Arkadaşlar Düşüncelerinize İhtiyacım Var

• Kullanıcı Vergo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube - Tasarım

Vergo

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Arkadaşlar kanalımın logo ve channel art'ı hakkında düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. Kötü ise neden kötü, ne yaparsam daha iyi olaiblir? Tabi kanalın içeriğine uygun olarak. ben daha sıcak ve içten gözüksün diye arka plana turuncu, sarı renk tercih ettim ama birkaç kişiden olumsuz düşünce aldım. Amatörce mi duruyor?

Kanalım: Yalan Tube - YouTube

Arkadaşlar kanalımın logo ve channel art'ı hakkında düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. Kötü ise neden kötü, ne yaparsam daha iyi olaiblir? Tabi kanalın içeriğine uygun olarak. ben daha sıcak ve içten gözüksün diye arka plana turuncu, sarı renk tercih ettim ama birkaç kişiden olumsuz düşünce aldım. Amatörce mi duruyor?

İlk bakışda kanal tasarımı güzel, fakat kapak resmindeki Yalantube logosuna az birşey boyut katabilirsin.(gölgelendirme olabilir)

videolarına komple bi göz attımda bi educatedear kadar olmuş telif falan gelip sıkıntı olmazsa patlar gidersin.

vAllaha güzel kanal ama videolarda abone kısmını koyarsan daha rahat abone olunur. fligrandı galiba. vadiye hayran kaldım bu arada :)

vAllaha güzel kanal ama videolarda abone kısmını koyarsan daha rahat abone olunur. fligrandı galiba. vadiye hayran kaldım bu arada :)

onun yerine videonun sağ altına logomu koyuyorum ve ona annotation ekliyorum. tıklayan abone olabiliyor.

yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar ama asıl konu olan logo ve channel art konusundaki yorumalrınız en çok bekledikerim:)

Oha oha... 2 şeye çok şaşırdım.

1.si bu kanalın sahibinin bu forumdan olup olmadığına emin olamıyordum, burda görünce sevindim.

2.si görüntülenme sayıların çok az kalmış. Çok daha fazla ilgiyi hakediyosun, kesin uçar gider bu kanal demiştim ben. ilk videolarından beri abonenim senin :)

edit: bence channel art'ın gayet güzel. kanal sayfasına girince direk açılan videolardan koyabiliyor musun bilmiyorum. koyabilirsen o da güzel olur.

Bu tür videolarda telif olmuyor mu. Sonuçta görüntüleri kullanıyorsunuz ya. Merak ettim o yüzden soruyorum.

Bu tür videolarda telif olmuyor mu. Sonuçta görüntüleri kullanıyorsunuz ya. Merak ettim o yüzden soruyorum.

videolarımda TRT1'deki stadyum programında ünlem çıktı. birde son videom olan kurtlar vadisinde third party çıktı. diğerlerinde bir sorun yok şimdilik (Allaha şükür). ama kurtlar vadisi videosuna pana filmin el atıp kaldıracağından az çok eminim. tek umudum yaklaşık 200 bölüm falan öncenin bölümü olması:)

Oha oha... 2 şeye çok şaşırdım.

1.si bu kanalın sahibinin bu forumdan olup olmadığına emin olamıyordum, burda görünce sevindim.

2.si görüntülenme sayıların çok az kalmış. Çok daha fazla ilgiyi hakediyosun, kesin uçar gider bu kanal demiştim ben. ilk videolarından beri abonenim senin :)

edit: bence channel art'ın gayet güzel. kanal sayfasına girince direk açılan videolardan koyabiliyor musun bilmiyorum. koyabilirsen o da güzel olur.

teşekkürler güzel yorumun için. kanal anasayfasında bir düzneleme yaptım, teşekkürler:)

kurtlar vadisi aşk izledim gülmekten gözümden yaş geldi :D hayırlı olsun kanalın tutar bence :)

Hocam tebrikler son videonuz yarım saat önce Cezmi Kalorifer ve Serin Seslere çıktı.Başarınızın devamını dilerim. [MENTION=21319]Vergo[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri