Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Videoların uzun mu? Değilse boşuna girme.
cretaive nation gibisi yok tavsiye ederim..forumdada ararsan bulursun bir sikayet eden olmadi simdiye kadar![]()
peki iyi bir network müdür ?
evet iyidir sağlamdır her önüne gelen giremez özgünler genelikle rahat girer
hocam başvuru yaptım fakat ne zaman dönüş yaparlar. bir sorum olacak. bir partenere girdiğimizde izlenimlerimiz artıyormu ?
Creative Nation kullaniyorum. Ayni sekilde kullanan arkadaslarim da var. Bizim en buyuk sorunumuz reklamlar. Reklamlar cikmiyor cikarsa da cok az cikiyor ve 2-3 gun gecikme oluyor. Kesinti dusuk diye sectim ama kazanci da cok dusuk. Zoomin in kiymeti anlasildi.cretaive nation gibisi yok tavsiye ederim..forumdada ararsan bulursun bir sikayet eden olmadi simdiye kadar![]()
[MENTION=4847]krebnac[/MENTION] hocam benim tum videolarimda video ortasi reklamlar acik olmakla en az 6 reklam oluyor .aktif etdiyim andan itibaren reklamlar cikiyor.tek sizin ve arkadaslariniz kanalinda reklam cikmiyor diye firma kotu olacak deyil herhalde![]()
[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] indi birisi cikip "zoomin'nin kiymeti anlasildi" dedi diye creative'de kotu olmuyor her kes kendi fikirlerini soyluyor ben zoomin tv kotudur demiyorum ama arkadas acikca creative networku kotuluyor bende kotu network olmadigini yazdim bence siz mesajinizla dahada dagitdiniz konuyu.!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.