Arkadaşlar bu kanal ne kadar eder?

• Kullanıcı ByM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

ByM

Kayıtlı Üye
Kanal freedom partnerdedir.
Mayıs 2014 den bu yana faaldir.
İçinde 244 video var ve 11k küsür abonesi var...
Kanalın dönemsel bir kanal olduğunu düşünüyorum. Yani yaz aylarında izlenimler artıyor... İlk sıralar günlük video eklerken şu aralar ayda 1, 2 ayda bir video ekliyorum.

Freedom a bağlı ve freedom %40 kesinti yapıyor.

rg75GM.jpg

8lJajV.jpg

mGnM0V.jpg

EVZmZn.jpg

ZL0XGa.jpg

Son düzenleme:
Kanal çok güzel ödeme aldınızmı hiç forumda gördüğüm kadarıyla freedom'sa umudu kesin kimse almaz. Quiz veya Life olsa çok pahalıya giderdi gerçekten.

Kanal freedom partnerdedir.
Mayıs 2014 den bu yana faaldir.
İçinde 244 video var ve 11k küsür abonesi var...
Kanalın dönemsel bir kanal olduğunu düşünüyorum. Yani yaz aylarında izlenimler artıyor... İlk sıralar günlük video eklerken şu aralar ayda 1, 2 ayda bir video ekliyorum.

Freedom a bağlı ve freedom %40 kesinti yapıyor.

rg75GM.jpg

8lJajV.jpg

mGnM0V.jpg

EVZmZn.jpg

özelden skype at görüşelim

Kanal çok güzel ödeme aldınızmı hiç forumda gördüğüm kadarıyla freedom'sa umudu kesin kimse almaz. Quiz veya Life olsa çok pahalıya giderdi gerçekten.

Freedomdan bugüne kadar ödemeleri sorunsuz aldım. Ama işte %40 kesinti kötü oluyor. Freedom ödemelerini ekliyorum ilk mesaja...

Freedomdan bugüne kadar ödemeleri sorunsuz aldım. Ama işte %40 kesinti kötü oluyor. Freedom ödemelerini ekliyorum ilk mesaja...

Ödemeleri aldıysanız güzelde dediğiniz gibi %40 çok fazla gerçekten o yüzden hangi kanalı nerede ne zaman patlama yapacağı kesin değil eğer sıkı çalışıyorsanız quiz veya life bağlayın :)

bu kazançtaki inanılmaz değişimleri nedenini anlayamadım dönemsel olabilir fakat bu kadar bariz farklar olmasının başka sebepleri olmalı siz video atmayı mı kestiniz yayınadığınız her neyse dönemlik bir dizi film program mı bilemiyorum ama bu kazanç tablosuyla bir fiyat çıkartmak zor 3000 dolar nerde 80 dolar nerde.Bence kanal abone sayısı ve biraz ilgilenildiği düşünüldüğünde şöyle 3 bin tlden aşağı satılmamalı.Dönemlik diyorsunuz o zaman yazın yine kazançlar artacaktır.

bu kazançtaki inanılmaz değişimleri nedenini anlayamadım dönemsel olabilir fakat bu kadar bariz farklar olmasının başka sebepleri olmalı siz video atmayı mı kestiniz yayınadığınız her neyse dönemlik bir dizi film program mı bilemiyorum ama bu kazanç tablosuyla bir fiyat çıkartmak zor 3000 dolar nerde 80 dolar nerde.Bence kanal abone sayısı ve biraz ilgilenildiği düşünüldüğünde şöyle 3 bin tlden aşağı satılmamalı.Dönemlik diyorsunuz o zaman yazın yine kazançlar artacaktır.

Evet bir dönem günlük 100$ - 150$ gören zamanlar oldu. Şuan ise son bir haftadır günlük 10$-15$ arada patlayan videolar oluyor. Ve sanırım aboneden dolayı atıığım videolar hemen izlenim alıyor. Uzun zamandır ayda 1, 2 ayda 1 video yüklüyorum. Bunun etkiside olabilir.
Kategori, dizi, film, çizgifilm değil.
[MENTION=23458]ceyo[/MENTION] Bağlantım sürekli kopuyor. Skype yüklü değil. Sana dönüş yapacağım.

benzer miktarlarda ödeme aldım ben kapanmadıkça ödüyor

Freedomu kötülemek moda olmuş ben anlamıyorum bu işi.Belki 50 tane kanal var freedomda, kanal açık olduğu sürece adamlar ödüyor çatır çatır.Bir kanalın satılması için illa quiz olması gerekmiyor.Saygılar.
Edit: Hatta 5 kanalı telif sonucu partnerden atmışken ödedi.

Freedomu kötülemek moda olmuş ben anlamıyorum bu işi.Belki 50 tane kanal var freedomda, kanal açık olduğu sürece adamlar ödüyor çatır çatır.Bir kanalın satılması için illa quiz olması gerekmiyor.Saygılar.
Edit: Hatta 5 kanalı telif sonucu partnerden atmışken ödedi.

Forumu iyice araştırın derim ben bakarken ödemediği konular gördüm veyatta ödese bile paraya ortak oluyor %40 nedir :) :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri