Arkadaşlar hepinize Çok teşekkür ediyorum .

Paramedic

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar youtube olayını hiç bilmiyordum taki muslera 06hocamın 1saat 20 dakikalık videosunu görünceye kadar ne olduysa o andan sonra oldu.
ve sabaha kadar o videoları inceledim. forumu okudum ve bu işe girmeye karar verdim ve 1 ay gibi kısa bir süre içinde cok iyi işler cıkardıgımı düşünüyorum kendimce belki miktarlar ve tıklanmalar az olabilir ama benim için ilk ay olması sebebiyle cok iyi
w0v6j.jpg
[/url][/IMG]
w0v6r.jpg
[/url][/IMG]

Tbm biraz daha yüksek olsa daha iyi paralar kazanabilirdim ama bunada şükür
birde size sorayım bir kanalımda 2 telif var ve ilk telifimi 29 kasımda yemiştim 29kasım öncesi tbmler cok iyi ikin teliften sonra bu kadar düştü acaba telif yemek tbmyi düşürürmü.

tebrikler hocam düzenli kazanca dönüştürmüşsünüz.türkçe içerik çalışıyorsunuz galiba tbm düşük baya

tebrikler umarım uzun solukta cok daha yüksek rakamları görürsünüz.

paranın size mutluluk getirmesini , ve daha yüksek meblalarla doğru harcamalar ve yatırımlar yapmanızı umut ediyor ve diliyorum.

Allah artırsın kardeşim, düzenli gelirin olur inşallah.

Daha da artar umarım. İşin mantığını kavramak zaten önemli olan. Allah hepimize bol kazanç nasip etsin..

[MENTION=153]haberal02[/MENTION] dediği gibi 2 telifli kanallardan uzak durun ve silin kanalları her gün kontrol edin kontrol edebileceğiniz kadar da kanal açın. ve yedek kanallar oluşturun eskisin. Çalışmalarınızda başarılar bol kazançlar dilerim

arkadaşlar öncelikle iyi dilekleriniiz ve yorumlarınız için teşekkürler.
Telifli kanalımda su anda sadece 2 video var ve telif gelme ihtimali yok diger bütün videoları sildim bu 2 videodanda günlük 4-5 dolar geliyor ve silmek istemiyorum acıkcası telif yemeyecek olsamda silmelimiyim bu kanalı yoksabütün videoları özel yapsam 6 ay sonra acsam olurmu telifler kalkınca

Gözlük var gözlükle bile göremedim kazançları.

Herhalde günlük 40tl felan sabite almışsın, Allah daha çok versin.
Şöyle birşey var.
2 Telifli kanal her zaman risktir. ( kaldıki 1 telifli bile riskli )
2 Telifli kanal yakında para kazanması kapatılır.
O para kazanma kapatılmadan, kanalı sil derim.
Yoksa $ giderse ve o kanal sebep gösterilirse bu kazancı unut.

pekala arkadaşlar o kanalımdaki 2 videoyu direk kanallarıma aktarma gibi bir şansım yok mu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri