arkadaşlar her yere baktım izlenme adsenseye yansımıyor çözümü nü bilen varm ıacil yardım

• Kullanıcı ugs9305
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ugs9305

Yasaklanmış
arkadaşlar 30 40 dakakda bir izlenimler yansırdı ama şaun izlenim var ama adsensede 0 olarak gözüküyor başka böle sorunu olan armı 2 kere adsense bağladım neden olabilir yardımcı olabilecek varm ıteşşekürler

Şuan sayımlar düşük gibi problem olabilir.

Şu an adsense izlenimleri yansıyor.Ama Kanallardaki tüm videoların istatistikleri anlık yansımıyor olabilir.Ben de yavaş yavaş düzeliyor.Belki de sorun yoktur.Sizin izlenimler hep 100 civarında mı?Hergün böyleyse sorun adsense'de değil sizin videolarınızın izlenmeyişindedir.
Aynı sorun bende de var çıldırıcam o kadar video var izlenim 100 diyor.Ancak forum içinde araştırınca baktım ki muslera 06 bu konu ile alakalı bir konu açmış http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/7905-izlenim-yansimama-sorunu-ve-sebebi-tek-konu.html ancak belli bir sonuçu yok . sadece beklememiz öneriliyor. Klasik youtube hatalarından deniyor.Ben çözüm bulamıyorum bulan bilen varsa yardım ederse seviniriz.

ilginçtir benimde tam tersi :) adsense'e yansıyor kanala ve videolara yansımıyor :)

Şu an adsense izlenimleri yansıyor.Ama Kanallardaki tüm videoların istatistikleri anlık yansımıyor olabilir.Ben de yavaş yavaş düzeliyor.Belki de sorun yoktur.Sizin izlenimler hep 100 civarında mı?Hergün böyleyse sorun adsense'de değil sizin videolarınızın izlenmeyişindedir.

Günlük olarak 6.000 civarı bir izlenim alıyordum.Dün 395 bugün şu an itibari ile 190 izlenim youtube ta videolarım da normal her zaman ki izlenimlerimi alıyorum yine para kazanmalarına baktım aktif adsensi her kanalda tekrar aktifleştirdim onlarda da sorum yok.hatta yeni kanal açtım yeni özgün videolar yükledim sadece o kanalda toplamda bugün 1000 civarı izlenim aldı youtube ta videolarda reklamda çıkıyor üstelik ama gel gelelim adsense 190 izlenim gösteriyor.

az bekleyın arkadaslar ya hu daha gecen gun hesap etkıenlestır cıktı duzelttıler bugun bu cıkar yarın baska bırsey cıkar :) elbet 1 saat yazmaz ama 1 saat sonra toplu yansır sabır :D

Biraz sabir edin duzelir kardeslerim .. 2 gun once video yukledim 32k lik sayfamda paylastim izlenimler 2-3 saat sonra geldi

10 gündür bunun için sabrediyorum. 1 haftadır günlük 10-20 bin izlenim alıyorum, adsense de 1 görüntülenme görünüyor.Hala bekliyorum bakalım nolacak.

aynen dün 100k ya yakın bir hit aldım ama kanala baktığımda anca 20 k lık bir gösterim var ama 100k lık bir face sayfası videomu paylaşmıştı ondan youtube saymamış olabilirmi

Biraz sabir edin duzelir kardeslerim .. 2 gun once video yukledim 32k lik sayfamda paylastim izlenimler 2-3 saat sonra geldi

13-14-15-16 eylül arasında ki izlemeler hala youtube'a yani kanallara yansımadı ama adsense panelinden görebiliyorum buna ne demeli?

13-14-15-16 eylül arasında ki izlemeler hala youtube'a yani kanallara yansımadı ama adsense panelinden görebiliyorum buna ne demeli?

Canım Paylaşmak İstedi Buyur Vine Kanalı
sx5mf.jpg

konu olarak açması yasak zannettim bu şekilde göstereyim dedim sonra yasak olmadığını anlayınca konu açtım bu arada vine kanalı bu

benim yazdığım mesaja alıntı yapmıştın ondan sordum hocam eyw. bildiğim kadarı ile açılması yasak ama nasıl yaptığının yöntemini yazarsan serbest diye biliyorum. yetkililer bakacaktır ;)

3cü güne girdik hala yansımıyor hala yansımıyor 27 görüntüleme şaka gibi :) bekliyoruz bakalım.

hala 1 görüntülenvar var bende yansımadı bekliyoruz daha

An itibari ile bir videom patladı 30 bini gördü reklam çıkıyor videoda. Kananalların hepsindepara kazanmalar aktif adsense hesabı onaylı ve etkinleştirilmiş durumda ama adsensede 85 görüntüleme diyor.ne yapmalıyım bekemekle çözülücek mi gerçekten?google analytic ile entegre etsem bir faydası olurmu?Ayrıca kardeşimin androit telefonundan 2 gmail hesap alıp kanal açmıştım acaba adsenseyi devredışı bıraakan bir yazılım mı var androitten alınan gmaillerde?Kafa iyicee karıştı umarım normale döner yoksa anlamıyok ki emeğime yazık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri