Arkadaslar Lutfen Dikkat!

iwocan

Yasaklanmış
Arkadaslar bildiginiz uzere forumlarda ticaret cok yaygin ve herkes biseyler alip satiyor...

Bu ticaretlerden faydalanmak isteyen ve insanlarin parasina goz koymus kisiler de az degil..

Son olarak suan forumlarda cok yaygin birinin adini veriyorum...Lutfen kesinlikle kendisiyle alisveris yapmayiniz...

Ismi ABDULLAH BULUT....Eger bu kisi size ulasirsa,ne soylerse soylesin inanmayin...Eger ticaret yapacaksaniz oncelikle siz alin,hic bir sekilde para veya baska birsey vermeyin onceden...

Beni dolandiramadi kendisi ama dolandirdigi kisi sayisi 10'dan fazla...

Bu adamin bir taktigi de,forumlarda guvenilir kisilerle veya kendi arkadaslariyla ufak capta alisverisler yapiyor.Bu sekilde itrader yukseltiyor ve sahte guven ortami yaratiyor...

Dikkatli olun..

Bir arkadasimi dolandirdiginin kaniti :

rf029.png

rf02t.png

rdz9h.png

adama insanlari dolandiriyorsun dedigimde verdigi cevaba bakin...(Yaklasik 2-3 hafta oncesine aittir)

rf166.png

daha cok kisinin kaniti var elimde fakat o kisilerden izin almadan ekleyemem buraya..Izin aldikca eklerim...

İkna edici bir kanıt sunarsanız daha iyi olur kanımca.

kendi adima yok ama diger dolandirilan arkadaslarin ekran goruntulerini,onlardan izin alarak paylasabilirim...

bilgilendirme için sağolun ama şuan yaptığınız resmen karalama.kulaktan dolma haberi burada yayınlayamazsınız.buraya kanıt koyarsanız herkes size destek olur ama bu durumda 2-3 kelimeyle kimseye "hırsız" diyemezsiniz.

Yardımsefer olman güzel bişiy ama bu gibi konular açarken kanıt eklemen gerekli...
Lütfen gerekli kanıtı eklemeden bu gibi konular açmayın...

bilgilendirme için sağolun ama şuan yaptığınız resmen karalama.kulaktan dolma haberi burada yayınlayamazsınız.buraya kanıt koyarsanız herkes size destek olur ama bu durumda 2-3 kelimeyle kimseye "hırsız" diyemezsiniz.

hocam kanitlari ekledim,karalama mi degil mi gorursunuz...Bu adama acik acik hirsiz diyorum ben..Eger inanmayan varsa kendisiyle ticaret yapsin,ne dedigimi anlarsiniz..

Bu adamin bir taktigi de forumlarda guvenilir kisilerle ya da kendi arkadaslariyla ticaret yapiyor ve guven sagliyor...

Dikkatli olmanizi oneririm..

hocam kanitlari ekledim,karalama mi degil mi gorursunuz...Bu adama acik acik hirsiz diyorum ben..Eger inanmayan varsa kendisiyle ticaret yapsin,ne dedigimi anlarsiniz..

Bu adamin bir taktigi de forumlarda guvenilir kisilerle ya da kendi arkadaslariyla ticaret yapiyor ve guven sagliyor...

size inanmadığımı söledim mi ? sadece bu tarz işlerde kanıtsız iş yapılmaz dedim iyi okuyun.

Abi tamam sen bu adama para göndermişsinde...
Bu adam bunun karşılığında sana ne vericekti???
Ne vermedi???
Vermediğini nerde görmemiz gerekiyor???

Yetkililere sert çıkışmayın lütfen , Bizler sadece görevimizi yapıyoruz .

yuhh Allahı karıştırmış bidee çocuğu falanda yoktur Allah bilir.

Babana bile güvenmeyeceksin diye bi söz var ya aynen de öyle işteee.

ben resimlerde hala bişey göremiyorum yada anlayamadımmı sorun bendemi resimlerdemi ? resimlerde bir para gönderimi söz konusu başka bişi yok gibi ?

Abi tamam sen bu adama para göndermişsinde...
Bu adam bunun karşılığında sana ne vericekti???
Ne vermedi???
Vermediğini nerde görmemiz gerekiyor???

Hocam bu adam ticaretin "her turlusunu" yaptigini iddia ediyor..

Paypal,Solid Trust Pay,Perfect Money,Payza gibi odeme kanallarindaki paralari TL ye cevirmek,

Facebook sayfasi alip satmak gibi bi suru is yaptigini iddia ediyor..

Iddia ediyor diyorum cunku odenen paranin karsiliginda hic bir hizmet alamiyorsunuz..Paranizi alip kaciyor...

ben resimlerde hala bişey göremiyorum yada anlayamadımmı sorun bendemi resimlerdemi ? resimlerde bir para gönderimi söz konusu başka bişi yok gibi ?

Aynen , Kanıt diye sunduğunuz resimlerde , söz konusu adamın namuslu , mazbut aile babası olduğu görünüyor ???

Hocam tamam kapatsinlar konuyu..Ama gun gelir de burada Abdullah Bulut beni dolandirdi diye birisi cikarsa,ilk gulen ve dalga gecen ben olurum simdiden soyleyeyim...

Ayrica google'a Abdullah Bulut Dolandirildim yazin..Karsiniza cikan linklerden takip edebilirsiniz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri