Arkadaşlar sakın quizle çalışmayın

mrt68463365

Kayıtlı Üye
Quizle sakın çalışmayın arkadaşlar videolarınızı gizleyin son 3 günde 23 kanalım gitti. Hepsinin günlük kazancı 10 dolar üstündeydi. kapattırıyorlar telifsiz kapattırıyorlar . Gizleyin paranızı alın alır almaz çıkış isteyin quiz spam bitirecek kararlı. atmıyor kanalları kapattırıyor artık. yaklaşık 10 bin TL param gitti. Bu sadece benim için.

anlaşıldı hocam :) geçmiş olsun

adamlar açık açık söyledirler kanalınız açık olsa bile ödemeyeceğiz diye daha ne diye quiz peşindesiniz anlamıyorum ki spam çalışmamama rağemn ben bile sıkıldım bu quiz geyiğinden artık :D :D unuttun abi finito quiz is over :D

Ciddi ciddi bende inanıyorum buna. atılan bir kanalımı başka partnere bağladım, 1 hafta geçti hiç bir sorun yok. içinde % 30 kadar quizin gönderdiği eşleşenli videolar vardı, mail attım kaldırın diye. Ertesi gün kanal kapandı. tesadüf mü dersiniz f mi?

videolar en az 10 k izlenimliydi sağlam kanaldı yani... Her şey beklenir bu pisliklerden.

adamlar açık açık söyledirler kanalınız açık olsa bile ödemeyeceğiz diye daha ne diye quiz peşindesiniz anlamıyorum ki spam çalışmamama rağemn ben bile sıkıldım bu quiz geyiğinden artık :D :D unuttun abi finito quiz is over :D

yalan yanlış konuşma sen de. Açık kanalın ödemesini neden yapmasınlar ki?

1 yıl sonra ilk defa bugün 30 tane kanalım kapandı episode olayıyla alakalı sanırım.. Quizde kanalım yok zaten sağlam kötü her türlü kanaldan kapanmış..

iyi dostums siz devam edin madem öyle tamam ben yanlış biliyorum devam devam

kardeşcan, bişeye devam ettiğimiz yok. Ama quize bağlı açık kanallarım var.İçlerinde de yüklü para birikti, tüm videoları gizledim ben de. ödeme gününe kadar şafak sayıyorum resmen. Sen gelmiş burda açıkları ödemeyecek diyosun.

kardeşcan, bişeye devam ettiğimiz yok. Ama quize bağlı açık kanallarım var.İçlerinde de yüklü para birikti, tüm videoları gizledim ben de. ödeme gününe kadar şafak sayıyorum resmen. Sen gelmiş burda açıkları ödemeyecek diyosun.

bende aynı durumdayım çok yüklü bişey yok ama ihtiyacım olan bi para ödeyecekleri varsa da burda yazılanları okumayıp ödemiycekler

açık 578 kanalımı attı. ödemesini yapmıyor?

quizden atılan kanalın(açık olsa bile) neden ödemesini yapsınlar? Benim demek istediğim, kanal açık ve quize bağlıysa, ödemesini yapmak zorundalar.

---------- Spam Engelliyici 14:41 ---------- Önceki Mesaj 14:39 ----------

ödeme günü haber ver dostum umarım alırsın da ben yanılırım

cümleni eksik yazarsan ben de ona göre cevap veririm.

-Kanal quizden atılmayıp, açıksa, ödemeni alırsın
-Kanal quizden atılıp, açıksa, paranı alamazsın.

Bu kadar basit

Hepsini geçtim hala quiz kanal satışına müsade ediyoruz forumda.Dicek bişey yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri