin videoları indexlendiği için gerçek video gelse bile günler sonra index alabiliyor.

Bunları yapanlar bu işten para kazanamayanlar..ortalığı çöpe çeviriyorlar iyice..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri