Arkadaşlar İnternet bağlantısı sorunu

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar internet bağlantı sorunum var bu sorunu google chorome,mozilla,internet expoler yaşıyorum
Baglanti sifirlandi Sayfa yüklenirken sunucuyla baglanti kesildi böyle bir soru mozillada
Internet Explorer cannot display the webpage bu internet expollerde
google chorome ise sunu bağlantısı falan diyordu hata proxy ayarları falan diyordu
yani hep hata veriyor şöyle bir şey ben internette 10 takılıyorum aynı hatayı veriyor yeniden başlatıyroum pcyi bu sefer düzeliyor aynı hata yeniden başlat düzeliyor bıktım yani yardım edicek var mı

Internet tarayicilarindan önce , bilgisayarinin sag alt kösede (saatin solunda) internetin kesiliyormu onu kontrol et.Eger ethernet kablosuyla bagliysan 4 köse cerceve bir simge yok wireless ile bagliysan zaten söylememe gerek yok, sinyali gösterir o 5 cizgili ikon..O sorunu yasadiginda bunlar (bu simgelerden hangisi ise kullandigin) kopmusmu oluyor , ona bak.

firewall güncelle cerezleri sil baglantını kontrol et.

Internet tarayicilarindan önce , bilgisayarinin sag alt kösede (saatin solunda) internetin kesiliyormu onu kontrol et.Eger ethernet kablosuyla bagliysan 4 köse cerceve bir simge yok wireless ile bagliysan zaten söylememe gerek yok, sinyali gösterir o 5 cizgili ikon..O sorunu yasadiginda bunlar (bu simgelerden hangisi ise kullandigin) kopmusmu oluyor , ona bak.

hocam o dediğin yerlerde sorun yok bağlantı yok dediği zaman bile internet var gözüküyor yeniden başlatıyorum pc sorun düzeliyor hiç bir şey anlamadım sadece geçen youtubepara.com bu siteye girmiyordu pc bende birşeyler yaptım acaba ondan mı oldu bilmiyorum bu internet bağlantısı falan sıfırlarım

bunların nedeni modem güncellememi gerekiyor sorun şu bağlantı yok diyor ama internet bağlantısı gözüküyor pc yeniden başlatında ama her zaman bşlatınca internet geri geliyor ve bir daha aynı sorun oluyor

hocam merhaba geçen bana internet sorunu ile ilgili tavsiye bulundun bu firewall güncelleme tplink modemi güncellemek istiyorum ama hatta sitesine girdim güncelleme dosyasını indirdim interne expoler kullanıcı adı ve şifre istiyor ne yaptım ettim olmadı bir türlü olmuyor giriyorum yine aynısnı isityor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri