arkadaşlar sahtemi bu telif

Eşleşen atsan önce uyarı amaçlı silicez zaten nasıl bi anlayışsızlık var insanlarda ne olursan ol en ince ayrıntısına kadar düşünücen..

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sahte telif diye geri bildirim yapında bu %100 sahte yada %500 sahte dıyen arkadaslar bir görelim sizi :D forumda paylasırsınız artık Mahkeme evraklarını

en iyisi uslu durayım yola devam edeyim starın bi haltını daha paylaşmam zaten bir da

Doğuş ne alaka beyler ntc medianın yayını, atsa atsa ntc ya da ışıl televizyonculuk atar, telif sahte .

hocam telif hakkını yayıncı kuruluş olarak doğuş elinde bulunduruyor. daha öncede açıldı konu bu bayan bende dahil birçok kişinin kanalını kapattırdı.

bir kaç ay önce doğuşmedyayı arayıp ceren hanımla görüşeceğimi söyleyip randevu talep ettim. kendisine ulaşamayınca asistanına durumu anlattım. 1gün sonra tekrar aradım telifi kaldırtmak için, bu sefer ceren hanımla telden kısa süreli konuşabildim. durumu açıkladım. yayıncı kuruluş olarak ellerinde bulundurdukları görsel materyallerin fikri haklarını koruma altında tutmak için üzülerek telifi kaldırmayacağını iletti.

Son düzenleme:
kardeş payı dizisi zaten vur kaç dizisi.5 haftadır vurup kaçıyordum geçen hafta atar atmaz telifi bastılar :D.

soru : kendisine ait olmayan ama emek vermiş çerçeve içine almış videolarını kopyaladığım kişi hiçbi msj atmadan ve kasti olarak aralıklarla 2 şer telif yollarsa ve ben geri bildirim yaparsam sonuç ne olur ?

soru : kendisine ait olmayan ama emek vermiş çerçeve içine almış videolarını kopyaladığım kişi hiçbi msj atmadan ve kasti olarak aralıklarla 2 şer telif yollarsa ve ben geri bildirim yaparsam sonuç ne olur ?

mahkeme kağıtlarıyla forumda ağlarsınız

sahte telif değil her telife sahte demeyin beyler öyle olsa bile telif size ait değilse ispatlıyamazsınız

ya ne mahkemesi
sana diyorum ki videolar ona ait değil sadece editlemiş ama bana telif attı
bu durumda geri bildirim yaparsam suçlu ben mi olacağım

yazınızdan videoların ona ait olduğunu sizin çerçevelediğinizi anladığım.Videolar ona ait değilse hiçbir şekilde bir şey olmaz merak etmeyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri