Arkadaşlar hangisini seçmeliyim.

• Kullanıcı azenec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Domain Pazarı

azenec

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kartimda maaş yatmadığı için günlerdir almak için beklediğim domeini bugünun sorgulamak için siteye girdim birde ne göreyim? benim almağı planladığım alanadını biri reglemiş. aha işte kanıtı:

knB1Oy.jpg

işte o biricik .comlu alan adımı biri reglemiş. :( ah benim aptal kafam neden godadyda 0.99 a hemen reglemedimki önce kapayim. :(

şimdi arkadaşlar .com dan sonra hangi sonluk iyi .org .net .biz .info felan var yani bunlardan hangisini seçmemi önerirsiniz?

--------------

Birde arkadaşlar 2-3 gün önce yabancı sitelerde hosting fiyatlarını araştırıyodum. işte araştırırken çoğu site 1 yıllık hosting ödeme için yanındada ücretsiz alan adı regleme hakkı veriyordu. bende denemek için alan adını yazdım tam fiyatı görmek için. işte acaba sistemden biri görüpte benim alan adını benden daha önce kapma ihtimali varmı? aman benim denediğimi sizde denemeyin. gitti projelik domein...:(

Son düzenleme:
Türkçe domainleri yabancı sitelerden, yabancı domainleri türkçe sitelerden sorgulayın. Sizin domain yabancı mıydı?

Türkçe domainleri yabancı sitelerden, yabancı domainleri türkçe sitelerden sorgulayın. Sizin domain yabancı mıydı?

türkçe isimli alan adiydi hocam. fakat yabanci sitelerden sorgulamıştım.

---------- Spam Engelliyici 02:08 ---------- Önceki Mesaj 02:07 ----------

Aynisi dun basima geldi ustelik bu siteden biri regledi

geçmiş olsun sizede hocam :( bu siteden mi? kim? :D

Son düzenleme:
sorgulamaların alayını botlar yakalayıp ardından trafik varsa bence regliyor hocam [emoji4]

Mobil olarak gönderildi.

sorgulamaların alayını botlar yakalayıp ardından trafik varsa bence regliyor hocam [emoji4]

Mobil olarak gönderildi.

hocam peki .com dan sonra hangisini önerirsiniz? .net mi yoksa .org info vs yada hangisi daha iyi ve popüler?

Mobil olarak gönderildi.

Mantıklı sitede en çok aranan kelimeler üstte doğru çıkıyordur , hoşlarına gidenleri alıyorlardır. Özelikkle domainsorgulama sitelerine dikkat etmek lazım.

hocam peki .com dan sonra hangisini önerirsiniz? .net mi yoksa .org info vs yada hangisi daha iyi ve popüler?

Hocam bence pek bir etkisi yok com,net veya diğerlerinin.Önemli olan aranma hacmi onuda geçtim içerik.Google özgün içeriğe o kadar çok değer veriyor ki.Site oturunca da tanıtım yazısı alınca iyice yükselmeye başlıyorsunuz.

Seo seo diyen adamların taktikleri bol bol içerik yazısı,site açılış hızı ve ziyaretçinin gözünü yormayan bir tema.

Mobil olarak gönderildi.

---------- Spam Engelliyici 00:23 ---------- Önceki Mesaj 00:21 ----------

Mantıklı sitede en çok aranan kelimeler üstte doğru çıkıyordur , hoşlarına gidenleri alıyorlardır. Özelikkle domainsorgulama sitelerine dikkat etmek lazım.

En basiti godaddy hocam.Aranma hacmine trafiğe göre regliyorlar bence.Sonrada profesyonel alan adı diye satışa çıkarıyorlar.10$ domain 1000$ itelemeye çalışıyor.

Mobil olarak gönderildi.

com dan umut kesildi ise ve alan adında hala ısrarcı iseniz tercihiniz net uzantıdan yana olmalı

Once .com sonra .net en son .org ondan sonrasi zaten fasa fiso :)

Domain guzelse sikinti yok , net te isini gorecektir org da ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri