Arkadaşlar düşüşler düzeldi

U
  • Kullanıcı underworld
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Şimdi baktım kendi adenseme,düzelme yok hala. Sayfa To:%1.87 şu an. aralık ayı boyunca %3 ün altını hiç görmedim. Tbm lerde az düzelme var evet sebebi video reklamlar değil metin ve animasyon reklamlar yüzünden. Ehh onun tıklayanı az oluyor. %60 lık düşüş bende devam ediyor an ihtibariyle. İnşallah düzelir bir an önce. Herkese bol kazançlar

Şimdi baktım kendi adenseme,düzelme yok hala. Sayfa To:%1.87 şu an. aralık ayı boyunca %3 ün altını hiç görmedim. Tbm lerde az düzelme var evet sebebi video reklamlar değil metin ve animasyon reklamlar yüzünden. Ehh onun tıklayanı az oluyor. %60 lık düşüş bende devam ediyor an ihtibariyle. İnşallah düzelir bir an önce. Herkese bol kazançlar

Amin dostum inşallah

Bir hafta daha yükselmeyecek anlaşılan.

devam ediyor düzelme yok hala. Yabancı türk farketmez hepsinde aynı hepsinde düşük...

bende düzelme yok, tbm ve to yerlerde

70K gösterime 3K tık normaldir umarım, ama tbm 0.05 :(
bende youtube işine yeni girdim 70 bine 3 bin tık her zaman alacaksam çok iyimiş :rolleyes:

---------- Mesaj saat 18:29:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:19:38 civarında gönderildi. ----------

Neden olmasin? Kendimden ornek vereyim,

Gecen aralik ayindan bi kac gunun istatistigi

11 Aralik - 38k izlenim / 523 tik / 103 TL
12 Aralik - 82k izlenim / 515 tik / 81 TL
13 Aralik - 60k izlenim / 89 tik / 13 TL
14 Aralik - 18.5k izlenim / 79 tik / 9 TL
15 Aralik - 26k izlenim / 160 tik / 16 TL
16 Aralik - 38k izlenim / 1182 tik / 170 TL
17 Aralik - 44k izlenim / 651 tik / 98 TL
18 Aralik - 79k izlenim / 1695 tik / 226 TL
19 Aralik - 42k izlenim / 1342 tik / 180 TL
20 Aralik - 27k izlenim / 314 tik / 44 TL

Aradaki dalgalanmayi gorebiliyosundur. Attigim videolar youtube'da daha once olmayan videolar. 12 Aralikla 18 Aralik tarihlerini karsilastirabilirsin mesela. Hemen hemen ayni izlenimler fakat aradaki ucuruma bak. Bunun sebebi video reklamlarin problemli olmasi. Bende Aralik ayi boyunca bu problem vardi, suan duzeldi sayilir.

Bende senin gibi youtube de olmayan videolarla para kazanmak istiyorum,keşfedilirmiyim diye korkuyordum senin bu kazancın beni heveslendirdi.Peki ne kadar süre sonra bu tıklamaları almayı başardınız?

bende youtube işine yeni girdim 70 bine 3 bin tık her zaman alacaksam çok iyimiş :rolleyes:

---------- Mesaj saat 18:29:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:19:38 civarında gönderildi. ----------

Bende senin gibi youtube de olmayan videolarla para kazanmak istiyorum,keşfedilirmiyim diye korkuyordum senin bu kazancın beni heveslendirdi.Peki ne kadar süre sonra bu tıklamaları almayı başardınız?

Ilk actigim gun videolari bi kac facebook sayfasinda paylastigimdan hit almam sorun olmadi. 3.5k izlenme / 47 tik / 6.5 TL birakmisti 25 Kasim gununde. Onun ardindan ilk sicrayis 4 aralikta oldu. 11k izlenim / 403 tik / 46 TL. Hemen 2 gun sonrasida 6 aralikta 50k izlenme / 624 tik / 123 TL. Sonrasinda izlenim ayni sekilde devam etti fakat video reklamlar problemli oldugundan tik sorunu yasadim bazi gunlerde. Alintiladigin mesajimda goruldugu gibi.

bende hala düzelmedi :S
2.110 izlenim 10 tık :S 1 kanalım vardı spamdan kapandı spam yapmadıgım halde.
ondan sonra tık alamıyorum ne hikmetse.

hafiften bi toparlanma oldu bugün

Evet sonunda düşüşler düzeldi 07 ocak itibariyle.. Sayfa To %2,60 lara çıktı %1 lerden. Videolarıma da baktım başlangıçta video reklam çıkmıyordu artık hepsinde video reklam var :D Şükür ya yoksa batacaktık video yükleyesim gelmiyordu :)

iyi bari kazançlar artsın youtubecular kazansın

tıklanma oranım %1artmış ama tbm hala düşük.gerçi bütün reklam engellerini kategorileri kaldırdım ama sizlerde durum ne.

dün 1.74 to varken şu anda 2.82 olmuş....
bunun normali en az 3.8-3.9 olmalı bende ama bu da idare eder şimdilik.anlık değilse tabi.

bendede düzelme var. To oranım %1 lerde sürünürken %2.60 'a kadar gelmiş ve reklam türlerinden video reklamlarınıda kontrol edince daha fazla çıktığını gördüm :) Hadi geçmiş olsun herkese 2 yada 3 güne herkeste tamamen normale döner ama 7 günlük zararında haddi hesabı yok... Bari kıyap yapsalarda bu ay olduğundan daha fazla video reklam çıksa :D

Sayfa TO bu saatlerde 0,90 lardaydı düne kadar bugün 2,58 olmuş sanırım düzelmeye başladı yavaş yavaş :)

benden de iyi 1 haber .. dün bu saatlerde 0,65 lerde olan to bu dakika itibariyle 1.33 ..

Benden kötü haber hem tbm hem sayfa to yerlerde. Benden alıp size mi veriyo anlamadım ki arkadaş. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri