Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bazı partnerlerin bazı durumlarda biraz geçici avantajı olabilsede söylediğimin arkasındayım ben halen + awede'de kanalım var telif aldıktan sonra para kazanma gidiyor ne hayrı var ozman atsa nolur atmasa ne olur hocam .
atılın atılmayın telifin hepsinde zararı var işte![]()
Fullscreen'i tek gecerim bu ozellikde bir kanal icin.
Tamam hocam ilk oraya başvurucam o halde.Fullscreen'i tek gecerim bu ozellikde bir kanal icin.
Hocam ödeme eşiği nedir bu RPM Network de ve ilk ödeme için ne kadar süre geçmesi lazım?
Sağol üstad bende %100 Müşteri memnuniyeti istiyorum %40 kessin varsın, daha çok çalışır daha büyültürüz kanalı.
Başvuru için önerdiğin bir aracı varmı yoksa direk resmi sitesinden başvurayımmı, ne dersin?
Ayrıca evet, ödemeleri ne zaman alıyorsunuz ve düzenlimi ?
RPM +40 kesintisi var ödemelerde gecikme yaşayanlar alamayanlar var bir kişiyle bizzat kendim ilgilendim birsürü birşey istemişler. ev adresi kimlik vs. Konu nerden oraya vardı bilmiyorum ama %40 kesintiye göre önereceğim firma değil.
Zoomin.TV Nedenine gelince.
ister benden başvur ister direl başvur. her ikimizde %20 kesinti uyguluyoruz. Benden başvuru yaparsan her 3 ayda bir kesinti oranın %10 dur yani yılda aya bölersen aylık kesinti oranın %17 olur.
Direk başvurmanı tavsşye ederimçün ki bana başvurusan ben kanalını incelerim ve telif riski varsa zoomin.TV ye yollamam yani bende en ufak risk taşıyorsa kanal geçme şansın 0 dır. Ama zoomin.TV yoğunluktan dolayı kanalı bazen incelemiyor buda sana şans veriyor.
diğerlerini hiç düşünme bile RPM +40 kesintisi var ödemelerde gecikme yaşayanlar alamayanlar var bir kişiyle bizzat kendim ilgilendim birsürü birşey istemişler. ev adresi kimlik vs. Konu nerden oraya vardı bilmiyorum ama %40 kesintiye göre önereceğim firma değil.
Fullscreen muslera hocam övmüş ama tavsiye etmem çünki şartlar koşullar panel vs. herşey zoomin.TV ile aynı üstelik + ları var zoomin.TV nin hizmeti. ister direk başvur ister benden her türlü desteği Türkçce sağlarım. %20 kesintisi var Fullscreen de %30.
Telif yediğinde Partnerlikten atılmazsın ancak telif sahibi belgesiyle şikayet ederse seni zoomin.TV ye bütün network dahil hepsi partnerlikten atar seni. ihtar alman bile gerekmez.
Kanalın teliften kapansada ödemeni alırsın. Ayrıca yeni güncelleme ile partnerli kanallar 2 ye ayrıldı. yani Telif konusunda sana tek söyleyeceğim partnerlikten atılmazsın gerisi diğer networkler ile aynıdır.
Sana tavsiyem hemde altı çizilerek tavsiyem 3 aydır bu networkun al bayiiliğini yapıyorum çıkmaz bir probleme girmedik. herkes memnun. Memnun olmayanlar birşeyi yanlış anlıyor.
Örnek veriyorum benden başvurmu ama ben hizmet vermiyorum kişi konu açıyor veya veriyorum ama yetersizim. Kişi konu açıyor zoomin.TV diye adlandırıyor. yani Kusursuz önereceğim Zoomin.TV dir. Yeterki kabul edil.!
Anladım hocam, Kacak üstad sana da teşekkür ederim.
Başka şeylerden vakit bulamıyorum şimdi de düşüneyim bu verilen cevaplara göre kararımı veririm artık Allah razı olsun sizden.![]()
RPM Network. Tek sorun %40 kesinti. %100 müşteri memnuniyeti. 7/24 teknik destek yardım. Youtube'da yaşadığınız sorunlarla bizzat sizin adınıza kendileri ilgilenmekte. Ödemeleri zamanlı. Gelişmiş Dashboard'u ile kanal grafik takibi ve daha fazlası.
%40 da çok fazla ya %20'ye içim acıyor benim![]()
Kazancınız $50 ve üzeri olduğunda diğer ay ile birlikte ödemeyi alıyorsunuz,
Düzenli ödeme yapıyorlar. Ay bitmeden yolluyorlar 29'da felan geliyor paran. PM yolladım hocam, Referansla kayıt olmak isteyen varsa burayada link vereyim.
RPM Network Başvuru
---------- Mesaj saat 16:53:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:47:28 civarında gönderildi. ----------
Katılmıyorum yorumunuza hocam. 10-15 arkadaşım RPM ile partner hepsi türk değil arkadaşlarımın. Ödemelerini düzenli alıyolar. Ödeme aldığımızda skype üzerinden mesajlaşıyoruz hatta. Neredeyse aynı gün içinde ödememizi alıyoruz hepimiz. Ödeme alamayan vardır elbet, gerekli belgeleri doldurmayana bende ödeme yapmam niye yapayım ki. Gerekli bilgilerinizi doldurun, onlardan bir mesaj geliyor zaten kabul edildiniz, ödemenizi diğer ay alacaksınız diye. Ondan sonra düzenli ödeme yapıyorlar. Yılbaşında birçok partner şirketi gecikmeli ödeme yapıyor.
Buyrun
![]()
Merhabalar Dostlar
Geçenlerde konu açmıştım kanal devir alıcam diye, tertemiz kanal 1k abone ile başvuru yapıcam, 8 aylık civarı bir kanal.
Şimdi, en kaliteli paramın kalmayacağı partnere başvurmak istiyorum.
İleride 1 telif yersem paranın üstüne yatmayacak partner.
Başvuru sıram ne olsun
Fullscreen,RPM,Etc Network(zoomin)
Öneriniz nedir arkadaşlar ?
Telif konusundada önceden uyarı çekebilen partner varsa iyi olur.
Dediğim gibi "kaliteli partner" , Gününde ödeme yapan partner.
Avantajlarını dezavantajlarını yazarmısınız, mesela Fullscreen diyorsanız neden, RPM diyorsanız neden Etc ise neden.
Saygılarımla.
---------- Mesaj saat 21:03:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:14:51 civarında gönderildi. ----------
Arkadaşlar nedir öneriniz ? 400 K izlenmeli , 1K aboneli 9 aylık bir kanal.
Bekliyorum cevabınızı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.