Nazilikle alakası yok aramızda ergenlikten çıkamamış bir sürü üye var ne yazıkki
Nedenmi böyle diyorum uzun yıllar knightonlinewolrd oyununda farmerlik yaptım neredeyse bütün teknikleri taktikleri ben geliştirdim o zaman bir çok paylaşımda bulundum para kazanamayan arkadaşlara para kazanması için yardımcı oldum sonuç olarak gördümki insanlar sana saygı duymuyor duşunce yapımızda bir terslik olacakki öğretilerim sonucunda herkes nasıl biz bu adamdan daha iyi teknikler geliştiririz yerine onun işine mani oluruz mantığı ile yollar çıktılar ve benim işime engel olmaya çalıştılar o zaman farkına vardım ki daha paranın çocuklara birşeyler öğretmeyeceksin
Bu tur forumlarda bence hak edenin bilgi sahibi olabileceği kapalı bölümler üstünden bilgi paylaşımı olmalı bu üyeleri hem bilgi paylaşmaya sevk eder hemde bilginin ulaştıgı kişinin kim yada nasıl bir kişiliği olduguna dair bilgi sahibi olunmasını sağlar böyle kişiliksiz arkadaşlarımız telif yollayan yok bir dizi atan ondan baska kimse kazanmasın o diziyi sadece o atsın mantıgı ile yolan çıkan arkadaşların bir nebze onune geçmiş oluruz
İşin aslışuki daha azı süt kokan cocuklara birada bilgiler paylaşılıyor ve onlarda burda birşeyler ogreniyor para kazanıyor ise forumda verilmiş olan katagörilerden birisini yapmaya yeltenmiş ve başlamış ise Düşündügü tek mantık nasıl ben başka dizi atanların videolarını engeletirim olucaktır
En basit örnek [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] yanlış yazmıs olabilirm

son konusunun acısını içinde hissediyordur
Saygılar Rigate