Arkadaşlar Bu Laptop Nasıl?

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

flyx

Süper Moderatör
İleriye dönük iyi bir şey arıyorum arkadaşlar şuan bana bu cazip geldi. Oyun oynamayacağım fakat video render alacağım..

Onu alacağına bunu al hem daha ucuz diyebileceğiniz farklı laptop modelleri için görüşe hazırım arkadaşlar.. Fiyat Maksimum 2,5k..

005_large.jpg

MONSTER® ABRA A7 V5.1.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA

Monster 4.Nesil Haswell Intel® Core™ i7-4710MQ, 8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz, 750GB 7200RPM, 17.3" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran, 2GB DDR3 nVIDIA® GeForce® GTX850M 128-Bit DX11, DVD-RW, 2 Adet Disk Desteği (1x mSATA + 1x HDD & SSD Ops.), 2 YIL GARANTİ, ÜCRETSİZ KARGO

Monster oyun laptopları üretiyor..Notebook değil gamebook olarak adlandırılıyor..Render alacaksan bu laptopta ekran kartına vereceğin parayı başka bir laptopta ssd ye verirsin..En az i7, 16 gb ram ve ssd diski olan bir laptop bulabilirsin..2.5 k yı belki biraz geçer ama 3 ü geçmez böyle bir laptop..

m serisi hiçbir ekran kartını almayın

ikinci el hp zbook alın daha iyi

laptop ekran kartları tam bir sahtekerlik örneğidir , inceleyin bitlerini vs ne demek istedğimi anlayacaksınız

Oyun canavarı hocam ama ben şahsen sana MSI öneririm.

render alacaksan boşa laptop alma aynı paraya masaüstü topla 2 katı performans alırsın

bende monster alıcam. bunun 240 gb ssd li olanı var ondan alıcam. Ayrıca Monster iyi bir marka oyun için birebir. Ekran kartıda gayet iyi.

quadro ekran kartlı 2. el zbook alın 2-3 tane ssd raid yapın

Hocam ekran kartı gayet güzel. İşlemci fena değil. Hdd hızı güzel.
Bu iyi hocam. Yorumu dikkate al. Toplama bilgisayar ve laptop özelliklerinde uzman sayılırım .

Hocam ekran kartı modeli düşük. Monster da GTX850 var. Mobil Grafik Kartları - Benchmark Listesi - Notebookcheck-tr.com buradan sıralamasına bakabilirsin.

Monsterin ekran kartı için o kadar para vermek bence mantıksız, tamam ekran kartıda önemli ama GT840M rahatlıkla işini görür. Birde biz Youtuberların laptopları ekranı küçük, taşınabilir olmaları her zaman avantajdır. Benim kriterlerimde bu çok önemli bir unsur, 3,1 kilo Monster nerde 1,4 Asus nerde.. Daha bunun rami var, işlemcisi var, markanın teknik servis hizmeti vs yani sabaha kadar konusulur bu konu üstünde. Herkes farklı bir şeyler söyleyecektir. Onun için içine sinen beğendiğin ürünü almanı tavsiye ederim.

Monsterin ekran kartı için o kadar para vermek bence mantıksız, tamam ekran kartıda önemli ama GT840M rahatlıkla işini görür. Birde biz Youtuberların laptopları ekranı küçük, taşınabilir olmaları her zaman avantajdır. Benim kriterlerimde bu çok önemli bir unsur, 3,1 kilo Monster nerde 1,4 Asus nerde.. Daha bunun rami var, işlemcisi var, markanın teknik servis hizmeti vs yani sabaha kadar konusulur bu konu üstünde. Herkes farklı bir şeyler söyleyecektir. Onun için içine sinen beğendiğin ürünü almanı tavsiye ederim.
işlemci, ram , teknik servis yönünden monster da iyi konumda. Oyun çok oynarım diyorsan ben monster ı tavsiye ederim. Ama sadece youtube la ilgili almak istiyorum diyorsan asus alınabilir.

Benim önerdiğim Monster ile Arkadaşın önerdiği Asus Arasındaki Farklar
İşlemci
Intel® Core™ i7-4710MQ - i5-4500U
Ekran Kartı
GTX850M 128-Bit DX11 - Nvidia Geforce GT840M
HDD
240gb SSD - 1 tb Hdd

Şimdi bu özelliklerden sadece birkaçı . Buna göre monster tabiki baya bi önde.

Fiyat yönünden bakacak olursak monster 2600 TL Asus 2900 TL . Şimdi Asus dev bir marka tamam anladıkda Monster da oyuncular açısından şu anda en iyiler arasında. Zaten sony, toshiba , asus, dell , hp gibi markalar hep bizim gibileri kandırdı özellik yönünden.

Benim şahsi görüşüm , 2600 tl ye alınabilecek en iyi pc dir. Biraz daha para veririm diyorsan eğer MSİ da çok iyi gider.

Asus UX32LN R4060H modelinin işlemcisi i7 4500U dur, sanırım sitede yanlış yazılmış.
SSD sorun olmaz içindeki Hdd sökülüp istenilen SSD takılabilir.
13,3 inç olup bu donanımlara ve bu fiyata sahip başka Zenbook bulunmaz.

Asus UX32LN R4060H modelinin işlemcisi i7 4500U dur, sanırım sitede yanlış yazılmış.
SSD sorun olmaz içindeki Hdd sökülüp istenilen SSD takılabilir.
13,3 inç olup bu donanımlara ve bu fiyata sahip başka Zenbook bulunmaz.
tabiki zenbook yönünden bakacak olursak dediğinizde haklısınız. Zaten bence kişinin hangi amaçlarla almak istediği önemli olandır. 2 pc de güzel fiyatıda gayet iyi. Sadece kullanım alanları çok farklı :)

Seçtiğin laptop fiyat/performans açısından baya iyi duruyor,PC/LAPTOP' dan daha çok anlayan arkadaşların yorumlarını dikkate alarak başarılı bir seçim yapabilirsin hocam :)
İyi forumlar...

arkadaşlar maksimum 2.5k yazdım 3k ya kadar çıktınız maaşallah :)

hep masaüstü pc düşündüm ama maalesef şuan ki ev koşulları nedeniyle laptop almak zorundayım..

baktığım zaman 2.5k bile çok fazla bir para gibi geliyor ama şöyle bi geriye dönüp baktığımda 9 senedir kullandığım emektar + 2 ram ile gayet iş görüyor :)

fakat bir kaç kere elimden düşürdüğüm için bazı bölümleri kırıldı ama hala kullanıyorum artık zamanı geldi diye düşünüyorum :) 2006 yılında bimeksten 2.600 TL ye almıştım..

şimdi de 2.5k verip bi 9 sene daha kullanmalık bi laptop daha mı alsam diyorum :)

ama böyle çok detaya girdikçe kafa karışıyor..

alternatiflere bakmaya devam..

ben kendim aldım bu seriyi değil ama tulpar a5 serisini v1.1 ini aldım. gayet memnunum. ek olarak 16 gb 240 ssd üstüne aldım . müşteri hizmetleri teknik servis gayet iyi ve ilgileniyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri