Arkadaşlar lütfen adsense kapanmıs şunu söylüyor lütfen

[MENTION=10659]elsaati[/MENTION]

Eski hesapla bağlantı kurmuş o yüzden gitmiş sizinki.

daha önce hiç geçersiz trafik olmamıştı adsense panelinde ilk defa oluyor ve hiç bir hileye ya da reklamları tıklanması için bir çabam olmadı tamamen organik ve doğal bunu https://support.google.com/adsense/contact/invalid_clicks_contact bu linkten geçersiz trafik olduğunu bildirmeli miyim

---------- Spam Engelliyici 19:07 ---------- Önceki Mesaj 19:06 ----------

daha önce hiç geçersiz trafik olmamıştı adsense panelinde ilk defa oluyor ve hiç bir hileye ya da reklamları tıklanması için bir çabam olmadı tamamen organik ve doğal bunu https://support.google.com/adsense/contact/invalid_clicks_contact bu linkten geçersiz trafik olduğunu bildirmeli miyim [MENTION=24118]baysihir78[/MENTION]
gerek yok hocam bizde 2 ayda bir oluyor sen bişey yaptın diye olmuyor ztn o bendede hile hurda olmaz ama 2 ayda bir keser benden sıkıntı olmadı adsense hala sağlam bir çok kişiden ara sıra kesiyor böyle birileri reklamına 2 3 kere tıklıyor olabilir aynı ip ten ondan düşmüştür

Arkadaşlar kötü içerik yüklemedim ip degisik no degisik herşey değişikti başka adsemsem yoktu herşeyim düzenli idi hatam yoktu ama şunu söyleyim youtube artık adsense banlamaya başlamış.. Içindeki parada gidiyior adam bari hesabına yollar içerdeki parayı ayıp

18 Temmuz adsensesi kapananlar kervanındansın belliki.
Geçmiş olsun.

bizim binlerce liralık adsenseyi kapattı.
geçmiş olsun.kafana takıp da yerinde sayma.inadına daha iyisini yapmaya çalış.

Arkadaşlar yaklaşıl 3 hatta 4 senelik tecrübeyle söyleyebikirim ki alağıdaki işlemlerden adsen banlanır.
1-)daha önceden adsense banlandıysa kesinlikle aynı isim soy isime,aynı adrese,ve aynı banka bilgikerine adsen açılmaz hesap kesinleşmeden veya kesinleşip ödeme gününe yakın banlanır.(tecrübeyle sabit)
2-)youtube kanallarınızda cinsel içerikli(anlamıştırsınız) videolar paylaşırsanız er yada geç banlanır.
3-)arkadaşlar eğer tanıdıklarınıza veya herhangi bir programla izlenim çeket ve/veya reklamlara tıklarsanız adaense er yada geç banlar.
4-)ıp değiltirerek abd,almanya,ingiltere vs. Ay sonuna kadar kazanıp kesinleşme gününde veya bir gün öncesinde ve yine veya ödemeye birkaç gün kala adsense banlanır.(tecrübeyle sabit)
NOT: İstibsanalar kaideyi bozmaz.

bizim binlerce liralık adsenseyi kapattı.
geçmiş olsun.kafana takıp da yerinde sayma.inadına daha iyisini yapmaya çalış.

Hocam senin 18 temmuzda banlanmadı dimi daha öncelerden bahsediyorsun?

Birde banlanan arkadaşların ki işleme girmişmiydi o kadar soran olmuş ama kimse cevap vermemiş sanırım.

Adsense yeniden açıldı arkadaşlar birşey sorcam benim 1tane vardı adsense sildim yeni actım babamın üzerine id soyad adres no misal 110/5 seydi 110/6 yaptım banka bilgileri degisik sıkıntı olurmu lütfen yazarsanız başka adsemde yok önceki benim adımaydı sildim ama

Adsense yeniden açıldı arkadaşlar birşey sorcam benim 1tane vardı adsense sildim yeni actım babamın üzerine id soyad adres no misal 110/5 seydi 110/6 yaptım banka bilgileri degisik sıkıntı olurmu lütfen yazarsanız başka adsemde yok önceki benim adımaydı sildim ama

nasıl geri açıldı bilgi verirmisin acaba başına gelenler için güzel bilgi olur.

Usta kapanan tüm adsenseler 18 temmuz açılmıs tekrardan ufak bir youtube hatasıymıs

Konudaki kapanan adsense yendidenmi açılmı? Nasıl?

aynen kapanan kanal kendi kendine açıldı üstelik para kazanması giden kanallarında para kazanması acıldı ama şimdi tekrardan kanallar kapandı 30dkya yakın bisurede

Geri kapanırsa 100% ip köklü temizliği git hersey sıfırdan başla yoksa iflah olmazsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri