evet fazlası ile inandım ..ama ben hala 70 k görüntülenmeye 3 k tık göremedim
76 k ya 2.250 gördümneyse dediğim gibi hayırlı kazançlar
![]()
Boş muhabbet yapıyorsun hocam.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet fazlası ile inandım ..ama ben hala 70 k görüntülenmeye 3 k tık göremedim
76 k ya 2.250 gördümneyse dediğim gibi hayırlı kazançlar
![]()
Şimdi baktım kendi adenseme,düzelme yok hala. Sayfa To:%1.87 şu an. aralık ayı boyunca %3 ün altını hiç görmedim. Tbm lerde az düzelme var evet sebebi video reklamlar değil metin ve animasyon reklamlar yüzünden. Ehh onun tıklayanı az oluyor. %60 lık düşüş bende devam ediyor an ihtibariyle. İnşallah düzelir bir an önce. Herkese bol kazançlar
Yabancı çalışanlar için düzelmiş olabilir ama Tr'de daha düzelmedi
ben yabancı çalışıyorum ama düzelmedi
Böyle söylememin sebebi. Türk reklamveren sayısı halen az. Türkiye üzerinden girdiğimde reklam çıkmayan videolarıma Abd üzerinden girdiğimde reklam çıkıyor.
bende youtube işine yeni girdim 70 bine 3 bin tık her zaman alacaksam çok iyimiş70K gösterime 3K tık normaldir umarım, ama tbm 0.05![]()
Neden olmasin? Kendimden ornek vereyim,
Gecen aralik ayindan bi kac gunun istatistigi
11 Aralik - 38k izlenim / 523 tik / 103 TL
12 Aralik - 82k izlenim / 515 tik / 81 TL
13 Aralik - 60k izlenim / 89 tik / 13 TL
14 Aralik - 18.5k izlenim / 79 tik / 9 TL
15 Aralik - 26k izlenim / 160 tik / 16 TL
16 Aralik - 38k izlenim / 1182 tik / 170 TL
17 Aralik - 44k izlenim / 651 tik / 98 TL
18 Aralik - 79k izlenim / 1695 tik / 226 TL
19 Aralik - 42k izlenim / 1342 tik / 180 TL
20 Aralik - 27k izlenim / 314 tik / 44 TL
Aradaki dalgalanmayi gorebiliyosundur. Attigim videolar youtube'da daha once olmayan videolar. 12 Aralikla 18 Aralik tarihlerini karsilastirabilirsin mesela. Hemen hemen ayni izlenimler fakat aradaki ucuruma bak. Bunun sebebi video reklamlarin problemli olmasi. Bende Aralik ayi boyunca bu problem vardi, suan duzeldi sayilir.
bende youtube işine yeni girdim 70 bine 3 bin tık her zaman alacaksam çok iyimiş
---------- Mesaj saat 18:29:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:19:38 civarında gönderildi. ----------
Bende senin gibi youtube de olmayan videolarla para kazanmak istiyorum,keşfedilirmiyim diye korkuyordum senin bu kazancın beni heveslendirdi.Peki ne kadar süre sonra bu tıklamaları almayı başardınız?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.