Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynı sorun bende de var çıldırıcam o kadar video var izlenim 100 diyor.Ancak forum içinde araştırınca baktım ki muslera 06 bu konu ile alakalı bir konu açmış http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/7905-izlenim-yansimama-sorunu-ve-sebebi-tek-konu.html ancak belli bir sonuçu yok . sadece beklememiz öneriliyor. Klasik youtube hatalarından deniyor.Ben çözüm bulamıyorum bulan bilen varsa yardım ederse seviniriz.
Şu an adsense izlenimleri yansıyor.Ama Kanallardaki tüm videoların istatistikleri anlık yansımıyor olabilir.Ben de yavaş yavaş düzeliyor.Belki de sorun yoktur.Sizin izlenimler hep 100 civarında mı?Hergün böyleyse sorun adsense'de değil sizin videolarınızın izlenmeyişindedir.
ilginçtir benimde tam tersiadsense'e yansıyor kanala ve videolara yansımıyor
![]()
aynen dün 100k ya yakın bir hit aldım ama kanala baktığımda anca 20 k lık bir gösterim var ama 100k lık bir face sayfası videomu paylaşmıştı ondan youtube saymamış olabilirmi
Biraz sabir edin duzelir kardeslerim .. 2 gun once video yukledim 32k lik sayfamda paylastim izlenimler 2-3 saat sonra geldi
13-14-15-16 eylül arasında ki izlemeler hala youtube'a yani kanallara yansımadı ama adsense panelinden görebiliyorum buna ne demeli?
Canım Paylaşmak İstedi Buyur Vine Kanalı
![]()
gözüme tek çarpan şey tbmnin iyi olması? onun dışında benim söylediğimle pek bi alaka göremedim?
konu olarak açması yasak zannettim bu şekilde göstereyim dedim sonra yasak olmadığını anlayınca konu açtım bu arada vine kanalı bu
benim yazdığım mesaja alıntı yapmıştın ondan sordum hocam eyw. bildiğim kadarı ile açılması yasak ama nasıl yaptığının yöntemini yazarsan serbest diye biliyorum. yetkililer bakacaktır![]()
hala 1 görüntülenvar var bende yansımadı bekliyoruz daha
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.