Arkadaşlar Önerebileceğiniz Network Varmı?

• Kullanıcı edenart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

edenart

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Önerebileceğiniz Network Varmı? izlenim sayım 1.800 abonede 40 filan ama özgün bir gameplay kanalıdır beni kabul edebilecek bir firma varmıdır sizce ?

Videoların uzun mu? Değilse boşuna girme.

cretaive nation gibisi yok tavsiye ederim..forumdada ararsan bulursun bir sikayet eden olmadi simdiye kadar :)

Videoların uzun mu? Değilse boşuna girme.

en azı 15DK

---------- Mesaj saat 14:07:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:06:34 civarında gönderildi. ----------

cretaive nation gibisi yok tavsiye ederim..forumdada ararsan bulursun bir sikayet eden olmadi simdiye kadar :)

hocam zoomin tv ye başvurdum bakalım sonumuz hayır ola kabul olmazsa seninkinede baş vururm :D

hocam başvuru yaptım fakat ne zaman dönüş yaparlar. bir sorum olacak. bir partenere girdiğimizde izlenimlerimiz artıyormu ?

o konuda tam birşey diyemem ama adsenseye göre daha rahat ve sizin gibi oyun videosu çeken kişilerin hepsi partner
özgün kanal oldugu için 2 3 güne cevaplarlar

Creative Nation kullaniyorum. Ayni sekilde kullanan arkadaslarim da var. Bizim en buyuk sorunumuz reklamlar. Reklamlar cikmiyor cikarsa da cok az cikiyor ve 2-3 gun gecikme oluyor. Kesinti dusuk diye sectim ama kazanci da cok dusuk. Zoomin in kiymeti anlasildi.

Bence [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] bayiliğinden gir. Hem türkçe destek alırsın. Hemde kesinti oranı aynı zaten. Arkadaşa ulaş seni kabul eder eğer özgün ise kanalın.

[MENTION=4847]krebnac[/MENTION] hocam benim tum videolarimda video ortasi reklamlar acik olmakla en az 6 reklam oluyor .aktif etdiyim andan itibaren reklamlar cikiyor.tek sizin ve arkadaslariniz kanalinda reklam cikmiyor diye firma kotu olacak deyil herhalde :)

[MENTION=4847]krebnac[/MENTION] hocam benim tum videolarimda video ortasi reklamlar acik olmakla en az 6 reklam oluyor .aktif etdiyim andan itibaren reklamlar cikiyor.tek sizin ve arkadaslariniz kanalinda reklam cikmiyor diye firma kotu olacak deyil herhalde :)

Tek sizde reklamlar çıkıyor diyede firma kaliteli olacak değil.!

Arkadaşlar şu konuları dağıtmayı bırakın. Arkadaş netwok tavsiyesi istemiş, sen Creative demişsin, memnunsun.! Arkadaş zoomin.tv demiş ( etcnetwork değil ) onun için savunmuyorum. AWE de diyebilirdi. Arkadaş zoomin.tv demiş çün ki creativden memnun değil.

Zoominden memnun olmayanlarda var. Biri çıkıpta bu kelimeyi demiyor.

Ben şunu diyorum, bir kişi iyi dedi diye bir firmanın kalitesi uyada kalitesizliği ortay açıkmaz. Görüyorum ki bir iyi bir kötü var bu firmayı iyi yada kötü yapmaz.

bir firma hakkındaki düşüncelerin çoğunluk kısmına bakılmal.

10 kişide 5 kişi kötü diyorsa bir skıntı var demek ama 2 kişi kötü diyorsa tesadüftür.

Ben ce konuyu dağıtmayın ve arkadaş zaten direk başvurmuş [MENTION=4172]bayburt16[/MENTION] tavsiyesi ile :)

Ben arkadaşa şunu demek istiyorum bu tarz izlenimler TRACK olarak sisteme düşer ve zoomin.tv %90 bu kanalları fark bile etmez. Yani en kötü tavsiye yi bu arkadaş vermiş ve :) bu arkadaşın dediğini yapmış. Geçmiş olsun diyorum.

TRACK modda ki kanalları ben kabul ediyorum zoomin.tv değil.!

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] indi birisi cikip "zoomin'nin kiymeti anlasildi" dedi diye creative'de kotu olmuyor her kes kendi fikirlerini soyluyor ben zoomin tv kotudur demiyorum ama arkadas acikca creative networku kotuluyor bende kotu network olmadigini yazdim bence siz mesajinizla dahada dagitdiniz konuyu.!

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] indi birisi cikip "zoomin'nin kiymeti anlasildi" dedi diye creative'de kotu olmuyor her kes kendi fikirlerini soyluyor ben zoomin tv kotudur demiyorum ama arkadas acikca creative networku kotuluyor bende kotu network olmadigini yazdim bence siz mesajinizla dahada dagitdiniz konuyu.!

Creative ortak değilsiniz, Memnunsunuz ve düşüncenizi yazdınız, o arakadaşda değil düşüncesini yazdı. Bir birinize cevap vermeniz gerekmiyor ki.

Yanlış anlama am şu sonuca çıkıyor ilerde,

Sen demişsin, sizin demenizle firma kötü değil diye, kişinin şahsına söylüyorsunuz, oda size cevap verecek. Yazdığım yorumu anlayarak okursanız konuyu dağıtmak değil konuyu kapatmanızı tavsiye ettim.

Ayrıca arkadaş seçimini yapmış. bu konunun uzaması gerekmiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri